2018 Yılın Favorisi Ödülleri (2018) - Yabancı Dizi | Kazananlar

Kaç kez ısrar ettim yok ama kullanmadı sende şahitsin
@Forumdash bile yazdı adama

Destere intikamını alır ama eminim
Oy verdiğimiz etkinlikte başlar milleti manipüle etmeye
Hhahah ama o başka türlü anlatacak işte olayı
@Forumdash

Ama geç kalması iyi oldu şimdi siz ötüp durucaktınız onun dizilerini koydun diye kaldıkı şimdiden başlamıssınız bile o söylese 1.sıraya koyarmıydı demeye
@Forumdash

2018'i seçiyorsak neden 14 sezonluk spn var
Anam babam bana neler söylettiriyorsun sen
Düşmanlarımız arkamızdan tef çalacak hele hele @xemrexxx

Aaa @Forumdash 70 yaşına geldi hala gözü heriflerde zaten bu diziye nasıl kandırdınız onu diyordum anlaşıldı
@xemrexxx
30 yaşindaki bir kızın Elçin Sangu'yu beğenmesi ne kadar doğalsa 70 yaşindaki benin bu herifleri beğenmesi doğal
@Harunnn60 Ayrıca bu adam DARK'ta oynadı

Oy kullandın mı acaba çok kötü bir liste olmuş diyorsun? Kaç kez sordum sana geçiştirdin. Kendin oy kullansaydın bir çok şeyi değiştirebilirdin.

Oy kullanmamış olmam listeyi eleştiremeyeceğim anlamına gelmez ki. Zaten kullansam bile çok şeyin değişeceğini düşünmüyorum. Ben seni geçiştirmedim, vaktim olmadığı için oy kullanamadım.

You, Bodyguard, Elite güzellerdi ama liste genel olarak baya olmamış. Daredevil falan.

Yılın ödülleri değil tembelin ödülleri oldu biraz bu yıl, oyuncular falan yok.

Çok kötü bir “İlk 10” olmuş, Westworld’ün ilk 3’e girememesi, The Walking Dead’in üçüncü olması falan net skandal.
Ben Westworld'e 10, Better Call Saul'a 8 verdim ama bunlar kaliteye düşmanlar Şerlok bey yapacak bir şey yok
Yalnız sen de oy kullansan Westworld listeye girermiş en azından teselli olurdu

Ben Westworld'e 10, Better Call Saul'a 8 verdim ama bunlar kaliteye düşmanlar Şerlok bey yapacak bir şey yok
Yalnız sen de oy kullansan Westworld listeye girermiş en azından teselli olurdu

Kalite gördüler mi koşarak uzaklaşıyorlar Utku beyciğim, anlayamadım ben bunları.
Dediğin doğru ancak kullanamadım, keşke sizin kaliteli oylarınız yeterli olsaydı.