2018 Yılın Favorisi Ödülleri (2018) - Yabancı Dizi | Kazananlar

Oooo eline sağlık @Harunnn60 farklı bir şekilde yapıp etkinliği çokta güzel hazırlamış sunmuşsun eline sağlık

2019 forumada yaramış tüm etkinliklerdeki seçimleri beğendim

Oooo eline sağlık @Harunnn60 farklı bir şekilde yapıp etkinliği çokta güzel hazırlamış sunmuşsun eline sağlık

2019 forumada yaramış tüm etkinliklerdeki seçimleri beğendim

Şimdi genel olarak baktığımda etkinliklere gerçekten seçimler çok iyi öncelikle @tolgab ın tabi onunkı bizimkilerden farklıydı ama tilki kızı benim için aday almayınca 2019 un üyesi oldu gözüm de onu yazın etkinliği yapınca finale çıkartacam
Şaka bir yana kazananlar çok doğruydu . Benim yaptığımda da adayların hepsi cuk oturmuştu zaten sağolsunlar forum halkıda o yönde beğenip şaşırdı boş aday yok
Orda da kazananlar yakında açıklanacak inş @tolgab etkinliğinde oldu gibi cuk oturan seçimler çıkar

@Aserat Zaten büyük emek veriyor forum için ve orda da kazananlar cuk oturmuş Aaa herkes izledim dizi kazansın diyebilirdi ama şu neden kazandı demiyoruz bu yıl etkinlikler gerçekten çok başarılı gidiyor Aseratında tekrar eline sağlık

Bu kusursuz konu içinde @Harunnn60 a teşekkürler bizden farklı şekilde ayarladı bu yıl ve böylede çok güzel olmuş şöyle genel bir değerlendirme yaptım arkadaşalrında emeklerini tekrardan kutlamak adınada 2019 iyi olacak

Hainler (@Çiğdem- )aramızda olmasaydı bu listede en azından 3.olabilirdik
4. Daredevil (28) dimi @Harunnn60

İlk 2'ye bakınca bi daha yorumlarda tatişmıcam
Yorumumu yapıp - yorum okuyup çekilcem köşeye

Kiz kurt un totosunun resmini @Çiğdem- e ön tarafı da @serhatt A atsaydin dogs if Berlin 1. Olurdu

@serhatt ın toto istediğine eminmisin

@destere gelseydi 1.bile olurdu
Hatta yavuklum oy kullandı diyip 10 bile verirdi
@Çiğdem-
Hahaha seçimler mükemmel ayoll @xemrexxx in dizileri damga vurmuş

2018 Diyince ben 2018 de başlayan etki eden dizileri öncelik tuttum Supernaturalı koydum sırayı gördünüz , Flash Arrow yanı Deredevile gelene kadar kendi haccak dizilerimi gerilere attım
Çünkü geçmiş yıllara damga vurmuş diziler bunlar ben 2018 de yayınlananlara öncelik verdim yerli dizide de oyüzden Çarpışmayı 1 koymuştum Çukur ,Ertuğrul , Eşkiya değil

Elite ben cede 2018 yılının dizisi ama You dizisiyle ilk ikiyi almayı hak eden dizi bunlar ayrıca 2.sezon tamam umut vermiyor ama Korku diziside yıla damga vuran bir dizi ilk 3 çok doğru olmuş öncelik 2018 dizileri olmalı diğerleri tek tek yayınlandığı yıllara zaten damga vurdular

Guzman @Harunnn60 da favorisi zaten alamancı @kerem kıskandığı için o diziye gıcık
@xemrexxx

Dilim damaaam kurudu okurken Guzman desen yeterdi

Bu arada @destere geldiğinde Alamancı @kerem in dizisi Youyu görünce tekrar foruma ara verebilir
@Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx

Aaa yada ona motive olur çünkü en son o diziyi izlettirmeye çalısıyordum ona
İzlet izlet de oğlan forumdan kaçsın yine

Öncelikle bu uzun yorumun için çok teşekkür ederim Çiğdem.
Verdiğim emeğin karşılığını senden bu güzel sözler ile duymak beni çok mutlu ediyor

Bende sonuçlardan memnunum açıkçası. İlk 3 dizi izlediğim diziler. You - Elite ve korkuyu izlemiştim. Korkunun senaryosu beni cazip etmese de çekimleri harikaydı o konuda iyi iş çıkarmışlar.

Eskiden sen daha iyi hatırlarsın adı sanı bilinmeyen diziler 1.olurdu yada ilk 3'e girerdi.
Şimdi durum değişti bizim izlediğimiz diziler artık kazanıyor.

Aaa bu demek değil ki You , Elite , Deredevil ve diğerlerinden iyi , biz genel dizi şeyi yapmıyoruz 2018 yılının dizilerini seçiyoruz
@Forumdash

Genele daha çok forum içinde yaptımız etkinliklerde önem veriliyor bu jurilerle kutudan yaptımız baska yaza doğru konularda yaptımız baska
Zaten forumda bu kadar etkinlik olması çok güzel

Sen bizden farklı şekilde yaptın ama böylede temiz ve güzel olmuş konuyu çok cici hazırlamışsıın sunumuna bayıldım

Daredevil için ben daha kötü bekliyorum çünkü sen ben forumdash hariç destek veren olmadı. Ben o kadar dedim @destere ye kulan diye kullansa sıralamalar çok değişirdi.
Sanırım Elite 1.olurdu. You'yu izlememiş çünkü.
Korku da belki 1.olabilirdi yani çok değişik sonuçlar ortaya çıkardı.

Aynen böyle konu farklı olsun değişik olsun istedim.
Bizim sitemizin de top 10 listesi oldu.

Sıra sende.

Aaa şimdi @destere gelecek ve Eliteyi oy verseydi 1.olacağını duyacak kesin suçu sana atar kullandırmadı diye

Aaa ben forumda bulundum süreçte nasıl arkadaşlarım beni öne çıkarıyorsa bende hep siz arkadaşlarımı benden önde görüp öne çıkarıyorum yanı benim yaptım etkinlikler bir yana asıl senin etkinliğin daha önemliydi çünkü uzun süredir yoktun sahalara dönmene çok sevindim bunu o açıdan senin yapmana