Yılın İNTİKAM'ı Yarın Başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kendini bayaa önemsimiş gördüm seni..Kimler Beren'e laf atmiş diye balıyorum sen varsin diye değil..Sen cıksan bişi değiştirmez...
her berenci bir sebepten bir yerlere giriyorda sırf berene laf atmışlarmı diye foruma giren ilk berenci olarak dan tarihe geçtin panpa aferin..[😡]

Bol tekrar iyidir karakterler benimsenir...Beren haricinde Nolan karakteri göz doldurur..diğerleri için bol tekrar verilsin alişilsin onlarada:X Ayrıca konudaki fotolar nerden? Afson ne :X:X İyi olmuş ama:X:X

- - - Ekleme - - -

Adam banlı sanki bilmıyorsun!!!
destere hayalet gibi adam..ne zaman banlanacağı ...ne zaman nerden çıkcağı belli olmuyor..bazen tvyi açmaya korkuyom..ekranın içinden falan bir anda fırlarsa diye...;😉

Bu teorimi boşa çıkarmayan sende tarihin tozlu sayfalarinda yer aldın:X Hadi gülümse:X
gülme efektimiz kalmadı bunla idare et ..bu geceye özel....;😉

- - - Ekleme - - -

amna kocası duymasın adam başrolleri eletti kıskan çlıktan polat bile kurtaramaz seni :d
başrollere mi elletti..aman allahım tuğbayımı...kör kurşuna kurban gidersin bak ona göre...türkçe uyumuna uygun yaz yazıları..sonra.
seni tarih kitabından fırlayan sülüman bile kurtaramaz...:witless:

gülme efektimiz kalmadı bunla idare et ..bu geceye özel....;😉

- - - Ekleme - - -

başrollere mi elletti..aman allahım tuğbayımı...kör kurşuna kurban gidersin bak ona göre...türkçe uyumuna uygun yaz yazıları..sonra.
seni tarih kitabından fırlayan sülüman bile kurtaramaz...:witless:

eletti yani elme yaptırdı :d

- - - Ekleme - - -

​Evet Vadi'nin Beren'den intikamı başlıyor :D

ha güzel haber demek ki intikam alıcak kadar vadiye zarar vermiş beren işyi kabul ettin :d

@onur 35 İntikamı gizliden giziliye internetten izliceni imzayla belirtmişsin :F:F Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama :X

neyse herkese iyi geceler...dostluğun kardeşliğin egemen olduğu ve sonucunda vadinin tüm reytingleri toplayacağı bir yarın akşam olması dileğiyle iyi geceler f forum ...nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan..:ok:

Anlamadığım bir şey var cidden soruyorum. İzlediğin ve sevdiğin dizinin reytinglerde 1. olması neden bu kadar önemli ? :D Sen zaten izliyorsun, seviyorsun, zevk alıyorsun napıcaksın reytingleri ? :D Bu arada İntikam'ı merakla bekliyorum kaliteli bir dizi olucak gibi görünüyor. Gerçi Türkiye çok kaliteli işleri sevmez ama bakalım. Özellikle Total izleyici.

Anlamadığım bir şey var cidden soruyorum. İzlediğin ve sevdiğin dizinin reytinglerde 1. olması neden bu kadar önemli ? :D Sen zaten izliyorsun, seviyorsun, zevk alıyorsun napıcaksın reytingleri ? :D Bu arada İntikam'ı merakla bekliyorum kaliteli bir dizi olucak gibi görünüyor. Gerçi Türkiye çok kaliteli işleri sevmez ama bakalım. Özellikle Total izleyici.
1. olsun kendini yanlız hissetme :d hacı bu bnm işim olacak ileride di,ğerlerini bilmiyorum nedne reyti,nge önem veriyolar :d