Yılın İNTİKAM'ı Yarın Başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berenle alakası yok bunun..zaten perşembeleri en çok hit alan akşam oluyor vadi yeni bölüm oynadığında yorumlar ve sayfalar artar önceki haftalara göre o olur sadece...

b en ya da yakup yazmasak siz vadicler aynen aga yorumları ile 10 saYFayı anca bulursunuz yarın destere olucak beren var berenin azılı düşmanı beyazsoy revenge hayranı forumdash o konu yıkılır:d

kanal d salıyı kaybetmiş gülelim de boşa gitmesin hem kısa bölüm hem de 20 de başlamış dizi :D
haftaya normal düzende toparlanır öbgz
perşembeye gelince kayıp şehirden kötü gitmez beren :D
sen gülme işini bu gece yap..bizde yarın geceye toplu gülme hazırlıyoruz zaten..intikamın reytinglerine gülcez...:W

b en ya da yakup yazmasak siz vadicler aynen aga yorumları ile 10 saYFayı anca bulursunuz yarın destere olucak beren var berenin azılı düşmanı beyazsoy revenge hayranı forumdash o konu yıkılır:d
yazdıkların ve sen olmayın yarın birşey farketmez yine..sonuçta perşembe yine haftalıkta birinci olur..vadinin yeni bölümünün olması yeter..benim olmama yeter forumda...

tubaNIn günü salı 800 küsür mesaj var berende 1800 ü bulur konu :d

Sonucta beren var isin icinde, 😀d yarina iyi hazirlaniyorum.. Vadiciler forumun gizli koselerine kacabilir 😀d

- - - Ekleme - - -

tubaNIn günü salı 800 küsür mesaj var berende 1800 ü bulur konu :d

Sonucta beren var isin icinde, 😀d yarina iyi hazirlaniyorum.. Vadiciler forumun gizli koselerine kacabilir 😀d

kanal d salıyı kaybetmiş gülelim de boşa gitmesin hem kısa bölüm hem de 20 de başlamış dizi :D
haftaya normal düzende toparlanır öbgz
perşembeye gelince kayıp şehirden kötü gitmez beren :D

Bunlar obgzk bu haline fazla kaptirdilar :d normal yayimda hepsine iyi gulucem :)

şimdi intikam 5 alamaz diyenelr olsun vadi gibi 15 almadı demesinler :d
bana göre yarın akşam vadinin en büyük başarısızlığı total 16 ab 13.5 olan reytingini artıramaması olur...buda intikamla ilgili değil yeni bölümle ilgili olan bir sorun olur...hatta intikam vadinin reytinglerini dahada artıracak..kanal d sağolsun..:ok:

Kayıp Şehirede Laf Yok Berenede Diyiyim Ben :D :D
ne biçim kayıp şehirsin sen..yoksa ismin gibi kayıpmısın sen..hımmmmmmmm.....intikam yüzünden pabucunuz dama atılmış..kanal d size üvey evlat muamelesi çekmiş..dizinizi 1 hafta sonraya en sorunlu alan 22.15 e kaydırmış..daha hala bereni savunuyon...kayıp şehir fanatikleri sosyal medyada kazan kaldırdı..vadi özetini izleyecekler protesto olarak..gerçekten kayıp şehirsen dizine sahip çıkma...susma sustukça sıra sana gelecek....:W

ne biçim kayıp şehirsin sen..yoksa ismin gibi kayıpmısın sen..hımmmmmmmm.....intikam yüzünden pabucunuz dama atılmış..kanal d size üvey evlat muamelesi çekmiş..dizinizi 1 hafta sonraya en sorunlu alan 22.15 e kaydırmış..daha hala bereni savunuyon...kayıp şehir fanatikleri sosyal medyada kazan kaldırdı..vadi özetini izleyecekler protesto olarak..gerçekten kayıp şehirsen dizine sahip çıkma...susma sustukça sıra sana gelecek....:W

Beren bizim protesto yapamiycagimiz guc, berene karsi bi saygisizlik olmaz bosa hevesnedirmeye calisma :)

Hayallerinize saygım var ama A/B'yi bilmem ama Total'de geçemez.

Yorumlarının kalitesi artsa biraz seni kaale alırım gerçekten bir dizi kaçışacaklar kelimesi falan filan sen zaten intikamın yarın her iki gruptada 1.olacağına inanıyorsan cevap yazmama gerek yok. :D

kaliteyi senden ogreniceksek vah bu forumun haline, sizin tayfanin %99'u bu uslupla konusuyo ams bi ses bile cikaramiyosun.. Bide revans dersin taraflilik yapiyosun diye. En buyuk taraftör sensin..

- - - Ekleme - - -

8-9 saat sonra bu mesajlarının bir anlamı kalmıyacak...daha çoksa bunlardan vakit varken bolca yaz bence...

Beren saat'i hic bi vadicimi sevmez arkadas birisi de sevsin, genelde sevilmeyen basarililar olur diyorum ve noktami basiyorum.

Beni Laflarınla Tahrik Mi Ettin NE :D :D Berenin Hiç Bir Dizisnin 1 Bölümünü Kaçırmadım Kaçırmamda .... Bn Kayıp Şehirciyim Doğru Ama Berene Gıcık Olan Bir Kayıp Şehirci Değilim :)

kurtlar vadisi yarıngece 1 taşla 3 kuş vurmuş olcak.. yayınlanmadan daha taşsız 2 kuşu indirdi bile..kayıp şehirle uek nakavt..intikamıda yayında indirecek...büyük usta kemal sunalın deyimiyle 1 kuşla 3 kuş..enayi kuşlarrrrrrrrrrr......:beaten:

lafı yanlış söylemyin lütfen donunu düşüren şeyine şey olamaz destere biliyosdu o lafı unuttum şimdi D konuda saygı çerçevesinde kalın konum kapanmasın kims eban yemesin yarın büyük gün :D