lafı yanlış söylemyin lütfen donunu düşüren şeyine şey olamaz destere biliyosdu o lafı unuttum şimdi D konuda saygı çerçevesinde kalın konum kapanmasın kims eban yemesin yarın büyük gün
lafı biliyosan söyliceksin bilmiyosan uydurmaya gerek yok ok.
lafı yanlış söylemyin lütfen donunu düşüren şeyine şey olamaz destere biliyosdu o lafı unuttum şimdi D konuda saygı çerçevesinde kalın konum kapanmasın kims eban yemesin yarın büyük gün
lafı biliyosan söyliceksin bilmiyosan uydurmaya gerek yok ok.
biliyom da desdesderon atasözüğ o hakim değilim o konuya kendi söyler unuttum şu an kg yi izliyom radarları açtım hata arıyom
ya birşeyi merak ediyorum..günde hergün intikamla ilgili bir konu açıyon ..görüldüğü gibi de vadi hayranları olmasa konuya gelmeseler doğruya doğru sinek avlıyo konun..benimanlamadığım mademki o kadar ilgi çekmiyo gelenlerde sana göre böyle abuk sabuk mesajlar yazıyolar niye böyle içeriği aynı konular açıyon....bu durumda sorunun cevabıolarakdan tekbirşey kalıyor..vadici arkadaşlarını kışkırtmak...benim aklıma başka da birşey gelmiyor...lafı yanlış söylemyin lütfen donunu düşüren şeyine şey olamaz destere biliyosdu o lafı unuttum şimdi D konuda saygı çerçevesinde kalın konum kapanmasın kims eban yemesin yarın büyük gün
kışkırtma yok dizinin mükemlliğini gösteriyorum içeriği de farklı desterenni 7 d sini bile taksan farklıya birşeyi merak ediyorum..günde hergün intikamla ilgili bir konu açıyon ..görüldüğü gibi de vadi hayranları olmasa konuya gelmeseler doğruya doğru sinek avlıyo konun..benimanlamadığım mademki o kadar ilgi çekmiyo gelenlerde sana göre böyle abuk sabuk mesajlar yazıyolar niye böyle içeriği aynı konular açıyon....bu durumda sorunun cevabıolarakdan tekbirşey kalıyor..vadici arkadaşlarını kışkırtmak...benim aklıma başka da birşey gelmiyor...
şimdi mi aklına geldi son 2 aydır nerdeydinvadiciler birşey sorucam ..ya bizim burda ne işimiz var..hemde intikam konusunda ..ben çıkar..:a..s.:
o zaman vadicilerle iyi geçincen kahırlarını çekcen...gördüğün gibi ben gelmesem kimse buralara dolmuş kaldırmayacak...ıssız bir vaha gibisin..sayemde 3 sayfaya ulaştın...öpüyimde barışalım...:couple_inlove:kışkırtma yok dizinin mükemlliğini gösteriyorum içeriği de farklı desterenni 7 d sini bile taksan farklı
vadiciler birşey sorucam ..ya bizim burda ne işimiz var..hemde intikam konusunda ..ben çıkar..:a..s.:
o zaman vadicilerle iyi geçincen kahırlarını çekcen...gördüğün gibi ben gelmesem kimse buralara dolmuş kaldırmayacak...ıssız bir vaha gibisin..sayemde 3 sayfaya ulaştın...öpüyimde barışalım...:couple_inlove:
offffffff..reytingi en yüksek üye benim diyorum inanmıyolar..bir geldim pir geldim..8 kayıtlı üye şuan ..... xemre komisyonumu alırım ona göre....:beaten:
Beren acayip heycanladırıyor beni ruyalarıma girdi dizi o derece Yarin akşam olsa tez vakit...Uzun bi aradan sonra perşembeleri tv açacam
offffffff..reytingi en yüksek üye benim diyorum inanmıyolar..bir geldim pir geldim..8 kayıtlı üye şuan ..... xemre komisyonumu alırım ona göre....:beaten:
gitmeden arayı ısıtıyom panpa...büyük maç öncesi fair-play örneği sergiliyorum...bu geceki performansım sonucu bu sezon fforum fair-play ödülünü biz alırız artık..:afro:aynen aga bunlar burda dedikodu yapmaya devam etsinler
Kendini bayaa önemsimiş gördüm seni..Kimler Beren'e laf atmiş diye balıyorum sen varsin diye değil..Sen cıksan bişi değiştirmez...o zaman vadicilerle iyi geçincen kahırlarını çekcen...gördüğün gibi ben gelmesem kimse buralara dolmuş kaldırmayacak...ıssız bir vaha gibisin..sayemde 3 sayfaya ulaştın...öpüyimde barışalım...:couple_inlove:
hani nerdelerdi bunca zaman ...forumdashı şimdi altta gördükte dest..nerde...4.yorumdan itibaren tüm yorumlarda dolaylı ve dolaysız benim katkım var..bir daha geçmem bu kıyağı bilesin...:winkk:merak etme forumdash ile destere gibi dizinin ikli sıkı takipçisi bile 10 sayfa yapr hem d eaynen aga mesajları ile değil kendi yorumlarıyla
- - - Ekleme - - -
kusura bakma hepinizin resmi aynı sen kimdin takas,darksaal,onur?
Bol tekrar iyidir karakterler benimsenir...Beren haricinde Nolan karakteri göz doldurur..diğerleri için bol tekrar verilsin alişilsin onlarada Ayrıca konudaki fotolar nerden? Afson ne İyi olmuş amabir daha da kapıyamıcan umarım kanal d starın 20 dkye yaptığı gibi bir sürü tekrar verip merak oranının düşürmez
Adam banlı sanki bilmıyorsun!!!hani nerdelerdi bunca zaman ...forumdashı şimdi altta gördükte dest..nerde...4.yorumdan itibaren tüm yorumlarda dolaylı ve dolaysız benim katkım var..bir daha geçmem bu kıyağı bilesin...:winkk: