Yemek yedikleri yer Celal Baba'nın kebapçısı değil mi?
@sokak sanati @Çiğdem- @MEnes @vadikızı @mesmeso61
Fragmanları çok beğendim hareketli bir bölüm olacağa benziyor
Yemek yedikleri yer Celal Baba'nın kebapçısı değil mi?
@sokak sanati @Çiğdem- @MEnes @vadikızı @mesmeso61
İyi izle belki buraya geçersinBizim Hikaye özet bitene kadar izleyeyim.
Güzel başladı bölüm Çağdaş şahaneDizi erken başlayarak çok iyi yaptı. Reklam aralarında da geri sarıp Ver Elini Aşk'ı izlerim.
Ayrıca dizinin jenerik müziği çok güzel olmuş ya.
Bizim Hikaye izlememe rağmen bunu da beğendim çok güzel Çukura bin basarHarcanmasın bu dizi ya izleyin izlettirin. .ss
Konu nereye gidecek çok merak ediyorum. Şu gidişle pek bir ümidim yok.Harcanmasın bu dizi ya izleyin izlettirin. .ss
Yavaş gelll.Bizim Hikaye izlememe rağmen bunu da beğendim çok güzel Çukura bin basar
Hem de öyle bir basar kiKonu nereye gidecek çok merak ediyorum. Şu gidişle pek bir ümidim yok.
Yavaş gelll.
Her yönden daha kötü Çukur'dan bir tek müzikleri iyi. Ayrıca Çukur'un en azından bir konusu var bunun ki daha ne belli değil.Hem de öyle bir basar ki
Bence bu çok iyi konusu belli işte karanlık işlerHer yönden daha kötü Çukur'dan bir tek müzikleri iyi. Ayrıca Çukur'un en azından bir konusu var bunun ki daha ne belli değil.
Sen Çukur'u Kırgınlar ile karıştırdın galibaBence bu çok iyi konusu belli işte karanlık işler
Yüz Yüze - Çukur gibi çakma diziye bin basarSen Çukur'u Kırgınlar ile karıştırdın galiba
Yeni bölümü netten izleyeceğim.Yüz Yüze - Çukur gibi çakma diziye bin basar
@mrt-06 dizideki şırfıntı kadın çok iyi dimi benim sevdiğim oyuncudur
Bizim Hikayeyi izle kanka şahaneYeni bölümü netten izleyeceğim.
İtici geliyor o dizi de bana.Bizim Hikayeyi izle kanka şahane