Hazal var Burak var Yok artık :Oİtici geliyor o dizi de bana.
Hazal var Burak var Yok artık :Oİtici geliyor o dizi de bana.
Doğru düzgün konusu yok ve doğal da değil.Hazal var Burak var Yok artık :O
Konusu mu yok kanka uyarlama bir iş bu konusu olmasa 7 Reyting alır mı senden beklenmeyen cevaplar senin gibi doğal bir insan böyle doğal bir hikayeyi yapaylıkla suçluyorDoğru düzgün konusu yok ve doğal da değil.
Vatanım Sensin başlayınca görür 7'yi. Sevemedim ya zorunda mısın? Bir senin diziler birde @Aserat'ın dizileri bana çok ucube gözüküyor kanka.Konusu mu yok kanka uyarlama bir iş bu konusu olmasa 7 Reyting alır mı senden beklenmeyen cevaplar senin gibi doğal bir insan böyle doğal bir hikayeyi yapaylıkla suçluyor
Vatanım Sensin Totalde 5,50 alırsa yeter onaVatanım Sensin başlayınca görür 7'yi. Sevemedim ya zorunda mısın? Bir senin diziler birde @Aserat'ın dizileri bana çok ucube gözüküyor kanka.
Bir şu fragmanı izle de dizi gör. Bomba gibi geliyoruz. Biz de 16 reyting alacağız.Vatanım Sensin Totalde 5,50 alırsa yeter ona
İzledim milli duyguları sömürmüşBir şu fragmanı izle de dizi gör. Bomba gibi geliyoruz. Biz de 16 reyting alacağız.
Dizi tarih dizisi ya ne alakası var.İzledim milli duyguları sömürmüş
Üff tamam kes dizime odaklanacağım Hazalıma içki içirmeye çalışıyorlar zorla Hazal'ım da çek ulan şunu burnumdan kafanı kırarım dediDizi tarih dizisi ya ne alakası var.
İçmiş içeceğini zaten, bak. http://www.magazin.com.tr/magazin/hazal-kaya-sete-alkollu-mu-gitti.htmlÜff tamam kes dizime odaklanacağım Hazalıma içki içirmeye çalışıyorlar zorla Hazal'ım da çek ulan şunu burnumdan kafanı kırarım dedi
Sen Hazalı severdin ne ara düşman oldun içsin Sefa'sı olsun .ssİçmiş içeceğini zaten, bak. http://www.magazin.com.tr/magazin/hazal-kaya-sete-alkollu-mu-gitti.html
Beni bırakıp @xBUGRAx'in kollarına gidince, bitti benim için.Sen Hazalı severdin ne ara düşman oldun içsin Sefa'sı olsun .ss
Kaliteleri sana ağır geldiyse bilemem.Vatanım Sensin başlayınca görür 7'yi. Sevemedim ya zorunda mısın? Bir senin diziler birde @Aserat'ın dizileri bana çok ucube gözüküyor kanka.
"Herkes Feriha izlerken Yalan Dünya izliyordum" xBUGRAx sene 2013.Çok tatlı ya minyon şey.
Bir gün kaliteden öleceksin.Kaliteleri sana ağır geldiyse bilemem.
Sen de kalite krizinden ölmek istiyorsan salı UTC ve çarşamba Hayat Sırları'na bekleriz."Herkes Feriha izlerken Yalan Dünya izliyordum" xBUGRAx sene 2013.
Bir gün kaliteden öleceksin.
UTC'ye bakabilirim Pretty Little Liars'a benzetmiştim.Sen de kalite krizinden ölmek istiyorsan salı UTC ve çarşamba Hayat Sırları'na bekleriz.
Bak bak. Diğerine de bak çok sevdiğin Hayat Şarkısı'nın senaristi yazıyor.UTC'ye bakabilirim Pretty Little Liars'a benzetmiştim.
Onu @denizz19 izler o zaman yatak sahnelerini seviyorum, eğlenceli buluyorum demişti.Bak bak. Diğerine de bak çok sevdiğin Hayat Şarkısı'nın senaristi yazıyor.