Hazal var Burak var Yok artık :Oİtici geliyor o dizi de bana.![]()
Hazal var Burak var Yok artık :Oİtici geliyor o dizi de bana.![]()
Doğru düzgün konusu yok ve doğal da değil.Hazal var Burak var Yok artık :O
Konusu mu yokDoğru düzgün konusu yok ve doğal da değil.![]()
Vatanım Sensin başlayınca görür 7'yi.Konusu mu yokkanka uyarlama bir iş bu konusu olmasa 7 Reyting alır mı
senden beklenmeyen cevaplar senin gibi doğal bir insan böyle doğal bir hikayeyi yapaylıkla suçluyor
![]()
Vatanım Sensin Totalde 5,50 alırsa yeter onaVatanım Sensin başlayınca görür 7'yi.Sevemedim ya zorunda mısın?
Bir senin diziler birde @Aserat'ın dizileri bana çok ucube gözüküyor kanka.
![]()
Bir şu fragmanı izle de dizi gör. Bomba gibi geliyoruz.Vatanım Sensin Totalde 5,50 alırsa yeter ona![]()
İzledim milli duyguları sömürmüşBir şu fragmanı izle de dizi gör. Bomba gibi geliyoruz.Biz de 16 reyting alacağız.
Dizi tarih dizisi ya ne alakası var.İzledim milli duyguları sömürmüş![]()
Üff tamam kes dizime odaklanacağımDizi tarih dizisi ya ne alakası var.![]()
İçmiş içeceğini zaten, bak.Üff tamam kes dizime odaklanacağımHazalıma içki içirmeye çalışıyorlar zorla Hazal'ım da çek ulan şunu burnumdan kafanı kırarım dedi
![]()
Sen Hazalı severdin ne ara düşman oldunİçmiş içeceğini zaten, bak.http://www.magazin.com.tr/magazin/hazal-kaya-sete-alkollu-mu-gitti.html
Beni bırakıp @xBUGRAx'in kollarına gidince, bitti benim için.Sen Hazalı severdin ne ara düşman olduniçsin Sefa'sı olsun .ss
Kaliteleri sana ağır geldiyse bilemem.Vatanım Sensin başlayınca görür 7'yi.Sevemedim ya zorunda mısın?
Bir senin diziler birde @Aserat'ın dizileri bana çok ucube gözüküyor kanka.
![]()
"Herkes Feriha izlerken Yalan Dünya izliyordum" xBUGRAx sene 2013.Çok tatlı ya minyon şey.![]()
![]()
Bir gün kaliteden öleceksin.Kaliteleri sana ağır geldiyse bilemem.![]()
Sen de kalite krizinden ölmek istiyorsan salı UTC ve çarşamba Hayat Sırları'na bekleriz."Herkes Feriha izlerken Yalan Dünya izliyordum" xBUGRAx sene 2013.
Bir gün kaliteden öleceksin.![]()
UTC'ye bakabilirim Pretty Little Liars'a benzetmiştim.Sen de kalite krizinden ölmek istiyorsan salı UTC ve çarşamba Hayat Sırları'na bekleriz.![]()
Bak bak. Diğerine de bak çok sevdiğin Hayat Şarkısı'nın senaristi yazıyor.UTC'ye bakabilirim Pretty Little Liars'a benzetmiştim.![]()
Onu @denizz19 izler o zaman yatak sahnelerini seviyorum, eğlenceli buluyorum demişti.Bak bak. Diğerine de bak çok sevdiğin Hayat Şarkısı'nın senaristi yazıyor.![]()