Show Yüz Yüze - Dizi Yorumları

😱Aboo ben Vatanım sensini unutmuştum ya oda var doğru ama yinede yükselir diye
düşünüyorum konusu ilgi çekici ya:D
Siyah İnciyi bile geçmeyi bırak dizilerin özetini bile geçememiş bence pek şansı yok :A yani iyi dizi bende sevdim ama yanlış anlatım seçiyorlar. :D

Total seyirciyi bağırlarına basamıyorlar mesela çok soğuk bir hikaye :A yani orta yaş teyzeler izlemez gençlerden medet umarlarsa zaten gençlere hitap eden iş çok :A

:ASenin gibi gençlerden yanii seni bağırlarına basamadılarmı dün alinin öldüğü sahne çok duygusaldı ya

Emekler çöpe gitti AB grubunda 3,05 nedir :A
Eğer reytingten konuşursam zor susarım bu yüzden bahsetmemek en iyisi. :A Ülkedeki dizi sektörünün durumu ortada, kaliteli işlerin aldığı reytingler de. Bu yüzden fazla umursamıyorum yeter ki kaliteli işleri hemen yayından kaldırmasınlar. :A

Eğer reytingten konuşursam zor susarım bu yüzden bahsetmemek en iyisi. :A Ülkedeki dizi sektörünün durumu ortada, kaliteli işlerin aldığı reytingler de. Bu yüzden fazla umursamıyorum yeter ki kaliteli işleri hemen yayından kaldırmasınlar. :A
O zaman İçerde kalitesizdi :A

O zaman İçerde kalitesizdi :A
Çok nadir istisnalar oluyor işte. İçerde'nin de nasıl o kadar yüksek aldığına şaşırıyordum zaten izlerken. :A Oyuncu kadrosundan insanlar biraz ilgi gösterdi sonra senaryo iyi çıkınca ilgi devam etti. Yoksa bir çok kaliteli iş harcanıp gitti bu leş reyting sisteminde biliyoruz. :A

Çok nadir istisnalar oluyor işte. İçerde'nin de nasıl o kadar yüksek aldığına şaşırıyordum zaten izlerken. :A Oyuncu kadrosundan insanlar biraz ilgi gösterdi sonra senaryo iyi çıkınca ilgi devam etti. Yoksa bir çok kaliteli iş harcanıp gitti bu leş reyting sisteminde biliyoruz. :A
Kanka mesela Kırgın Çiçeklerde kaliteli ama iyi Reyting alıyor :A