Emekler çöpe gitti AB grubunda 3,05 nedir
Ben ikinci bölümden sonra yükseleceğini düşünüyorum ya
Emekler çöpe gitti AB grubunda 3,05 nedir
Vatanım Sensin'de geliyor yavaştan şansı değerlendiremediBen ikinci bölümden sonra yükseleceğini düşünüyorum ya
Vatanım Sensin'de geliyor yavaştan şansı değerlendiremedi
Siyah İnciyi bile geçmeyi bırak dizilerin özetini bile geçememiş bence pek şansı yok yani iyi dizi bende sevdim ama yanlış anlatım seçiyorlar.😱Aboo ben Vatanım sensini unutmuştum ya oda var doğru ama yinede yükselir diye
düşünüyorum konusu ilgi çekici ya
Siyah İnciyi bile geçmeyi bırak dizilerin özetini bile geçememiş bence pek şansı yok yani iyi dizi bende sevdim ama yanlış anlatım seçiyorlar.
Total seyirciyi bağırlarına basamıyorlar mesela çok soğuk bir hikaye yani orta yaş teyzeler izlemez gençlerden medet umarlarsa zaten gençlere hitap eden iş çokYanlış anlatım derken mesela neyi sevmedin sen
Total seyirciyi bağırlarına basamıyorlar mesela çok soğuk bir hikaye yani orta yaş teyzeler izlemez gençlerden medet umarlarsa zaten gençlere hitap eden iş çok
Ben sevdim diziyi fena değil ama Bizim Hikaye var yaniSenin gibi gençlerden yanii seni bağırlarına basamadılarmı dün alinin öldüğü sahne çok duygusaldı ya
Ben sevdim diziyi fena değil ama Bizim Hikaye var yani
Sanki her şeyi izlemek zorundasınBende çok sevdimde siyah inci bizim hikaye yüz yüze nasıl bakacam yawnetten bakacam artık
Sanki her şeyi izlemek zorundasın
Keyif sana vallaZorunda değilim tabii ama sevince dizileri bakmadan duramıyorum işte zar zor seyrediyorum geride kalıyorum ya evde iş falan anca bakıyorum
Keyif sana valla
Eğer reytingten konuşursam zor susarım bu yüzden bahsetmemek en iyisi. Ülkedeki dizi sektörünün durumu ortada, kaliteli işlerin aldığı reytingler de. Bu yüzden fazla umursamıyorum yeter ki kaliteli işleri hemen yayından kaldırmasınlar.Emekler çöpe gitti AB grubunda 3,05 nedir
O zaman İçerde kalitesizdiEğer reytingten konuşursam zor susarım bu yüzden bahsetmemek en iyisi. Ülkedeki dizi sektörünün durumu ortada, kaliteli işlerin aldığı reytingler de. Bu yüzden fazla umursamıyorum yeter ki kaliteli işleri hemen yayından kaldırmasınlar.
Çok nadir istisnalar oluyor işte. İçerde'nin de nasıl o kadar yüksek aldığına şaşırıyordum zaten izlerken. Oyuncu kadrosundan insanlar biraz ilgi gösterdi sonra senaryo iyi çıkınca ilgi devam etti. Yoksa bir çok kaliteli iş harcanıp gitti bu leş reyting sisteminde biliyoruz.O zaman İçerde kalitesizdi
Kanka mesela Kırgın Çiçeklerde kaliteli ama iyi Reyting alıyorÇok nadir istisnalar oluyor işte. İçerde'nin de nasıl o kadar yüksek aldığına şaşırıyordum zaten izlerken. Oyuncu kadrosundan insanlar biraz ilgi gösterdi sonra senaryo iyi çıkınca ilgi devam etti. Yoksa bir çok kaliteli iş harcanıp gitti bu leş reyting sisteminde biliyoruz.
İzlemediğim için bir yorum yapamıyorum ama bana öyle çok da epik kaliteli bir iş gelmedi.Kanka mesela Kırgın Çiçeklerde kaliteli ama iyi Reyting alıyor
Aslında özellikle ilk sezonu şahaneydi bazı tuhaflıkları olsa da şöyle söyleyeyim hiç izlemeyen birini dizinin başına oturt soluksuz izlersinİzlemediğim için bir yorum yapamıyorum ama bana öyle çok da epik kaliteli bir iş gelmedi.