Helyum gazı kaçmış içine
Valla bilemicem ne yaptıysa sesine senin sesin daha ince valla sinemden deniz
Helyum gazı kaçmış içine
Birkan Sokullu çok iyi Dizi güzel görünüyor aslında he bunu da mı izlesem gerçi askerden dönüşe kalır gibiValla bilemicem ne yaptıysa sesine senin sesin daha ince valla sinemden deniz
Birkan Sokullu çok iyi Dizi güzel görünüyor aslında he bunu da mı izlesem gerçi askerden dönüşe kalır gibi
Biraz renk çekimleri İçerde gibi o yüzden kıl olsamda dur bakalım özet bitene kadar bakayım kesin kararımı veririmAy evet Birkana bayıldım Sinemle uyumlarıda güzel bende netten izlesemmi diye
düşünmeye başladım
Biraz renk çekimleri İçerde gibi o yüzden kıl olsamda dur bakalım özet bitene kadar bakayım kesin kararımı veririm
Bu dizi tutar ama bence hatta total bile olabilirYaa ben hiç öyle gelmedi valla o çekimi Çukurda daha çok görecez bence
Bu dizi tutar ama bence hatta total bile olabilir
Sinem'in sesi iyi olsa bence oyunculukta bir sıkıntı görmüyorum şu anBölüm sonunda belli eder kendini dur bakalım ama total olur ona katılıyorum bak
sinemin adam dövme sahnesi gelecek birazdan denizz
Sinem'in sesi iyi olsa bence oyunculukta bir sıkıntı görmüyorum şu an
Bence hiç güzel değildi dövüş sahnesi şu hişştt şiii müziği sinirimi bozdu biri bana şşt yapıyor sanıyorum@denizz19 sinemii gördünmüü adamları iyi dövdüü bu arada diğer polislerin yanlış odaya gitmişiz demesi olmadı polissiniz siz nasıl yanlış odaya gidersiniz ya
Bence hiç güzel değildi dövüş sahnesi şu hişştt şiii müziği sinirimi bozdu biri bana şşt yapıyor sanıyorum
Duyduğun müzik iştene müziği ne ne müziği bir daha desene ay kopardın yaa
Duyduğun müzik işte