Show Yüz Yüze - Dizi Yorumları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan yeni dizi Yüz Yüze bu akşam görücüye çıkıyor.

TİMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği, Osman Taşçı'nın yönetmenliğini yapacağı, Ethem Özışık'ın senaryosunu yazacağı yeni dizinin başrollerini ise Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar ve Nihal Dinçel gibi isimler paylaşıyor.

Yüz Yüze ilk bölümüyle bu akşam 20:00'da Show TV'de.

Diziyle ilgili yorum ve eleştiriler bu başlık altından yapılabilir. İyi seyirler..

galeri_620x349.jpg

Bizim Hikaye 5,5 reyting seviyesine düştü ama bu hafta toparlanacağını düşünüyorum hareketli bir bölüm geliyor çünkü. Bu dizi 4-4,5 bandında başlar :A

Bizim hikaye kendini toplar ya bölümde şenlik bitmediği sürece:Fbu dizide sinemin
sahneleri sevilmeyebilir belki adamları dövdüğü sahne varya:D

Senaryo’da Ethem’in imzası var, kötü bir iş olacağını sanmıyorum. Fragmanlar çok iyiydi zaten. Bekliyoruz.

Bakalım Ethemciğim neler yapmış. İnanıyorumki söz kadar berbat senaryo yazmaz.

Müzikleri Toygar Işıklı yapıyorumuş. Kendisi Ay Yapım'dan farklı biri ile çalışır mıydı ya? :A

Dizide benim tek kuşkum Sinem Kobal. Onun performansını çok merak ediyorum.

Bizim Hikaye özet bitene kadar izleyeyim bakalım. Bakalım nasıl bir iş olmuş :D

İzleyemiyorum ya.
Otobuste yim ve Show tv yok. Show ve Fox yok. Fox büyük ekranda herkes izliyor ama show:(
Telden de izleyemiyorum şebeke sersem.