TVen Yürüyen Ölüler 7. Bölüm

2. sezonu senle tasarlasak herhalde vahşetli ölüler olurdu dizinin adı.
Ahah.
Orası kesin ama kankee ben sana güveniyorum. Geçen bölümlerde aldığım tadı alamadım ama geçen bölümleri yazan sendin. O bölümleri yazan yazar o ayarda yazabilir tekrar.

Ay erkekler odun ve nedense @Bully de kendine odun diyor. Beni zor affeder. O bana aşık biri olsa belki affederde bence benim onu seviyor olmam onun icin bir sey ifade etmez
Zaten şuan @Bully'nin kafası yerinde değil tam olarak tepklilerini kestiremiyoruz.

bu zombi dizisinde ne şarkısı söyleyecek afacanım yaa
Ferhat Göçer şarkılarından biri işte sen de seversin Ferhat'ı.

hhaha aa ne bilim işte boyunu uzatıp kısaltsınlar kollarını ağaç dalı yapsınlar
Aman Yarabbim.

Emeğine sağlık.

Ben öldüm mü ne oldum yokum uzun zamandır.

Güzel güzel.Geçen bölüm bu bölüm için feda edilmişmiş galiba onu anladım
Konular netti uzun da değildi sıkmadı.Sezon finaline geldikce daha da heyecanı arttırırsın diye umuyorum.Bu arada bir tane de aksiyon sahnesi koy kavga olur,korku olur arabayla bi yerden kaçış efsane olur
@mrt-06
Diziye girmişiz.İnsan eti yemek güzel olacak

Emeğine sağlık.

Ben öldüm mü ne oldum yokum uzun zamandır.
Teşekkürler Abicim kamp dışında olaylar geliştiği için ana kampı pek gösteremiyorum yoksa yaşıyorsun.

Teşekkürler Serhanım. Hastaneden kaçış var umarım tatmin olursun.

@Bully beni öldürür herhalde
ölumüm Atacanin elinden olacagina Bully nin elinden olsun
Atacana kinlendim, Bully nin ölmedigini bilseydim belki kötü biri olmazdim

Kızzz @Bully sana kıyamazz bir süre sonra seni affeder

Zaten şuan @Bully'nin kafası yerinde değil tam olarak tepklilerini kestiremiyoruz.

Ferhat Göçer şarkılarından biri işte sen de seversin Ferhat'ı.

Aman Yarabbim.
Atacan'ım zaten benim öz kardeşim gibi

Gerçeği öğrenince Dosi'yi öldürmek durumunda kalırım bence, öyle psikopat birisi yaşamayı hak etmiyor

Saflığımla ilgili çok eleştiriler alıyorum, dikkate almanı rica edeceğim Atacan'ım. ss Bully yavaştan kendine gelip aksiyonlara girsin artık

Yeni karakterlerin de katılımıyla güzel bir bölüm olmuş, emeklerine sağlık kardeşim.