Pis elemli seni.s.s
hhaha aa ne bilim işte boyunu uzatıp kısaltsınlar kollarını ağaç dalı yapsınlarHer karakterin kurgusu çok özel evet.
Ne gibi deneyler mesela.
Pis elemli seni.s.s
hhaha aa ne bilim işte boyunu uzatıp kısaltsınlar kollarını ağaç dalı yapsınlarHer karakterin kurgusu çok özel evet.
Ne gibi deneyler mesela.
Oha 8. bölümü nerden biliyon. Yaklaştın yani tam böyle değil ama bu olaylar var.
Yok yazdığım o şekilde anlaşılmasın diye yorumu değiştirdim bu yorumu kendi açımdan yazdım@sokak sanati bak @turkuazz sana ve bana inceden pisikopat kisilersiniz diyor
Ahah. Orası kesin ama kankee ben sana güveniyorum. Geçen bölümlerde aldığım tadı alamadım ama geçen bölümleri yazan sendin. O bölümleri yazan yazar o ayarda yazabilir tekrar.2. sezonu senle tasarlasak herhalde vahşetli ölüler olurdu dizinin adı.
hhaha aa ne bilim işte boyunu uzatıp kısaltsınlar kollarını ağaç dalı yapsınlar
Zaten şuan @Bully'nin kafası yerinde değil tam olarak tepklilerini kestiremiyoruz.Ay erkekler odun ve nedense @Bully de kendine odun diyor. Beni zor affeder. O bana aşık biri olsa belki affederde bence benim onu seviyor olmam onun icin bir sey ifade etmez
Ferhat Göçer şarkılarından biri işte sen de seversin Ferhat'ı.bu zombi dizisinde ne şarkısı söyleyecek afacanım yaa
Aman Yarabbim.hhaha aa ne bilim işte boyunu uzatıp kısaltsınlar kollarını ağaç dalı yapsınlar
Zaten şuan @Bully'nin kafası yerinde değil tam olarak tepklilerini kestiremiyoruz.
Ferhat Göçer şarkılarından biri işte sen de seversin Ferhat'ı.
Aman Yarabbim.
hhhahah @mrt-06 a ilham verdim @sokak sanatiZaten şuan @Bully'nin kafası yerinde değil tam olarak tepklilerini kestiremiyoruz.
Aman Yarabbim.
Bu Şarkı Benim Olsun en sevdiğim.ayy süperrr olurr severim tabii slow şarkılarından söylesinn
Evet gereken bilgiler alınmıştır.hhhahah @mrt-06 a ilham verdim @sokak sanati
Bu Şarkı Benim Olsun en sevdiğim.
Evet gereken bilgiler alınmıştır.
Beni Fehat Göçer mi yaptınTeşekkürler, dizimi her hafta okuyorsun rol almalıydın yani. Sen bu adamsın, ikincisi de @cookies.
Hastanede hikayesi aksiyonlu değil mi kanke?
Kalın mı ince mi sesin.Beğendim tabi ama sesim çok kötüdür
Teşekkürler Abicim kamp dışında olaylar geliştiği için ana kampı pek gösteremiyorum yoksa yaşıyorsun.Emeğine sağlık.
Ben öldüm mü ne oldum yokum uzun zamandır.
Teşekkürler Serhanım. Hastaneden kaçış var umarım tatmin olursun.Güzel güzel.Geçen bölüm bu bölüm için feda edilmişmiş galiba onu anladım Konular netti uzun da değildi sıkmadı.Sezon finaline geldikce daha da heyecanı arttırırsın diye umuyorum.Bu arada bir tane de aksiyon sahnesi koy kavga olur,korku olur arabayla bi yerden kaçış efsane olur @mrt-06
Diziye girmişiz.İnsan eti yemek güzel olacak
hahahha aa yarın bakalım içerdemi yürüyen ölülermi zirvede olucak
@Bully un kardeşi çıktı @mrt-06 ama zombi kardeş olması bakalım kaan keşke geberseydi diyecekmi yoksa alıp besleyecekmi
bu bölüm eğlenceli olmuş @sokak sanati seni @turkuazz ve @cookies deney oalrak kullanıyorlar bir iğne yaptı cookies sana
destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana. @Harunnn60 adiyor
hahah en çok buraya güldüm yaaa @destere hala aynı haruna yalan atıyor çiğdem sana bunu diyor diye soğutmak için
@pompy pompy: Yüce Betuş aşkına durun hahah ve bunada çok güldüm
@Bully beni öldürür herhalde ölumüm Atacanin elinden olacagina Bully nin elinden olsun Atacana kinlendim, Bully nin ölmedigini bilseydim belki kötü biri olmazdim
Kızzz @Bully sana kıyamazz bir süre sonra seni affeder
Atacan'ım zaten benim öz kardeşim gibiZaten şuan @Bully'nin kafası yerinde değil tam olarak tepklilerini kestiremiyoruz.
Aman Yarabbim.