TVen Yürüyen Ölüler 7. Bölüm

2. sezonu senle tasarlasak herhalde vahşetli ölüler olurdu dizinin adı. :F
Ahah. :F Orası kesin ama kankee ben sana güveniyorum. Geçen bölümlerde aldığım tadı alamadım ama geçen bölümleri yazan sendin. O bölümleri yazan yazar o ayarda yazabilir tekrar. :X

Ay erkekler odun ve nedense @Bully de kendine odun diyor. Beni zor affeder. O bana aşık biri olsa belki affederde bence benim onu seviyor olmam onun icin bir sey ifade etmez :A
Zaten şuan @Bully'nin kafası yerinde değil tam olarak tepklilerini kestiremiyoruz. :A

:F:Fbu zombi dizisinde ne şarkısı söyleyecek afacanım yaa
Ferhat Göçer şarkılarından biri işte sen de seversin Ferhat'ı. :A

hhaha aa ne bilim işte boyunu uzatıp kısaltsınlar kollarını ağaç dalı yapsınlar :F :F :F
Aman Yarabbim. :F

Teşekkürler, dizimi her hafta okuyorsun rol almalıydın yani. :D Sen bu adamsın, ikincisi de @cookies. :A

949203_1_200835_204615_1_024.jpg

ferhat-gocer.jpg

Hastanede hikayesi aksiyonlu değil mi kanke? (b)
Beni Fehat Göçer mi yaptın :F

Güzel güzel.Geçen bölüm bu bölüm için feda edilmişmiş galiba onu anladım:A Konular netti uzun da değildi sıkmadı.Sezon finaline geldikce daha da heyecanı arttırırsın diye umuyorum.Bu arada bir tane de aksiyon sahnesi koy kavga olur,korku olur arabayla bi yerden kaçış efsane olur:D @mrt-06
Diziye girmişiz.İnsan eti yemek güzel olacak:A

Emeğine sağlık. :D
Ben öldüm mü ne oldum yokum uzun zamandır. :A
Teşekkürler Abicim kamp dışında olaylar geliştiği için ana kampı pek gösteremiyorum yoksa yaşıyorsun. :A

Güzel güzel.Geçen bölüm bu bölüm için feda edilmişmiş galiba onu anladım:A Konular netti uzun da değildi sıkmadı.Sezon finaline geldikce daha da heyecanı arttırırsın diye umuyorum.Bu arada bir tane de aksiyon sahnesi koy kavga olur,korku olur arabayla bi yerden kaçış efsane olur:D @mrt-06
Diziye girmişiz.İnsan eti yemek güzel olacak:A
Teşekkürler Serhanım. Hastaneden kaçış var umarım tatmin olursun. :A

hahahha aa yarın bakalım içerdemi yürüyen ölülermi zirvede olucak :A :A :A

@Bully un kardeşi çıktı @mrt-06 ama zombi kardeş olması bakalım kaan keşke geberseydi diyecekmi yoksa alıp besleyecekmi :A :A :A

bu bölüm eğlenceli olmuş @sokak sanati seni @turkuazz ve @cookies deney oalrak kullanıyorlar bir iğne yaptı cookies sana :F :F :F

destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana. @Harunnn60 adiyor :F

hahah en çok buraya güldüm yaaa @destere hala aynı haruna yalan atıyor çiğdem sana bunu diyor diye soğutmak için :F :F :F

@pompy pompy: Yüce Betuş aşkına durun hahah ve bunada çok güldüm :F

@Bully beni öldürür herhalde :A ölumüm Atacanin elinden olacagina Bully nin elinden olsun :A Atacana kinlendim, Bully nin ölmedigini bilseydim belki kötü biri olmazdim :A

:FKızzz @Bully sana kıyamazz bir süre sonra seni affeder

Zaten şuan @Bully'nin kafası yerinde değil tam olarak tepklilerini kestiremiyoruz. :A

Ferhat Göçer şarkılarından biri işte sen de seversin Ferhat'ı. :A

Aman Yarabbim. :F
Atacan'ım zaten benim öz kardeşim gibi :love1:

Gerçeği öğrenince Dosi'yi öldürmek durumunda kalırım bence, öyle psikopat birisi yaşamayı hak etmiyor :A

Saflığımla ilgili çok eleştiriler alıyorum, dikkate almanı rica edeceğim Atacan'ım. ss Bully yavaştan kendine gelip aksiyonlara girsin artık :A

Yeni karakterlerin de katılımıyla güzel bir bölüm olmuş, emeklerine sağlık kardeşim. :D