hhahah aa dur bakalım yavas yavas ayoll detaylı işleniyor ozaman görüceksin sen
hahah mesleğini geliştiricen gibi burada
Sen o güçlere kavuşana kadar anne olursun sonra kırar dizini oturursun.
hhahah aa dur bakalım yavas yavas ayoll detaylı işleniyor ozaman görüceksin sen
Evethhahah aa dur bakalım yavas yavas ayoll detaylı işleniyor ozaman görüceksin sen
ohaa ne diyor bu @mrt-06 😱😱😱Sen o güçlere kavuşana kadar anne olursun sonra kırar dizini oturursun.
Kereste ayrı bunlar ayrı.Dark bir de destereye sapık diyorsun, içimizdeki asıl sapıkları gördün mü şimdiAdam bütün fantezilerini burada gerçekleştiriyormuş meğerseBir ara ben de okuyayım bu diziyi hatırlatın bana
Ben bir tek @pompy reisin dizilerini okuyorumKereste ayrı bunlar ayrı.O her dakika, her mesajında sapık.
aaaaaaaaaaa bu güzel diziyi düzenli olarak takip etmiyor musun yoksa? 😱@mrt-06
Acı gerçeği yüzüne vurdum.
@cookies her tarafına iğne vurun bunun ayollEvetBana gel san güçlerini %0.0001 ihtimalle vereyim %89.99 ihtimalle de ölürsün
Ne yapayım ben xli site ergen miyim.Benim bildiğim bir site var ama x'li değil adını söyliyeyim mi?Neyse ben ilkinde harika atacaktımda Deniz'i gördüm, gözüm karardı ve diss attım.Kendim de değildim yani.
Madem gay olacağım Kukiyes'de gay olsun, beraber yanalım.Böylece onun karı-kız senaryolarını çürütmüş olursun.
hahahha aa yarın bakalım içerdemi yürüyen ölülermi zirvede olucak
@Bully un kardeşi çıktı @mrt-06 ama zombi kardeş olması bakalım kaan keşke geberseydi diyecekmi yoksa alıp besleyecekmi
bu bölüm eğlenceli olmuş @sokak sanati seni @turkuazz ve @cookies deney oalrak kullanıyorlar bir iğne yaptı cookies sana
destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana. @Harunnn60 adiyor
hahah en çok buraya güldüm yaaa @destere hala aynı haruna yalan atıyor çiğdem sana bunu diyor diye soğutmak için
@pompy pompy: Yüce Betuş aşkına durun hahah ve bunada çok güldüm
Yok kardeş değiliz, yani öyle "kardeşim" diye hitap ediyoruz ya birbirimize o yüzden öyle yazdım.@berkann bunu beğendi.
Detaylı yorum alayım kanke.Güzel olmuş, emeğine sağlık canım. @mrt-06
Evet karakterini oluşturdum artık bundan sonra oldukça varsın.Eline sağlık kardeşim, gayet güzel bölüm olmuş @mrt-06Beğenmeyenler okumaz.
Sonunda bölüme yerleşmişim, artık bölümün has isimlerindendim ona göre.
Şimdi oku işte işin gücün ne?Dark bir de destereye sapık diyorsun, içimizdeki asıl sapıkları gördün mü şimdiAdam bütün fantezilerini burada gerçekleştiriyormuş meğerseBir ara ben de okuyayım bu diziyi hatırlatın bana
Yine güzel bir bölüm olmuş. Bu Dosi'ye gıcık kapmaya başladımpisikopat olmasının yanısıra birazda egoda var galibaama Atacan haketiyor Dosi'nin ona yaptiklarini. Gerçi şimdide Dosi Atacan gibi davranip Bully e o öldü diyorgerçek hayattada bu böyle degilmi bi yadirdiklarimizi illa yaşariz
@sokak sanati ve @vadikızı daha baya maceralar yaşayacak anlaşıldı. sokak sanatının başı sıkışınca nasılda vadikızıyla isbirligi yapmaya çalışıyor
hahha bende ölmüş kardeşisin sandımNe yapayım ben xli site ergen miyim.Tamam bunu görmezden geleceğim beni sinirlendirme valla elimde hamura dönersin.
Yok kardeş değiliz, yani öyle "kardeşim" diye hitap ediyoruz ya birbirimize o yüzden öyle yazdım.@Bully
Detaylı yorum alayım kanke.
Evet karakterini oluşturdum artık bundan sonra oldukça varsın.
Şimdi oku işte işin gücün ne?
Hayır be benim ne suçum var kendi halinde sıradan bir doktorumBenim bildiğim bir site var ama x'li değil adını söyliyeyim mi?Neyse ben ilkinde harika atacaktımda Deniz'i gördüm, gözüm karardı ve diss attım.Kendim de değildim yani.
Madem gay olacağım Kukiyes'de gay olsun, beraber yanalım.Böylece onun karı-kız senaryolarını çürütmüş olursun.
varmı @mrt-06 ın açığı bu bölüm cnmSonunda Survivordan ayrılıp gelebildim konuyaYine akıcı ve bol atraksiyonlu bölüm olmuş
Şimdi okuyamam yarın bakarızNe yapayım ben xli site ergen miyim.Tamam bunu görmezden geleceğim beni sinirlendirme valla elimde hamura dönersin.
Yok kardeş değiliz, yani öyle "kardeşim" diye hitap ediyoruz ya birbirimize o yüzden öyle yazdım.@Bully
Teşekkürler. Açıkcası senin tepkinden korkuyordum.Yine güzel bir bölüm olmuş. Bu Dosi'ye gıcık kapmaya başladımpisikopat olmasının yanısıra birazda egoda var galibaama Atacan haketiyor Dosi'nin ona yaptiklarini. Gerçi şimdide Dosi Atacan gibi davranip Bully e o öldü diyorgerçek hayattada bu böyle degilmi bi yadirdiklarimizi illa yaşariz
@sokak sanati ve @vadikızı daha baya maceralar yaşayacak anlaşıldı. sokak sanatının başı sıkışınca nasılda vadikızıyla isbirligi yapmaya çalışıyor
Yine güzel bir bölüm olmuş. Bu Dosi'ye gıcık kapmaya başladımpisikopat olmasının yanısıra birazda egoda var galibaama Atacan haketiyor Dosi'nin ona yaptiklarini. Gerçi şimdide Dosi Atacan gibi davranip Bully e o öldü diyorgerçek hayattada bu böyle degilmi bi yadirdiklarimizi illa yaşariz
Sen istersin de bakmaz mıyım okuyacam en baştanHele o kötü @MasacRE-'yi ne kılıklara sokacağım görecek.
Sen de gözümden düştün.
@ozgur2113 @Tolstoyevski siz yoktunuz ilk bölümden bakmanızı öneriyorum
Bu bölümde faarklı konulara girmiş o malum kelimelere yakın kelimeler kullanmamak için bulursam size ileticem
Site önerisinde bulunuyorum yine de yaranamıyorum.Ne yapayım ben xli site ergen miyim.Tamam bunu görmezden geleceğim beni sinirlendirme valla elimde hamura dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?