TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

ooo süper oldu cnm hem bu bölüm biraz popüllerlik akzansın hemde perşembeden pazartesiye beklemek daha kolay olur

Ben daha vahim hallere düşeceğim Andrea'ysam eğer.
Ama olsun, bir oyuncu her sahneyi oynayabilmeli. Öyle Türkan Şoray kanunlarım yok Atacan, bunu bilerek yazabilirsin. @mrt-06

Öyle tabii cnm eğlenceli oluyor okuması bende Megg doğrumu yazdım acaba @mrt-06 atacan düzelt yanlışsam o kız daha sert bir kızdı atacan beni sokak sanatinin oyuncağı yaptı ya

Bölümü okumuştum anca yazmaya vaktim oldu.
öncelikle eline sağlık @mrt-06 iyi bölüm olmuş.
@vadikızı 'na böyle pislikçe davranmak istiyordum bi ara. İyi oldu bu dizi.

Zehirli okta nerden çıktı. Beni bayıltıp umarım rakip ekibe yani valinin ekibine alırlar. Bizim sarı Andrea mı ne o kız öyle olmuştu kaçırıp valinin sağ kolu olmuştu ama öyle olmasın tabi yataklı falan.

@Dosi dizide fena entrikalar peşinde. Onların olayda heyecanlı olmuş.

@Çiğdem- garibim zaten pörsümüştü bence @destere tam zamanında atak yapmış.
@xemrexxx @cookies @Harunnn60

ooo süper oldu cnm hem bu bölüm biraz popüllerlik akzansın hemde perşembeden pazartesiye beklemek daha kolay olur
Aynen ama öbür hafta nasıl olacak bakalım oradan açabilecek miyim her şey muallak.

Oku okuda gör bu @mrt-06 afacan beni ne hallere soktu esra yaa
Daha bu başlangıç.

Ben daha vahim hallere düşeceğim Andrea'ysam eğer.
Ama olsun, bir oyuncu her sahneyi oynayabilmeli. Öyle Türkan Şoray kanunlarım yok Atacan, bunu bilerek yazabilirsin. @mrt-06
Bunu bildiğim iyi oldu ilerde cesur sahneler yazarım sana.

sensin pislikk lafa bak sen

Aynen ama öbür hafta nasıl olacak bakalım oradan açabilecek miyim her şey muallak.

Daha bu başlangıç.

Bunu bildiğim iyi oldu ilerde cesur sahneler yazarım sana.

neee dahasıdamı varr aboww

Var ya sizin o ok olayı çok güzel oldu yani şahsen beğendim böyle bilim kurgu filmi gibi ilerleyecek sizin hikaye.

@Dosi evet doğru tahmin feci entrikalı bir karakter gelecek bölüm sonu şok olacaksınız.

sensin pislikk lafa bak sen

neee dahasıdamı varr aboww
Bir olayınız var o çok güzel oldu evet.

Biz hep @sokak sanati ayrılmaz ikilimi olacaz yaa

Ben bu safozdan kurtulamayacak mıyım.

Ayy nasıl bir olay acaba zehirli ok yedim yinemi kurtulamıcam yaa ben
ben @Bully kurtaracak diye bekliyordum boşa çıktı oda

Biz hep @sokak sanati ayrılmaz ikilimi olacaz yaa
Siz aslında böyle olmadınız mı ikiniz de birbirinize düşmansınız ama içten içe seviyorsunuz.
Bay ve Bayan Smit gibi.
@sokak sanati

Ben bu safozdan kurtulamayacak mıyım.
Ayy nasıl bir olay acaba zehirli ok yedim yinemi kurtulamıcam yaa ben
ben @Bully kurtaracak diye bekliyordum boşa çıktı oda
Bir süre daha bir arada omuz omuzasınız diyeyim fazla spoi vermiyim.

Siz aslında böyle olmadınız mı ikiniz de birbirinize düşmansınız ama içten içe seviyorsunuz.
Bay ve Bayan Smit gibi.
@sokak sanati

Valla biz hayatta böyle bir çift olamayız umutu severim o beni pek sevmiyor aslında yakından tanımak istese düşündüğü gibi bir insan olmadığımı görecek de istemiyor işte

bu bölüm seninde pek etkin yoktu @mrt-06 kullanıp çöp sepetine atacak inş ozaman görürsün pörsümüşümü hele güleirme kavusayım

Darly'i pek sevmiyorum biliyorsun.

Dur bakalım @Bully iki bacak iki kollu halde gelebilecek mi.
Hastaneden çıkınca sudan çıkmış balığa dönmüşüm resmen

Sonunda dışarı çıktık çıkmasına da @Dosi'ye denk gelmemiz kötü olmuş, kim bilir beni nerelere sürükleyecek
Beni de kandırmış. ss

Çiğdem ve destere diyaloglarını es geçiyorum zaten, @Harunnn60 arkadaşım ne diyorsa haklıdır

sokak sanati'nin sonunda şapa oturması güzel olmuş
Zehirli oku fırlatan her kim ya da kimlerse elleri dert görmesin inşallah
Ama @vadikızı ablam kurtulur inşallah

Emeklerine sağlık Atacan'ım

niye es geçiyormuşsun