Sürpriz kalsın ablam.
Sürpriz kalsın ablam.
Tutmadığım oruç nasıl bozuyor beni
Ay yok başka bir şey yalıyorum şu anda.(Şeker)
Yok her sezon farklı konular işleniyor. Öneririm.Onu izlemedim ama her bölümde farklı konu işleniyor diye duymuştum.
@Bully ile senin derdin yok asıl dertlenmesi gereken @Harunnn60 sen zaten emir almıyorsun ki.Heyecan dorukta. O değilde bu Bully sonradan gelip kral kesilir başımıza ben baştan onun icabına bakayım diyorum.
yatutarsa'yı bekliyorum. Sınavları bitince girecek sonra Berkan var.Böyle pus bir şey anlayacağını biliyordum.
Şu sorgu odası noldu @mrt-06Açana TvEn'e mi transfer etsen onu da.
Hmmmm mahcup oldum dur azucuk.Tutmadığım oruç nasıl bozuyor beni
Bakalım gelecek bölümde gülebilecek misin canım.peki bakalım ay çok eğlendimm valla gülmekten ağrı girdi karnıma
yatutarsa'yı bekliyorum. Sınavları bitince girecek sonra Berkan var.
Yok her sezon farklı konular işleniyor. Öneririm.TWD dışı karakter eklemesi yapıyorum Marvel'in fantastik karakterleri birleştirdiği filmler gibi.
@Bully ile senin derdin yok asıl dertlenmesi gereken @Harunnn60 sen zaten emir almıyorsun ki.
Şapur şupur yalarsın diyip en pis sırıtışı atan Bülent Ersoydu tabi.Böyle pus bir şey anlayacağını biliyordum.
Şu sorgu odası noldu @mrt-06Açana TvEn'e mi transfer etsen onu da.
yatutarsa'ya sormam lazım aralarını bozmuyayım şimdi.
Bakalım gelecek bölümde gülebilecek misin canım.
yatutarsa'ya sormam lazım aralarını bozmuyayım şimdi.
Şapur şupur yalarsın diyip en pis sırıtışı atan Bülent Ersoydu tabi.
Normalda Daryl olarak düşünmüştüm ama sen kendini ölü yiyen olarak düşününce onu yaptık.
Iyyy total grubu seniZaten araları soğuk eskisi gibi değil.
Neyse konuyu dağıtma. Son nefeslerini alıyorsun ne hissediyorsun.
Ay neyse pilavımı yapın ama etli olmasın yiyemem ben zombie halimle.Helvamı da kavurun benim.Yarın gömeriz diyeceğim de oruç var.
Neyse iyi geceler. Sen hariç @sokak sanatiSen sinsisin.
Iyyy total grubu seniUmarım Berenin Kenandan her yıl hamile kalır da dizi çekemez bir daha:
Normalda Daryl olarak düşünmüştüm ama sen kendini ölü yiyen olarak düşününce onu yaptık.Ama ruhen Daryl'sin.
En baştan değiştirdik artık Darly'i başka birine verdim.Sen bu oyuna nasıl geldin yaa.Üzdün şuan.
Bu üremeye karşı değilim. Küçük Berenler efsane olur.
Daryl'da her bulduğunu yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?