Sürpriz kalsın ablam.![]()
Sürpriz kalsın ablam.![]()
Tutmadığım oruç nasıl bozuyor beni
Ay yok başka bir şey yalıyorum şu anda.(Şeker)![]()
Yok her sezon farklı konular işleniyor. Öneririm.Onu izlemedim ama her bölümde farklı konu işleniyor diye duymuştum.
@Bully ile senin derdin yok asıl dertlenmesi gereken @Harunnn60 sen zaten emir almıyorsun ki.Heyecan dorukta. O değilde bu Bully sonradan gelip kral kesilir başımıza ben baştan onun icabına bakayım diyorum.![]()
yatutarsa'yı bekliyorum. Sınavları bitince girecek sonra Berkan var.Böyle pus bir şey anlayacağını biliyordum.
Şu sorgu odası noldu @mrt-06Açana TvEn'e mi transfer etsen onu da.
![]()
Hmmmm mahcup oldum dur azucuk.Tutmadığım oruç nasıl bozuyor beni![]()
Bakalım gelecek bölümde gülebilecek misin canım.peki bakalım ay çok eğlendimm valla gülmekten ağrı girdi karnıma
![]()
yatutarsa'yı bekliyorum. Sınavları bitince girecek sonra Berkan var.![]()
Yok her sezon farklı konular işleniyor. Öneririm.TWD dışı karakter eklemesi yapıyorum Marvel'in fantastik karakterleri birleştirdiği filmler gibi.
@Bully ile senin derdin yok asıl dertlenmesi gereken @Harunnn60 sen zaten emir almıyorsun ki.![]()
Şapur şupur yalarsın diyip en pis sırıtışı atan Bülent Ersoydu tabi.Böyle pus bir şey anlayacağını biliyordum.
Şu sorgu odası noldu @mrt-06Açana TvEn'e mi transfer etsen onu da.
![]()
yatutarsa'ya sormam lazım aralarını bozmuyayım şimdi.
Bakalım gelecek bölümde gülebilecek misin canım.![]()
yatutarsa'ya sormam lazım aralarını bozmuyayım şimdi.![]()
Şapur şupur yalarsın diyip en pis sırıtışı atan Bülent Ersoydu tabi.![]()
Normalda Daryl olarak düşünmüştüm ama sen kendini ölü yiyen olarak düşününce onu yaptık.
Iyyy total grubu seniZaten araları soğuk eskisi gibi değil.
Neyse konuyu dağıtma. Son nefeslerini alıyorsun ne hissediyorsun.![]()
Ay neyse pilavımı yapın ama etli olmasın yiyemem ben zombie halimle.Helvamı da kavurun benim.
Yarın gömeriz diyeceğim de oruç var.
Neyse iyi geceler. Sen hariç @sokak sanatiSen sinsisin.
![]()
Iyyy total grubu seniUmarım Berenin Kenandan her yıl hamile kalır da dizi çekemez bir daha:
![]()
Normalda Daryl olarak düşünmüştüm ama sen kendini ölü yiyen olarak düşününce onu yaptık.Ama ruhen Daryl'sin.
![]()
En baştan değiştirdik artık Darly'i başka birine verdim.Sen bu oyuna nasıl geldin yaa.Üzdün şuan.
Bu üremeye karşı değilim. Küçük Berenler efsane olur.
Daryl'da her bulduğunu yiyor.![]()