TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

Onu izlemedim ama her bölümde farklı konu işleniyor diye duymuştum.
Yok her sezon farklı konular işleniyor. Öneririm. :Z TWD dışı karakter eklemesi yapıyorum Marvel'in fantastik karakterleri birleştirdiği filmler gibi. :F

Heyecan dorukta. O değilde bu Bully sonradan gelip kral kesilir başımıza ben baştan onun icabına bakayım diyorum.:A
@Bully ile senin derdin yok asıl dertlenmesi gereken @Harunnn60 sen zaten emir almıyorsun ki. :A

Ay neyse pilavımı yapın ama etli olmasın yiyemem ben zombie halimle. :A Helvamı da kavurun benim. :A Yarın gömeriz diyeceğim de oruç var. :A
Neyse iyi geceler. Sen hariç @sokak sanati :A Sen sinsisin. :A

Ay neyse pilavımı yapın ama etli olmasın yiyemem ben zombie halimle. :A Helvamı da kavurun benim. :A Yarın gömeriz diyeceğim de oruç var. :A
Neyse iyi geceler. Sen hariç @sokak sanati :A Sen sinsisin. :A

Sen bu oyuna nasıl geldin yaa.:A Üzdün şuan.:(

Iyyy total grubu seni :A Umarım Berenin Kenandan her yıl hamile kalır da dizi çekemez bir daha: :A

Bu üremeye karşı değilim. Küçük Berenler efsane olur.:Z

Normalda Daryl olarak düşünmüştüm ama sen kendini ölü yiyen olarak düşününce onu yaptık. :F Ama ruhen Daryl'sin. :A

Daryl'da her bulduğunu yiyor.:F

Sokak sanati ile Yıldırımın sahneleri komikti,ayrıca yatutarsa ile rüzgargülü diyaloglarıda iyiydi:) Bully bakalım nasıl bir yol izleyecek,denizz19 a Harun ile vadikızı yardımcı olabilecekmi bakalım iyi bir bölümdü emeğine sağlık @mrt-06:)