TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

Gıı ısırılalı yarım saat olmuş her yerini kessek bir yararı olmaz. :F Dizide 2 bölümlük rolün var ama çok etkili kıymetini bil. :A

Komedi yazdım sizin sahneye. :F Sende inatla peşinden gidiyorsun. :A

Dizide @*YıldırıM* sevgilindi işte, maalesef üzgünüm ayırdım sizi. :T
Ay heryerimi kesmesinler zaten lazım yerlerim var benim. :A @DarkLeqenD melunu ay ben de sana meraklıydım. Mrtcigim bence Bülent Ersoy kötü karakter olarak bu şoparı kaçırsın ve haremine katsın. :A

Isıran zombiden Allah razı olsun. :A İlerleyen bölümlerde bana birini ayarlarsın artık. :A
Bak bak @*YıldırıM* sevgilin hain çıktı. :A

O psikopat kim olacak bakalım.:A
Resmen iç dünyamdaki manyaklıkları size bölüştürüyorum terapi gibi oldu bu dizi bana. :A

Ay heryerimi kesmesinler zaten lazım yerlerim var benim. :A @DarkLeqenD melunu ay ben de sana meraklıydım. Mrtcigim bence Bülent Ersoy kötü karakter olarak bu şoparı kaçırsın ve haremine katsın. :A
Taktın Büloşa sende. :A

Bak bak @*YıldırıM* sevgilin hain çıktı. :A

Resmen iç dünyamdaki manyaklıkları size bölüştürüyorum terapi gibi oldu bu dizi bana. :A

Taktın Büloşa sende. :A
Bırak şimdi yıldırımı şimşeği falan da gaylik b planı olsun, sen beni Eros yap. :A Hem atacağım oklar ile zombi falan öldürürüm. :A

Büloş mu? Soğudum şu anda. :A O şopar umurumda bilemmm değil benim hem.
Büloş deyip geçme şu şarkıları efsanedir. :A

Bırak şimdi yıldırımı şimşeği falan da gaylik b planı olsun, sen beni Eros yap. :A Hem atacağım oklar ile zombi falan öldürürüm. :A
Sen o okları çok yanlış öğrenmişsin onlar aşk dağıtıyor, şimdi de zombilerle aşk sahnesi mi yaz bana demek istiyorsun. 😱

Büloş deyip geçme şu şarkıları efsanedir. :A

Sen o okları çok yanlış öğrenmişsin onlar aşk dağıtıyor, şimdi de zombilerle aşk sahnesi mi yaz bana demek istiyorsun. 😱
Yeter ki YıldırıM ile olan aşk anılarımı unutayım, gerekirse zombilerle sevgili olurum. :A

Deli o oklarla onları kendine aşık edersin peşini bırakmazlar. :A Valla her yedini opucem derlrken ısırırlarda. Aslında güzel senaryo :A
Karizmatikliğim ve çekiciliğim onların aşkının önüne geçecek ve dayanamayıp ölecekler ki zaten ölmüşlerdi yani buga girecekler. :A

Emegine sağlik @mrt-06 heyecanlu baya :D
@denizz19 demek Kemal gibi tek elle kalabilir :A
@sokak sanati cok fena ayagina gelen firsati degerlendirecek gibi :A
Acaba devaminda ne olacak. Deniz bu halde nekadar yasayacak ve @Bully i bekleyen sürpriz ne ? :D

Saddam'ın ölümü gibi olacaktır muhtemelen daha yazmadım oraları. :F @sokak sanati

Ablam güçlerine bir kavuşsan Umut bir şey yapamaz ama. :F
hhahah aa tabi bir süpergil güçlerime kavuşayımda bir çakacam @sokak sanati na uçup gidicek ayoll :F @destere @Harunnn60 @Bully kurtarıcınız olarak çok yakında dönecem inş ozamana kadar kendinizi koruyun bu manyaktan :F :F :F
Supergirl-PNG-Pic.png