Bu devirde böyle sevgi bulunmaz Deniz kıymetini bil vadikızı ablamızın.
Aklından geçen işlevin yerinde merak etme oraya dokunmadım haha.![]()
Zombilere çilek dağıtsın @vadikızı![]()
Bu devirde böyle sevgi bulunmaz Deniz kıymetini bil vadikızı ablamızın.
Aklından geçen işlevin yerinde merak etme oraya dokunmadım haha.![]()
Zombilere çilek dağıtsın @vadikızı![]()
Çilek suyu dök @sokak sanati na zombilerde kan sansınlarForumda herkesi ayrı ayrı severim ama @denizz19 bonişim yeri başkaa
kurabiyem ben zombilere çilek vermeden onlar beni bir lokma ederler yaa
Muhafazakar bir senarist olduğum için pek halvet kısmına girmiyorum ama ayarlarız sana bir şeyler.Yılansın iyi bari junyır denizcikler olsun da kolum bacağım olmasa da yaparım ben
![]()
Boşuna 30 bölüm olacak demedim.Şimdiden 2. sezon planı yaptın demek helal olsun.![]()
Sen misin muhafazakarMuhafazakar bir senarist olduğum için pek halvet kısmına girmiyorum ama ayarlarız sana bir şeyler.
Boşuna 30 bölüm olacak demedim.![]()
Okudum Söz az önce bitti de.Bu sezonluk yoksun ama ben bu diziyi 2 sezon olarak düşündüm 2. sezonda olacaksın. Zombi değilsin.
@*YıldırıM* bu bölüm sende varsın.![]()
Ay ben bildiğin konuk oyuncu olmuşum.En sevdiğim bölüm buydu.
Sokaklardan bir karanlık yahin kısmında sokak kelimesi tırnak içine alınmış herhalde @sokak sanati bahsedildi orada.
Bonişim kısmına 2 dk gülmüşümdür ben.En sevdiğim kısım orasıydı.
@sokak sanati sayende Veren'i sevmeye başlamıştım ama bu yaptığından sonra - lere düştü kadın gözümde.
Bölüm 10 üzerinden 11 bence.
Yalnız dediklerim de olsa. Mesela Vali gibi kötü karakter Bülent Ersoy olsa, Süpergirl var kendisi @Çiğdem- mesela bir de Uglygirl olsa ikisi Spiderman için savaşsa falan.
Bu arada @mrt-06 cadılık ile ilgili de girişmişsin biraz konuya. Aynı konuyu The Vampire Diariesde de açmıştın konusunu. Seviyorsun galiba Cadılık falan.
Neyse bölüm muhteşem.
Okudum Söz az önce bitti de.
Şahane olmuş.@sokak sanati na kıl oldum..
![]()
Ceceli'nin muhazakar olduğu bir ülkede benimki mi gözüne battı.Sen misin muhafazakar![]()
Yeter öldürdüğün zaten gelecek bölüm birine işkence edicen için soğur artık.@mrt-06 ısırildım dedirt şunlardan kurtar beni. O gurup hiç kaliteme uygun değil.![]()
Karadut&Böğürtlenli Magnum o canısı.Bunlar hep strateji kardeşim. Seninle aramı bozmaya çalışıyorlar karadutlu magnnumum![]()
Ay ben bildiğin konuk oyuncu olmuşum.En sevdiğim bölüm buydu.
Sokaklardan bir karanlık yahin kısmında sokak kelimesi tırnak içine alınmış herhalde @sokak sanati bahsedildi orada.
@sokak sanati sayende Veren'i sevmeye başlamıştım ama bu yaptığından sonra - lere düştü kadın gözümde.
Yalnız dediklerim de olsa. Mesela Vali gibi kötü karakter Bülent Ersoy olsa, Süpergirl var kendisi @Çiğdem- mesela bir de Uglygirl olsa ikisi Spiderman için savaşsa falan.
Bu arada @mrt-06 cadılık ile ilgili de girişmişsin biraz konuya. Aynı konuyu The Vampire Diariesde de açmıştın konusunu. Seviyorsun galiba Cadılık falan.
Neyse bölüm muhteşem.
![]()
Ceceli'nin muhazakar olduğu bir ülkede benimki mi gözüne battı.
Yeter öldürdüğün zaten gelecek bölüm birine işkence edicen için soğur artık.![]()
Teşekkürler.Ay ben bildiğin konuk oyuncu olmuşum.En sevdiğim bölüm buydu.
Neyse bölüm muhteşem.
![]()
Karadut&Böğürtlenli Magnum o canısı.Ay bu arada canım çekti sus akşam akşam.
![]()
Sürpriz kalsın ablam.banamı edecek yoksaa malum peşinden gittim uzak dursun benden bee
Onu izlemedim ama her bölümde farklı konu işleniyor diye duymuştum.Teşekkürler.Keşke uzun bir rolün olsaydı ama çok etkili bir rolün var gelecek bölüm sayende kan gövdeyi götürecek.
Evet cadı konusunu çok seviyorum American Horror Story'i izlemiş miydin? Cadı sezonu vardı ordan beri ilgiliyim.![]()
Ceceli'nin muhazakar olduğu bir ülkede benimki mi gözüne battı.
Yeter öldürdüğün zaten gelecek bölüm birine işkence edicen için soğur artık.![]()
Ay yok başka bir şey yalıyorum şu anda.(Şeker)Git al sapur şupur yalarsın sen.![]()