Sanki ilgileniyorsun benim polisiye dizi riske atılmayacak @sokak sanati ve @Çiğdem- in mücadelesine izin vermemBaşka programda gelmez diğer programlarımı ona yapmam
Tabi ki şaka yapıyorum @pompy ama yarışmalısın
[QUOTE="pompy, post: 3148583, member: 87145"]Sanki ilgileniyorsun benim polisiye dizi riske atılmayacak @sokak sanati ve @Çiğdem- in mücadelesine izin vermem[/QUOTE]Seni dövecek gibi demiş.@pompy
sinirli bugün cnm @MayısKralı na her an saldırabilir gerçi o konuda haklı[QUOTE="pompy, post: 3148583, member: 87145"]Sanki ilgileniyorsun benim polisiye dizi riske atılmayacak @sokak sanati ve @Çiğdem- in mücadelesine izin vermem
Sanki okuyorsun sadece @sokak sanati na hırsına kurban gitmemek için yapıyorum @sokak sanati ' @Çiğdem- karşılaşırsa bitiririm demiştimBendende @pompy e ambargo eğer msde yarışmazsa senaryolarını okumuycam yıldızlar yarışıyoruda artık göremeyiz
Haziranda başlamadımı o yarışma ayoll koskoca yaz bitti yıldızlar yarışıyor bitmediOf bende bitirmek istiyorum ama bitmiyor
Teşekkürler kanke.Güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık kankee. @mrt-06
@Çiğdem- kızım bi yerinde dur ya, aa sürekli kavga çıkartıyorsun ayıp.Yalnız şaka maka baya güldürdü repliklerimiz.
@destere'ye neden "Lima bunu biliyorum" diye yanıt verdim hiç anlayamadım. 😛
Sezon finali öncesi heyecanı zirveye taşımışsın. Fakat bu güvenilir yerde değişik sahneler bekliyordum ben, çok uzun tutmadın sen TWD'de deki gibi. Niye bu kadar kısa sürdü kuzeydeki bölümlerimiz?
sinirli bugün cnm @MayısKralı na her an saldırabilir gerçi o konuda haklı[QUOTE="pompy, post: 3148583, member: 87145"]Sanki ilgileniyorsun benim polisiye dizi riske atılmayacak @sokak sanati ve @Çiğdem- in mücadelesine izin vermem
Yıldızlar Yarışıyor düşürdü polisiye dizi e oluyor olan Adalet Peşinde yi bu yüzden bitirdimTeşekkürler kanke.Müzik çaldı mı sende.
Daha bitmedi ki gelecek sezon çoğunlukla orada geçecek zaten spoi veremiyorum ama kurtuluş yok ordan.
sinirli bugün cnm @MayısKralı na her an saldırabilir gerçi o konuda haklı
Mayıs Yılanı beni de geçen delirtmişti.o alıntı bozulmuş yaa oyüzden yeni mesajtan yazayım @mrt-06
@MayısKralı @pompy i bile çileden çıkardınya bravo vlla
Çaldı ama ilk başta anlamadım, reklam çıktı zannettim.Teşekkürler kanke.Müzik çaldı mı sende.
Daha bitmedi ki gelecek sezon çoğunlukla orada geçecek zaten spoi veremiyorum ama kurtuluş yok ordan.
@xBUGRAx de reklam sanmış.Çaldı ama ilk başta anlamadım, reklam çıktı zannettim.Nerden geldiğini anlamaya çalışıyorum kapatmak için. Hoş onu bulana kadar komple sesini kapattım zaten bulamadım çünkü. Okuyunca fark ettim spoiler butonu içinde olduğunu.
Yok kanke ya ben sessiz seviyorum okumayı kitap gibi.
Gerçi sessiz de ayrı bir hava oluyor ama 1 bölüm denemek istedim.Yok kanke ya ben sessiz seviyorum okumayı kitap gibi.Ama müzik güzelmiş tabi sonradan dinledim.
İyi bulmuşsun ama dizinin havasına çok uygun olmuş.Gerçi sessiz de ayrı bir hava oluyor ama 1 bölüm denemek istedim.Özel olarak aramıştım.
10x10'a da beklerim.Yok kanke ya ben sessiz seviyorum okumayı kitap gibi.Ama müzik güzelmiş tabi sonradan dinledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?