Bu yeni sistemde çok mesaj yerine farklı yorumlar daha geçerli oyüzden onlara okutsan iyi olur evet ama forumda yoksalar yarınada yetişmezler cnm bu akşamda yayınlayabilirsinÖlüydü mölüydü ama destek oluyordu.
Bu yeni sistemde çok mesaj yerine farklı yorumlar daha geçerli oyüzden onlara okutsan iyi olur evet ama forumda yoksalar yarınada yetişmezler cnm bu akşamda yayınlayabilirsinÖlüydü mölüydü ama destek oluyordu.
18. bölümde fragman da hazırladım bakalım ya eğer akşam müsait olursa yayınlarım ablacım.Bu yeni sistemde çok mesaj yerine farklı yorumlar daha geçerli oyüzden onlara okutsan iyi olur evet ama forumda yoksalar yarınada yetişmezler cnm bu akşamda yayınlayabilirsin
yarın gecede benim doğum günümya 12 itibariyle yürüyen ölülere odaklanamayız18. bölümde fragman da hazırladım bakalım ya eğer akşam müsait olursa yayınlarım ablacım.
Aklımda ama ben mi açacağım acaba.yarın gecede benim doğum günümya 12 itibariyle yürüyen ölülere odaklanamayız
ee kardeşim olarak sana yakışırAklımda ama ben mi açacağım acaba.
Bence tahmin ediyorsundur bir şeyler beklediğimi.Ne var yine.
Hatırladım tamam ya zaten final yaptı okurum kısa zamanda şimdi geç oldu kafam almazBence tahmin ediyorsundur bir şeyler beklediğimi.
Final yaptı da reyting çilesi bitmedi daha.Hatırladım tamam ya zaten final yaptı okurum kısa zamanda şimdi geç oldu kafam almaz
Yorum yapmıştım diye hatırlıyorum. Katkım yine oldu yani.Final yaptı da reyting çilesi bitmedi daha.
Olsun oku yine de.Yorum yapmıştım diye hatırlıyorum. Katkım yine oldu yani.
seni kıskanmaz sanırım cnm@Harunnn60 kıskanmasın.
Öyle bir çekişme değil bildiğin tuzağa düşürmüşüm yabana atma.Emeğine sağlık. @mrt-06
"O" büyük bir ters köşe oldu herkese.@Billy Kane ve @Aserat'in çekişmesi güldürdü istemsizce.
@xBUGRAx'in Fox türküleri efsane.
İyi hoş her şey de aşkoomla benim cephe bi duruldu. @sokak sanati Nerede o eski şehvet, entrika?
Tamam birazdan okurum.Öyle bir çekişme değil bildiğin tuzağa düşürmüşüm yabana atma.
Bu arada ZE'nin final bölümü de yayınlandı haberin olsun.
ne diyeceğini tahmin ederek geldim baktımÖyle bir çekişme değil bildiğin tuzağa düşürmüşüm yabana atma.
Bu arada ZE'nin final bölümü de yayınlandı haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?