TVen Yürüyen Ölüler 17. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bir bölüm olmuş ama ben niye yokum bu bölümde :A Reytinglerin düşerse bil ki ben yokum diye oldu :A @mrt-06

O heybetli kişinin OzaN çıkacağını düşünmüştüm ama bir ters köşe beklemiştim :A Yine de iyi olmuş :D

@Aserat sinsiliğini burda gösteriyor @Billy Kane'in dilinin kesilmesine sebep olmuş pis şey :A

@xBUGRAx'in FOX türküsü güldürdü :F Bu arada FOX seni de etkisi altına aldı :A Her yerde FOX var senaryda da var :bhr: :Z @mrt-06

Güzel bir bölüm olmuş ama ben niye yokum bu bölümde :A Reytinglerin düşerse bil ki ben yokum diye oldu :A @mrt-06

O heybetli kişinin OzaN çıkacağını düşünmüştüm ama bir ters köşe beklemiştim :A Yine de iyi olmuş :D

@Aserat sinsiliğini burda gösteriyor @Billy Kane'in dilinin kesilmesine sebep olmuş pis şey :A

@xBUGRAx'in FOX türküsü güldürdü :F Bu arada FOX seni de etkisi altına aldı :A Her yerde FOX var senaryda da var :bhr: :Z @mrt-06
Evet ya kötü adam olmak çok güzelmiş gerçekten. :Z

Bu arada 4. bölümü okumamıştın. :A

Eline sağlık @mrt-06
Eski yazılarına oranla anlatım stilini geliştirmişsin. Daha akıcı geliyor okurken.
Bölümün yıldızı @Aserat olmuş :D
Dizinde bukadar karakter olması senin için zor olmuyormu yazarken?
Bakalım Aseratın hatunuda dahil olacakmı diziye :)
@xBUGRAx ile ilk yazışmaya başladığımda Fox cu olduğu anında belli olmuştu :D
Eski bölümlerede baktım. @vadikızı hala yaşıyor :O
@denizz19 nihayet bir bacak bir kol ile gezinmekten kurtulmuş hemde kahraman olarak :A Ego sıfır onda zaten 😛

aaa ne kıskanc bir yaratık olmuş bu ayoll :A :A :A

ama biliyor sonu benim elimden gelecek oyüzden titremeye başlamış :A :A :A

birde bu ozan sülümana bağladı muhteşem yüzyıl izliyorum sandım bir an :F

DESTEREMİN KELLESİNİ VURMAZLAR İNŞ :A
Ben de keşke yarın gelseydin diyordum erken çıkmak zorunda kaldım, konu eksik kaldı. :A
17 17 dedin, ama çok da öne çıkan bir güzelliği yok bölümün @mrt-06 :A
OzaN çıkması o kişinin direk eksi puan. Daha spekteküler birisini beklerdim. :D
Billy Kane'e üzüldüm doğrusu, sıısss diye geziyor etrafta :F
Buğra'nın şarkısı güldürdü :D

Burda da koptum :F

masum
mahsun demek istemediğini düşünüyorum bilerek. Anlamına baktım da pek alakasız gibi :D

gözyaşlarına
Sezon finalinde "Ozan şaşırtıcı değil" diyenler görecek, 3 bölüm bekle diyorum. :A Evet ben zaten o kelimeyi ya "mahsun" yazarım ya "masun" yazarım masum yazamıyorum özelden @ozgur2113'e de aynısını daha yeni dedim. :F

Noktalı yere güldün demi hataya değil. :A
Eline sağlık @mrt-06
Eski yazılarına oranla anlatım stilini geliştirmişsin. Daha akıcı geliyor okurken.
Bölümün yıldızı @Aserat olmuş :D
Dizinde bukadar karakter olması senin için zor olmuyormu yazarken?
Bakalım Aseratın hatunuda dahil olacakmı diziye :)
@xBUGRAx ile ilk yazışmaya başladığımda Fox cu olduğu anında belli olmuştu :D
Eski bölümlerede baktım. @vadikızı hala yaşıyor :O
@denizz19 nihayet bir bacak bir kol ile gezinmekten kurtulmuş hemde kahraman olarak :A Ego sıfır onda zaten 😛
Teşekkürler, sonunda aktif yorumlamaya başladın herhalde. :A Yaklaşık 20 tane karakter var evet ama hepsini her bölüm işlemediğim için yabancı dizi formatında gidiyorum o yüzden zorlamıyor yoksa 20 karakteri her bölüme sıkıştırsam. .ss Mesela seninkarakter de öyle. :D

Teşekkürler. :bhr: Masun hatasını burda da yapmışım görmemişsin, anca özelden gör. :T:

Ben de keşke yarın gelseydin diyordum erken çıkmak zorunda kaldım, konu eksik kaldı. :A

Sezon finalinde "Ozan şaşırtıcı değil" diyenler görecek, 3 bölüm bekle diyorum. :A Evet ben zaten o kelimeyi ya "mahsun" yazarım ya "masun" yazarım masum yazamıyorum özelden @ozgur2113'e de aynısını daha yeni dedim. :F

Teşekkürler, sonunda aktif yorumlamaya başladın herhalde. :A Yaklaşık 20 tane karakter var evet ama hepsini her bölüm işlemediğim için yabancı dizi formatında gidiyorum o yüzden zorlamıyor yoksa 20 karakteri her bölüme sıkıştırsam. .ss Mesela seninkarakter de öyle. :D

Teşekkürler. :bhr: Masun hatasını burda da yapmışım görmemişsin, anca özelden gör. :T:
evet artık tüm dizeri taze taze yorumlayacağım :D eksikleri tamamladım nihayet :D
kendi karakterim çok ilgimi çekmiyor artık :A Böyle az az olması iyi yada @XanTier kellemi uçursun :D
Bu bölüm çekinerek baktığıma göre en korktuğum karakter galiba :D

evet artık tüm dizeri taze taze yorumlayacağım :D eksikleri tamamladım nihayet :D
kendi karakterim çok ilgimi çekmiyor artık :A Böyle az az olması iyi yada @XanTier kellemi uçursun :D
Bu bölüm çekinerek baktığıma göre en korktuğum karakter galiba :D
Sonunda, bir ara Yılan Yedili'ye de bakmanı öneririm. :A

Zaten yavaş yavaş senin karakterin sonu geliyor fark ettiysen, aslında o sezon finalinde yangından kurtulacağını tahmin etmiş miydin? Yine epey uzattım rolünü. :A

Amerika yaptırmış bu türküyü katı yağ satmak için diyorlar. :A
Evet A Haber'deki belgeselde görmüştüm, bunu da İnönü'ye bağladılar. :A

Bayramda bölüm yayınlamakta cesaret ister cnm ne reyting gelirse gelsin başarılı olucak bu bölüm oyüzden :A :A :A

Sonunda, bir ara Yılan Yedili'ye de bakmanı öneririm. :A

Zaten yavaş yavaş senin karakterin sonu geliyor fark ettiysen, aslında o sezon finalinde yangından kurtulacağını tahmin etmiş miydin? Yine epey uzattım rolünü. :A

Evet A Haber'deki belgeselde görmüştüm, bunu da İnönü'ye bağladılar. :A
Yıllan Yedilide yoksam seve seve okurum ve yorum yazarım :A
Konusunu pek bilmiyorum ama güldürü çok aldığına göre komik bir hikaye :D Bugün yada yarından itibaren onuda okurum :)
O yangından kurtulamam sanmıştım ama bırakmamışsın yakamı :A
Sadece 1 kere yorumu es geçmiştim yürüyen ölülerde oda yorum yazacakken hevesimi kıran yazılar görmüştüm ondan ama herzaman beğeni ve özellikle kalp verip çıkıyordum etiketlerde :D

Bayramda bölüm yayınlamakta cesaret ister cnm ne reyting gelirse gelsin başarılı olucak bu bölüm oyüzden :A :A :A
18'i biraz geç yayınlarım artık. Bölüme genel yorumun nedir bu arada. :X

Kısa ve öz bir bölüm olmuş, diyaloglar akıcı. Emeğine sağlık @mrt-06
Son zamanlarda kuzey kutbu gibisin. :T: Teşekkürler. :D

Yıllan Yedilide yoksam seve seve okurum ve yorum yazarım :A
Konusunu pek bilmiyorum ama güldürü çok aldığına göre komik bir hikaye :D Bugün yada yarından itibaren onuda okurum :)
O yangından kurtulamam sanmıştım ama bırakmamışsın yakamı :A
Sadece 1 kere yorumu es geçmiştim yürüyen ölülerde oda yorum yazacakken hevesimi kıran yazılar görmüştüm ondan ama herzaman beğeni ve özellikle kalp verip çıkıyordum etiketlerde :D
Hayır yoksun ama ola da bilirsin. :A Senaryonun ilerleyişi için kurtulman gerekiyordu. Herkes öldü dedi sizin için. :A

18'i biraz geç yayınlarım artık. Bölüme genel yorumun nedir bu arada. :X

Son zamanlarda kuzey kutbu gibisin. :T: Teşekkürler. :D

Hayır yoksun ama ola da bilirsin. :A Senaryonun ilerleyişi için kurtulman gerekiyordu. Herkes öldü dedi sizin için. :A
sezon finalinde yine öldürürsen kimse inanmaz artık :A tabi ozamana kadar kellemi uçurmasalar :D
Kırgın Çiçeklere bağlama :A