TVen Yürüyen Ölüler 17. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen de 1. bölümden beri Çiğdem'e taktın. :F Sezon finali şok oldu, 20'ye kadar arada çürük bölümler çıkabilir elbet. :A

Okudum demiştin 16'yı. 😱

Hiç ilgi çekici bi karakter değil. Sanki sırf Çiğdem yorum yazıyor diye diziye sokmuşsun gibi.😛 :A ( @Billy Kane gibi oldum sss diye okunuyor mesajım.:A )

Okudum yorumlayıp yazacaktım :D
Haaa tamam 16'yı da buraya yorumlayabilirsin artık geçti o bölüm çünkü. :F

Evde değiliz, şarj yok, moralim bozuk, sıkıldım, kafam bozuk. Bir an önce kalkmamız eve gitmemiz lazım buradan...
Bayram misafirliği mi? :T: Daha uzar o zaman bekleme gitmeyi. :F

Hiç ilgi çekici bi karakter değil. Sanki sırf Çiğdem yorum yazıyor diye diziye sokmuşsun gibi.😛 :A ( @Billy Kane gibi oldum sss diye okunuyor mesajım.:A )
Yapımcıdan torbilli oyuncu gibi. :F Hayır canım @Çiğdem- ilk bölümden beri var, hatta çoğu kez olmuyordu yorum yapmasına rağmen. :A

Yapımcıdan torbilli oyuncu gibi. :F Hayır canım @Çiğdem- ilk bölümden beri var, hatta çoğu kez olmuyordu yorum yapmasına rağmen. :A

Bencede torpilli oyuncu.:A
Yönetmen ile yatan hollywood oyuncuları olur bizdede yazara hit kazdığı için rolü olan isimler var.:A

Yorumladım orada git oku :A Şimdi buna geçiyorum.