Bölümü şimdi okusana kimse yok biraz konuyu coşturmamız lazım.İlgimi çekmedi![]()
Bölümü şimdi okusana kimse yok biraz konuyu coşturmamız lazım.İlgimi çekmedi![]()
Sana bir şey olmaz merak etme.Bana bir şey olmasın da yeter.![]()
16 reyting ve coşturmamız lazım? 😱 Ben de kendimi yalnız sanırdım Aseratizm yayılıyor. 😎Bölümü şimdi okusana kimse yok biraz konuyu coşturmamız lazım.![]()
Bayram tatiline denk geldi bu bölüm düşüş olacak gibi ondan dedim.16 reyting ve coşturmamız lazım? 😱 Ben de kendimi yalnız sanırdım Aseratizm yayılıyor. 😎![]()
Düşmese bile Fikir Cambazı geçecek zaten.Bayram tatiline denk geldi bu bölüm düşüş olacak gibi ondan dedim.![]()
Ona şüphe yok ben de tüm forumu etiketlesem geçer.Düşmese bile Fikir Cambazı geçecek zaten.![]()
OlabilirArtık yarışmaya da başlıyorsun bu gidişle gelecek yaz başlarsın.
Olsun.Zaten 21.55 yapacaktım daha havalı bir saat ama 21.53 oldu.
![]()
Sen de 1. bölümden beri Çiğdem'e taktın.Elim o sıra o butona gitti. Birde @Çiğdem- 'in boş sahneleri vardı. Bu karakteri boşa oyalıyor gibisin. Zoraki duruyor dizide![]()
Okudum demiştin 16'yı. 😱
Okudum yorumlayıp yazacaktımSen de 1. bölümden beri Çiğdem'e taktın.Sezon finali şok oldu, 20'ye kadar arada çürük bölümler çıkabilir elbet.
Okudum demiştin 16'yı. 😱
Evde değiliz, şarj yok, moralim bozuk, sıkıldım, kafam bozuk, sıcaklandım, terledim. Bir an önce kalkmamız eve gitmemiz lazım buradan...Bölümü şimdi okusana kimse yok biraz konuyu coşturmamız lazım.![]()
Sen de 1. bölümden beri Çiğdem'e taktın.Sezon finali şok oldu, 20'ye kadar arada çürük bölümler çıkabilir elbet.
Okudum demiştin 16'yı. 😱
Haaa tamam 16'yı da buraya yorumlayabilirsin artık geçti o bölüm çünkü.Okudum yorumlayıp yazacaktım![]()
Bayram misafirliği mi?Evde değiliz, şarj yok, moralim bozuk, sıkıldım, kafam bozuk. Bir an önce kalkmamız eve gitmemiz lazım buradan...
Yapımcıdan torbilli oyuncu gibi.Hiç ilgi çekici bi karakter değil. Sanki sırf Çiğdem yorum yazıyor diye diziye sokmuşsun gibi.😛( @Billy Kane gibi oldum sss diye okunuyor mesajım.
)
Haaa tamam 16'yı da buraya yorumlayabilirsin artık geçti o bölüm çünkü.
Bayram misafirliği mi?Daha uzar o zaman bekleme gitmeyi.
Yapımcıdan torbilli oyuncu gibi.Hayır canım @Çiğdem- ilk bölümden beri var, hatta çoğu kez olmuyordu yorum yapmasına rağmen.
![]()
Ablam diyorum ne şeysi abowww.Bencede torpilli oyuncu.
Yönetmen ile yatan hollywood oyuncuları olur bizdede yazara hit kazdığı için rolü olan isimler var.![]()
Yorumladım orada git okuHaaa tamam 16'yı da buraya yorumlayabilirsin artık geçti o bölüm çünkü.
Bayram misafirliği mi?Daha uzar o zaman bekleme gitmeyi.
Yapımcıdan torbilli oyuncu gibi.Hayır canım @Çiğdem- ilk bölümden beri var, hatta çoğu kez olmuyordu yorum yapmasına rağmen.
![]()