Damien Duff
Süper Favori Üye
Ben admin olarak bi seni tanırım ki senin gibi Admine can kurbanİlk defa Ozan'ı tanımayan bir forum üyesi görüyorum, bir ilksin.
Başka homofobik kimler var dilini keselim o zaman o kadar en iyi okuyucumsun sonuçta.![]()
Teşekkürler çok incesin. 😳 Burdan deme o zaman sübliminal olarak diziye yerleştiriyorum bazı şeyleri çünkü.Ben admin olarak bi seni tanırım ki senin gibi Admine can kurbanListeyi buradan mı istersin özelden mi ? Yine banlanmaya doğru gider yoksa konu
![]()
Biliyorum maç da bayağı heyecanlıydı.@mrt-06 yine maça çarptı basketbol maçına bile çarptı
YenildilerTeşekkürler çok incesin. 😳 Burdan deme o zaman sübliminal olarak diziye yerleştiriyorum bazı şeyleri çünkü.
Biliyorum maç da bayağı heyecanlıydı.![]()
Sen emeğe saygı göster oku.Yenildiler
Valla benim şanşizligım dizi olur resmen şaşarsınız yazın şanşızlıklarımı yazsam mı acaba
Teşekkürler.Çok iyiydi bu bölüm.OzaN'ı tahmin etmemiştim ben, Billy Kane'nin hikayesi güzeldi. Kanal 7'de TV filmi izleyip mi dilime dolandı ki bu türkü.
@mrt-06 FOX, FOX diye dolanırken tilkiler kapacak beni.
.
Elim o sıra o butona gitti. Birde @Çiğdem- 'in boş sahneleri vardı. Bu karakteri boşa oyalıyor gibisin. Zoraki duruyor dizide![]()
aaa ne kıskanc bir yaratık olmuş bu ayollSen de 1. bölümden beri Çiğdem'e taktın.Sezon finali şok oldu, 20'ye kadar arada çürük bölümler çıkabilir elbet.
Okudum demiştin 16'yı. 😱
aaa ne kıskanc bir yaratık olmuş bu ayoll![]()
![]()
![]()
ama biliyor sonu benim elimden gelecek oyüzden titremeye başlamış![]()
![]()
birde bu ozan sülümana bağladı muhteşem yüzyıl izliyorum sandım bir an![]()
DESTEREMİN KELLESİNİ VURMAZLAR İNŞ![]()
Burda da koptumXanTier: O gün... Yaşadığım o gün. Benim için utanç verici ve hayatım boyunca acısını defalarca çektiğim bir gün oldu! Ölüyordum. Hissediyordum bunu. Benim de aklıma bir fikir geldi.
Bully: Ne çok noktalı konuşuyor.. (İç sesiyle)
masumXanTier: 12 mahsun can... (yutkunur) 12 insanın kanı!
gözyaşlarınaKeşke ölseydim! (Göz yaşlarına boğulur) Keşke!
Sen gücümü kıskanıyorsun bence sana tek tehrike olusturanım sonucta @mrt-06 bu oyunlara gelmez ayollOzan kim yaa dişlerimin arasında lime lime ederim onu korkma sen
Cidden karakterinde hiç gelişme yok. Bence senin karakteri sevmedi senarist uğraşmıyor![]()
Sen gücümü kıskanıyorsun bence sana tek tehrike olusturanım sonucta @mrt-06 bu oyunlara gelmez ayoll![]()
![]()
![]()
17 17 dedin, ama çok da öne çıkan bir güzelliği yok bölümün @mrt-06
OzaN çıkması o kişinin direk eksi puan. Daha spekteküler birisini beklerdim.
Billy Kane'e üzüldüm doğrusu, sıısss diye geziyor etrafta
Buğra'nın şarkısı güldürdü
Burda da koptum
masum
mahsun demek istemediğini düşünüyorum bilerek. Anlamına baktım da pek alakasız gibi
gözyaşlarına
Ben sizin gibi değilim ayoll her şekilde okuyup destek veriyorum mini sezon arasına kadar doğru düzgün yoktum bileBen gerçekleri söylüyorum. Görmemeye çalışmak senin tercihin.![]()
Başarısız bir senarist bence. amatörün de amatörü olduğu için her türlü mantık hatası, anlatım bozukluğu, yazım hatası bulunuyor dizideBen gerçekleri söylüyorum. Görmemeye çalışmak senin tercihin.
Resmen tiye almışsın senaristi. @mrt-06 değiştirmeden ekran görüntüsü al![]()
Ben sizin gibi değilim ayoll her şekilde okuyup destek veriyorum mini sezon arasına kadar doğru düzgün yoktum bile![]()
![]()
@mrt-06
millet ben olunca bu sezona daha ilgili bakmaya basladı sende gölgede kaldım diye gıy gıy ediyorsunBu sezon var mısın1 yumruk ile geçiştirildin
![]()
millet ben olunca bu sezona daha ilgili bakmaya basladı sende gölgede kaldım diye gıy gıy ediyorsun![]()
![]()
![]()
Hedef noktasısın işte dizinin kötü yaratık olarakHerkes beni gölgede bırakmaya ne meraklı.![]()