yok orada yönetim anlamında bırakmış oldum o açıdan yazdımİyi forumu bırakmamana sevindim çünkü editör odasında öyle bir yazdın ki sandım bırakıyorsun.
yok orada yönetim anlamında bırakmış oldum o açıdan yazdımİyi forumu bırakmamana sevindim çünkü editör odasında öyle bir yazdın ki sandım bırakıyorsun.
3. sezon gelecek yaz mı yayınlanacak?Övdün mü şimdi anlamadım o nasıl benzetme.
Teşekkürler.Bir finali eklemedim bari o sürpriz kalsın.
Zaten 10 bölümdür "kuzey" denip duruyor önceden tasarlamıştım burayı zaten.O da gereksiz karakterler çıkartırdı hep sıkışınca.
Ben teşekkür ederim, umarım bir gün geri dönersin editörlüğe. KPSS bittikten rahata kavuştuktan sonra.yok orada yönetim anlamında bırakmış oldum o açıdan yazdımbirçok iş pcde yapılıyor artık o açıdan forumu kolay kolay bırakmam sanırım ama aktiflik durumu azalmış olacak..bu arada benim açımdan iyi bir durum olmuş oldu aslında editör yetkisi,birkez daha sana Bullye ile yönetim kadrosuna teşekkürler.umarım yönetimde boş kalan kadrolara yeni isimler olur hayırlısı olsun
Ölmez, başıma bir şey gelmezse gelecek yaz evet.3. sezon gelecek yaz mı yayınlanacak?
çok teşekkürler umarım bu olurBen teşekkür ederim, umarım bir gün geri dönersin editörlüğe. KPSS bittikten rahata kavuştuktan sonra.
Teşekkürler.Güzel bölümdü iyi yerde bitti.Devamını okumamak için zor tutuyorum bu sefer.
Repliğim iyiydi ürün yerleştirme olmuş bir nevi güzel.@mrt-06 Eline sağlık.
Teşekkürler.17. bölümde bir türkü söylüyorsun süper oldu bak istersen o kısma.
Teşekkürler bakmadığın için, test etmiştim sadece.Tahmin ediyorum gibi değiştirdiğim kısımlar olmuştur.Yok bakmayacağım.
Bir tahminin var mı abicim, ödüllü çünkü.Güzel bölüm olmuş. O kişi kim ki.
İkide bir gözlük atıp gönderme yapıyordum hiç mi fark etmedin ne odunsun.Oha, unutmuşum ben onu
10 dakika sonra unutuyorum sen gönderme yaptıktan sonra bana.İkide bir gözlük atıp gönderme yapıyordum hiç mi fark etmedin ne odunsun.
O kadar mı değersizim gözünde. 😳 Uzun bölümdü gece oku bence.10 dakika sonra unutuyorum sen gönderme yaptıktan sonra bana.
Neyse, şimdi okuyum bari
Yok, okuyasım geldi. Sen de 1-2 dakikaya açılacak konuyu okuO kadar mı değersizim gözünde. 😳 Uzun bölümdü gece oku bence.
Hayır okuma.Yok, okuyasım geldi. Sen de 1-2 dakikaya açılacak konuyu oku
Sen okumay abaşla, zaten ben iki bölümü okuyana kadar anca okursunHayır okuma.Şaka bir yana sen okumadan ve bu bölümü de okumadan tabii ki açılacak konuyu okumam.
@pompy emeğe saygı nerde.
Sanki @Harunnn60 ta var emeğe saygı güzel olmuşHayır okuma.Şaka bir yana sen okumadan ve bu bölümü de okumadan tabii ki açılacak konuyu okumam.
@pompy emeğe saygı nerde.
Bir tahminin var mı abicim, ödüllü çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?