Senin şu KPSS yoğunluğun başlamadan sezon finalini de görürsün umarım.haklısın bu defa çabuk okuyabildimbirkaç bölümdür bunu yapamadım ama bu defa oldu
Senin şu KPSS yoğunluğun başlamadan sezon finalini de görürsün umarım.haklısın bu defa çabuk okuyabildimbirkaç bölümdür bunu yapamadım ama bu defa oldu
bölümlerin tamamını okuyacağım umarım kpss durumu sonbaharda daha fazla olacaktır ama bölümlerin hepsini okuyacağımSenin şu KPSS yoğunluğun başlamadan sezon finalini de görürsün umarım.
Sezon finali 14 Eylül'e denk geliyor zaten, uygun olur sana herhalde.bölümlerin tamamını okuyacağım umarım kpss durumu sonbaharda daha fazla olacaktır ama bölümlerin hepsini okuyacağım
Teşekkürler artık bu uzunlukta gidecek hep.Akıcı bölüm olmuş, geçenki gibi uzun değildi eline sağlık @mrt-06
Benim karakter hakkında çok yorum yapılacak bir şey yok zaten yan karakter
Hahah cidden en düzenli okuyan sensin acaba sana bir etiket mi versem, "En iyi Okuyucu" falan.Daha yeni bitirdim senaryolarını insaf insafArtık bu kadar senaryodan sonra kendimi yorumcu olarak bi programa yamamayı düşünüyorum, CV bayağı sağlam olacakBölüme gelirsek; Harikamı attım, yarın okuyacağım bölümü@mrt-06
Emeğe saygısı olan bir insanım, ban dışında her türlü etikete açığımTeşekkürler artık bu uzunlukta gidecek hep.Hayır öyle düşünme 5'nizin de hikayesini işledim 4 bölümde, derinlikli karakterleriniz.
Hahah cidden en düzenli okuyan sensin acaba sana bir etiket mi versem, "En iyi Okuyucu" falan.
Bu şekilde küfür etmeden forum hayatını sürdürürsen ban etiketi gelmez zaten.Emeğe saygısı olan bir insanım, ban dışında her türlü etikete açığım
En sadık okuyucunu kaybetmeyi göze alamazsın bence yinede söz vermeyeyim pek güvenmiyorum kendime o konuda@Billy Kane gel karakterine bak.Yeni konu sayılır bu, 16'dan devam et öncesini sonra okuttururum.
Bu şekilde küfür etmeden forum hayatını sürdürürsen ban etiketi gelmez zaten.
En azından diss kaldır yeter.
Pazartesi bayram diye Salı yaptım ama bayramda forumda üye olursa Perşembe de yayınlayabilirim mümkün olduğunca erken bitmesi işime gelir.
Olmamış atınca reyting düşüyo mu?@Billy Kane gel karakterine bak.Yeni konu sayılır bu, 16'dan devam et öncesini sonra okuttururum.
Bu şekilde küfür etmeden forum hayatını sürdürürsen ban etiketi gelmez zaten.
Küfür edesin gelirse bilgisayarın kapağını kapatıp haykırırsın.En sadık okuyucunu kaybetmeyi göze alamazsın bence yinede söz vermeyeyim pek güvenmiyorum kendime o konuda
Daha makul bir yöntemKüfür edesin gelirse bilgisayarın kapağını kapatıp haykırırsın.
Hayır.Olmamış atınca reyting düşüyo mu?
Kitlem okusun, 100 yorumu geçsin yeterli artık pek hite bakmıyorum.Perşembe olabilir bilmiyorum ben olmayabilirim anında ama yayınla bence. Bu bölümün hitine göre karar ver
yok sorun olmaz okurum aktifliğim azalabilir ama sanırım azda olsa forumda olurum toptan bırakmam forumu mayıs sonuna kadar bu şekilde olacak ama diziyi takipte olurumSezon finali 14 Eylül'e denk geliyor zaten, uygun olur sana herhalde.
İyi forumu bırakmamana sevindim çünkü editör odasında öyle bir yazdın ki sandım bırakıyorsun.yok sorun olmaz okurum aktifliğim azalabilir ama sanırım azda olsa forumda olurum toptan bırakmam forumu mayıs sonuna kadar bu şekilde olacak ama diziyi takipte olurum
Makbule Kosif kadar geniş bi hayal gücün var bakalım ne çıkacak karakterimin altından.Hayır.Ama bu hale gelmenin çok trajik bir hikayesi var 17. bölümde.
Kitlem okusun, 100 yorumu geçsin yeterli artık pek hite bakmıyorum.
Hit nedense hep aynı gibi gidiyor galiba misafir olan okuyucular da var.
Övdün mü şimdi anlamadım o nasıl benzetme.Makbule Kosif kadar geniş bi hayal gücün var bakalım ne çıkacak karakterimin altından.
Teşekkürler.Bölüm hakkındaki yorumumu biliyorsun ama reyting için bir de buradan yazım. Gerçekten çok iyi bir bölüm emeğine sağlık.@mrt-06
Süper mod olmanın avantajıyla o kişinin kim olduğunu ve rolümün ne hale geleceğini biliyorum ama sürprizini kaçırmayayım.
O da gereksiz karakterler çıkartırdı hep sıkışınca.Övdün mü şimdi anlamadım o nasıl benzetme.
Teşekkürler.Bir finali eklemedim bari o sürpriz kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?