Beni eleştiriyorsunuz ama sizin de sertifikanız yok o yüzden size göre yeterli bir CV.Profesyonel olmak için yeterli cv mi
Beni eleştiriyorsunuz ama sizin de sertifikanız yok o yüzden size göre yeterli bir CV.Profesyonel olmak için yeterli cv mi
senin damon ve arrowla derdin ne ayoll benim erkek modum gibi oldunHaha o da doğru güzel yerden vurdun ablacım.
Tamam şimdi anladım.Çok sivri yani hatları. Kemikli bir yüzü var.
İkisini kıyasladım sadece.Tabi ki İan'dan daha iyi vücudu olan kişiler var onların yanında İan'ın ki vücut bile kalmayabilir.
Abla kardeş olmak bunu gerektirir.senin damon ve arrowla derdin ne ayoll benim erkek modum gibi oldun
@sokak sanati oyuncun diye nerdeyse dünyadakı en yakısıklı adam diyeceksin beeTamam şimdi anladım.Geometrik deyince ilk kafamda oturtamadım kanke.
Abla kardeş olmak bunu gerektirir.Bak ne kadar tatlı.@sokak sanati
Adam yakışıklı ablam biliyorsun ki herkese kolay kolay yakışıklı demem.
Kaderi bu işte, birde 15. bölümde öyle bir şey öğrenecek ki iyice beter olacak.Karakterleri detaylandırıyorum artık sona yaklaşırken.
Genel olarak bölüm nasıldı.
@xBUGRAx bu bölüm yeni bu arada, zamanlayıcılı açtığım için smodlar görüyordu.
Bekliyorum.Biliyorum gördüm o zaman ama okumamıştım.Okuyacağım gece.
Yaratık halide böylemi ama aıcıkınca hulka bağlıyorAdam yakışıklı ablam biliyorsun ki herkese kolay kolay yakışıklı demem.
Sen bulmuştun bir resim şuan ona benziyor maalesef. .ssYaratık halide böylemi ama aıcıkınca hulka bağlıyor
Ondan açılan hiçbir konuyu okumuyorum şahsen. :SYarışmaları okuyorum ben de önceden açılınca.
Büyüsü kaçmadı bende.
Evet Sözcük Oyunu'ndaki gibi.Yarışmaları okuyorum ben de önceden açılınca.
Benim için dedim.Büyüsü kaçmadı bende.
Evet Sözcük Oyunu'ndaki gibi.
Blanca evetSen bulmuştun bir resim şuan ona benziyor maalesef. .ss
Ay sürekli bu şekilde dolaşmıyor herhalde etrafta?
Çok sinirlenip acıkınca buna benzer bir şey oluyor.Ay sürekli bu şekilde dolaşmıyor herhalde etrafta?Ara ara acıktığında bu kılığa giriyorsa normal canım.
Gerçekten afişte belli olmuyor mu ya, şaşırdım valla.
@sokak sanati da yakışıklı bence hatta daha yakışıklı.
Benim aşkım dizinin en yakışıklısı. Darly yanında halt etmiş. @sokak sanati
AAA alakası bile yok ayoll hatta o değişikte kim demiştim
@sokak sanati damonumun yanında adı bile geçmez ayoll
Logo dışında çok güzel olmuş orayı şeffaf yapsaydın keşke olmuyorsa logoyu direkt kaldıralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?