Laptobun sonunda düzeldi valla ama burç konularını da bekliyorum haberin olsun, takip ediyordum ben. .ss
Laptobun sonunda düzeldi valla ama burç konularını da bekliyorum haberin olsun, takip ediyordum ben. .ss
Çok teşekkürler kanke, güzel yorumlarınız beni mutlu ediyor.Güzel bölüm olmuş yine. Mert'im efsane yazıyorsun, kalemine sağlık.Bu zamana kadar rol aldığım en iyi dizi ve en iyi karakter.
@Çiğdem- destere senin kaderin oldu iyice.Adamı bu kadar sahiplenmen hiç normal değil. Seni bir zombiyle bile aldatabilir bu.
@denizz19'un repliği de güldürdü benimle ilgili olan.@ozgur2113'ün @Yiğitt olduğuna inandırma çabaları da güldürdü.
Ve aşkım @sokak sanati'nın beni kıskanması da çok hoş.
Yalnız dizinin heyecanı ve diyalogları çok güzel ilerliyor gerçekten. Hiç sıkmıyor insanı.![]()
damonmu 😱😱😱Evet ozgur2113'ü diyorum küçültüğüm için fark edemedin herhalde o Damon.Büyük hali.
![]()
Ben ilkokul 3. sınıftan beri Paint'ten tasarım yapıyorum amatör değilim. :S
Bekliyorum.evet sonunda yaa burç mu dur onu özelden birşey dicem
Fark ettim ikidir güldürdü atıyordun geçen bölüm ölüm doluydu ve ölüme güldün mü? 😱
Bekliyorum.
Fark ettim ikidir güldürdü atıyordun geçen bölüm ölüm doluydu ve ölüme güldün mü? 😱
Ay kankee o senin kaleminin güzelliği. 🙄 @yatutarsa gibi gardaşım diyecektim ama hiç yakışık almazdı.Çok teşekkürler kanke, güzel yorumlarınız beni mutlu ediyor.
"Ayol..." dediği kısım demi, orayı yazarken aklımda canlandırdım, çok güldüm.![]()
Gerçekten afişte belli olmuyor mu ya, şaşırdım valla.
Benim aşkım dizinin en yakışıklısı. Darly yanında halt etmiş. @sokak sanatiGerçekten afişte belli olmuyor mu ya, şaşırdım valla.
@sokak sanati da yakışıklı bence hatta daha yakışıklı.
![]()
Kanke sen yorumlasana hangisi daha yakışıklı?Ay kankee o senin kaleminin güzelliği. 🙄 @yatutarsa gibi gardaşım diyecektim ama hiç yakışık almazdı.
Aynen, sesli güldüm.![]()
AAA alakası bile yok ayoll hatta o değişikte kim demiştimGerçekten afişte belli olmuyor mu ya, şaşırdım valla.
@sokak sanati da yakışıklı bence hatta daha yakışıklı.
![]()
Senle aramızda "kanke" özel, @yatutarsa ile de "gardaşım" özel.Ay kankee o senin kaleminin güzelliği. 🙄 @yatutarsa gibi gardaşım diyecektim ama hiç yakışık almazdı.
Aynen, sesli güldüm.![]()
@sokak sanati Damon'a kedi gözlü diyordu.AAA alakası bile yok ayoll hatta o değişikte kim demiştim![]()
![]()
![]()
@sokak sanati damonumun yanında adı bile geçmez ayoll![]()
![]()
![]()
Öyle dyordu ama sen itirafta damon @sokak sanati demişsinya ozaman bir böbürlenip övünüyorduSenle aramızda "kanke" özel, @yatutarsa ile de "gardaşım" özel.
@sokak sanati Damon'a kedi gözlü diyordu.![]()
Haha o da doğru güzel yerden vurdun ablacım.
Alttakinin vücudu üsttekinin yüzü diyorum.Kanke sen yorumlasana hangisi daha yakışıklı?
![]()
![]()
Geometrik derken?Alttakinin vücudu üsttekinin yüzü diyorum.İan'ın yüzü nedense fazla geometrik geliyor bana.
![]()
Evet ozgur2113'ü diyorum küçültüğüm için fark edemedin herhalde o Damon.Büyük hali.
![]()
Ben ilkokul 3. sınıftan beri Paint'ten tasarım yapıyorum amatör değilim. :S
Çok sivri yani hatları. Kemikli bir yüzü var.Geometrik derken?Daha iyi değil mi işte. .ss Neyse doğru seçim oldu benim nezdimde.
Aslında Ian'ın vücudu o kadar da iyi değil, omuzları dar gibi, beğenmene şaşırdım.
![]()