TVen Yürüyen Ölüler 11. Bölüm

Şuan spoi icinden spoi oldu

7. Bölüm en son okudugum bölümdü

Beni fettan bir karakter yapacagini çok önceden söylemiştin zaten

Bir sürü senaryo birikmiş ve pazartesi fazla takilinca az dikkat etmem gerektiğini anladim. Suan ben dinlenme aşamasindayim ve az az takilmaya calisiyorum.
Herkese sonra okuyacam deyip duruyorumda nezaman sira gelir bilemiyorum
ama öncelik hakki senin ve @Tolstoyevski nin dizisinde çünkü ikiside başlamış olduğum diziler olduğu için sonunu getirirm.
Seninki iyiki özet var. İşimi kolaylaştırır yada tek bulunduğum kisimlari okurum

Üstten baktım şimdi
8 de yokmuşum zaten

Keşke gebertseydin

Son düzenleme:
Birde lezbiyen mi yaz diyorsun Esra'ya.
Dizide fazla kadın yok o yüzden el mecbur gay yazıyorum.

Yok yeni biri, aslında kilit bir isim sayılır.

Esra'ya değil. Esra ve Çiğdem olur ikisi bisexual çıksın kadınlarada ilgisi varmış meğersek falan destereye o yüzden pek yüz vermiyormuş diye çevir.

Uzun özet koydum aslında konudaki özeti okusan 10 bölümü rahatlıkla anlarsın, hani tek tek okumaya eriniyorsan diye dedim.
Rolünün yönü biraz değişicek, neden böyle psikopat olmuş onun şok gerçeği ortaya çıkacak ve Kaan'a ile ilgili bir durum da var.

Esra'ya değil. Esra ve Çiğdem olur ikisi bisexual çıksın kadınlarada ilgisi varmış meğersek falan destereye o yüzden pek yüz vermiyormuş diye çevir.
Diziyi konulu şeye çevir diyorsun bu ne ayoll.

Ne güzel konulu dizi işte. @XanTier 'in konusuz yazısına benzemez.

İstemeden de olsa övmüş oluyorsun, ama farkında bile değilsin

Nedenmiş?
Senin dizinin içeriği orijinal olsa da adı orijinal değil ama
Birincisi TWD ile hiçbir bağlantısı yok, ikincisi bu fantastik dizi fantastik kurgular var diye saçma denmesi büyük cehalet örneği... Üçüncüsü "saçma sapan" ise okuma o zaman, gerçekten okumana gerek yok bu bölümden sonra etiketlemem.

Sen bu aralar arkadaşlığımızı bitirmeye meraklısın sanırım

İğrenç bence o kısım ama @Çiğdem- 'e lafını yapıştırmışım.
aaa bunlar gerçekten tehrikeli bir çift oldular ayoll şaka maka

bence @sokak sanati ile @dizi kolik isimlerinede birleştirelim
@mrt-06

@Sokak Dizisi