Kendi istedi valla, bana sert/şehvetli/cesur rol yaz dedi.@dişikolik dalga geçiyor bence iyice elden elde dolaşan topaçlara döndü.
Beni tek korkutan o valla
17. bölümde biri diziye dahil oluyor feci manyak yazdım, dilerim o daha da korkutacak.
Kendi istedi valla, bana sert/şehvetli/cesur rol yaz dedi.@dişikolik dalga geçiyor bence iyice elden elde dolaşan topaçlara döndü.
Beni tek korkutan o valla
Kendi istedi valla, bana sert/şehvetli/cesur rol yaz dedi.@dizi kolik
17. bölümde biri diziye dahil oluyor feci manyak yazdım, dilerim o daha da korkutacak.
Birde lezbiyen mi yaz diyorsun Esra'ya.Lezbiyen yok mu dizide.
Ölmeyen biri mi ilk kez dahil olacak biri mi
Şuan spoi icinden spoi olduTeşekkürler.Bu sezon önemli bir rolün var bence bırakmadan okumalısın.Spoi vermiş oldum yangın sahnesinden ama neyse.
Bence şurda @Çiğdem-'in sana, senin de Çiğdem'e laf gömdüğün kısım çok güzel.
"sokak sanati: Özledin mi beni gülüm..
Çiğdem-: Daha yeni sıçan yakalamıştım, aslında bakarsan günde birkaç kez sıçan görebiliyorum yani özletecek kadar olmuyor yoklukları!
sokak sanati: Hahahaha adı üstünde sıçan! Nerede olacağını iyi biliyor hayvancağızlar!"
Birde lezbiyen mi yaz diyorsun Esra'ya.Dizide fazla kadın yok o yüzden el mecbur gay yazıyorum.
Yok yeni biri, aslında kilit bir isim sayılır.
Uzun özet koydum aslında konudaki özeti okusan 10 bölümü rahatlıkla anlarsın, hani tek tek okumaya eriniyorsan diye dedim.Şuan spoi icinden spoi oldu
7. Bölüm en son okudugum bölümdü
Beni fettan bir karakter yapacagini çok önceden söylemiştin zaten
Bir sürü senaryo birikmiş ve pazartesi fazla takilinca az dikkat etmem gerektiğini anladim. Suan ben dinlenme aşamasindayim ve az az takilmaya calisiyorum.
Herkese sonra okuyacam deyip duruyorumda nezaman sira gelir bilemiyorumama öncelik hakki senin ve @Tolstoyevski nin dizisinde çünkü ikiside başlamış olduğum diziler olduğu için sonunu getirirm.
Seninki iyiki özet var. İşimi kolaylaştırır yada tek bulunduğum kisimlari okurum
Üstten baktım şimdi8 de yokmuşum zaten
Keşke gebertseydin
Diziyi konulu şeye çevir diyorsun bu ne ayoll.Esra'ya değil. Esra ve Çiğdem olur ikisi bisexual çıksın kadınlarada ilgisi varmış meğersek falan destereye o yüzden pek yüz vermiyormuş diye çevir.
Uzun özet koydum aslında konudaki özeti okusan 10 bölümü rahatlıkla anlarsın, hani tek tek okumaya eriniyorsan diye dedim.Rolünün yönü biraz değişicek, neden böyle psikopat olmuş onun şok gerçeği ortaya çıkacak ve Kaan'a ile ilgili bir durum da var.
Diziyi konulu şeye çevir diyorsun bu ne ayoll.
Zaten yazı demek daha doğru olur roman mantığıyla ilerliyor çünkü.Yazı dedim bak dizi bile diyemedim
Sen sanattan ne anlarsın ki?....... Anca böyle saçma sapan ondan bundan çakma dizileri seversin....... Yazık......... Çok yazık.......Ne güzel konulu dizi işte. @XanTier 'in konusuz yazısına benzemez.
Bu yorumun şaka olsa dahi hiç hoş olmadı.Sen sanattan ne anlarsın ki?....... Anca böyle saçma sapan ondan bundan çakma dizileri seversin....... Yazık......... Çok yazık.......
İstemeden de olsa övmüş oluyorsun, ama farkında bile değilsinYazı dedim bak dizi bile diyemedim
Nedenmiş?Bu yorumun şaka olsa dahi hiç hoş olmadı.
Birincisi TWD ile hiçbir bağlantısı yok, ikincisi bu fantastik dizi fantastik kurgular var diye saçma denmesi büyük cehalet örneği... Üçüncüsü "saçma sapan" ise okuma o zaman, gerçekten okumana gerek yok bu bölümden sonra etiketlemem.İstemeden de olsa övmüş oluyorsun, ama farkında bile değilsin
Nedenmiş?Senin dizinin içeriği orijinal olsa da adı orijinal değil ama
Sen bu aralar arkadaşlığımızı bitirmeye meraklısın sanırımBirincisi TWD ile hiçbir bağlantısı yok, ikincisi bu fantastik dizi fantastik kurgular var diye saçma denmesi büyük cehalet örneği... Üçüncüsü "saçma sapan" ise okuma o zaman, gerçekten okumana gerek yok bu bölümden sonra etiketlemem.
İğrenç bence o kısım ama @Çiğdem- 'e lafını yapıştırmışım.
aaa bunlar gerçekten tehrikeli bir çift oldular ayoll şaka makaTeşekkürler.Bu sezon önemli bir rolün var bence bırakmadan okumalısın.Spoi vermiş oldum yangın sahnesinden ama neyse.
Bence şurda @Çiğdem-'in sana, senin de Çiğdem'e laf gömdüğün kısım çok güzel.
"sokak sanati: Özledin mi beni gülüm..
Çiğdem-: Daha yeni sıçan yakalamıştım, aslında bakarsan günde birkaç kez sıçan görebiliyorum yani özletecek kadar olmuyor yoklukları!
sokak sanati: Hahahaha adı üstünde sıçan! Nerede olacağını iyi biliyor hayvancağızlar!"
Ama erkek önce olmaz bu çift işlerinde ÇiğDes gibi olmalı.aaa bunlar gerçekten tehrikeli bir çift oldular ayoll şaka maka
bence @sokak sanati ile @dizi kolik isimlerinede birleştirelim@mrt-06
@Sokak Dizisi
Ben mi, sen mi? Mesajlara bak.Sen bu aralar arkadaşlığımızı bitirmeye meraklısın sanırım
dizi sokağıda olur susam sokağı gibiAma erkek önce olmaz bu çift işlerinde ÇiğDes gibi olmalı.
Ben mi, sen mi? Mesajlara bak.
Haha Elem Sokağında Kabus gibi, güzel oldu.dizi sokağıda olur susam sokağı gibi
aaa bunlar gerçekten tehrikeli bir çift oldular ayoll şaka maka
bence @sokak sanati ile @dizi kolik isimlerinede birleştirelim@mrt-06
@Sokak Dizisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?