TVen Yürüyen Ölüler 11. Bölüm

@dişikolik dalga geçiyor bence iyice elden elde dolaşan topaçlara döndü.:A

Beni tek korkutan o valla:F
Kendi istedi valla, bana sert/şehvetli/cesur rol yaz dedi. :F @dizi kolik

17. bölümde biri diziye dahil oluyor feci manyak yazdım, dilerim o daha da korkutacak. :A

Teşekkürler. :) Bu sezon önemli bir rolün var bence bırakmadan okumalısın. :D Spoi vermiş oldum yangın sahnesinden ama neyse. :F

Bence şurda @Çiğdem-'in sana, senin de Çiğdem'e laf gömdüğün kısım çok güzel. :F

"sokak sanati: Özledin mi beni gülüm..
Çiğdem-: Daha yeni sıçan yakalamıştım, aslında bakarsan günde birkaç kez sıçan görebiliyorum yani özletecek kadar olmuyor yoklukları!
sokak sanati: Hahahaha adı üstünde sıçan! Nerede olacağını iyi biliyor hayvancağızlar!"
Şuan spoi icinden spoi oldu :A
7. Bölüm en son okudugum bölümdü :D
Beni fettan bir karakter yapacagini çok önceden söylemiştin zaten :)
Bir sürü senaryo birikmiş ve pazartesi fazla takilinca az dikkat etmem gerektiğini anladim. Suan ben dinlenme aşamasindayim ve az az takilmaya calisiyorum.
Herkese sonra okuyacam deyip duruyorumda nezaman sira gelir bilemiyorum :A ama öncelik hakki senin ve @Tolstoyevski nin dizisinde çünkü ikiside başlamış olduğum diziler olduğu için sonunu getirirm.
Seninki iyiki özet var. İşimi kolaylaştırır yada tek bulunduğum kisimlari okurum :A

Üstten baktım şimdi :D 8 de yokmuşum zaten :)
Keşke gebertseydin :A

Son düzenleme:
Birde lezbiyen mi yaz diyorsun Esra'ya. :A Dizide fazla kadın yok o yüzden el mecbur gay yazıyorum. :F

Yok yeni biri, aslında kilit bir isim sayılır. :A

Esra'ya değil. Esra ve Çiğdem olur ikisi bisexual çıksın kadınlarada ilgisi varmış meğersek falan destereye o yüzden pek yüz vermiyormuş diye çevir.:A

Şuan spoi icinden spoi oldu :A
7. Bölüm en son okudugum bölümdü :D
Beni fettan bir karakter yapacagini çok önceden söylemiştin zaten :)
Bir sürü senaryo birikmiş ve pazartesi fazla takilinca az dikkat etmem gerektiğini anladim. Suan ben dinlenme aşamasindayim ve az az takilmaya calisiyorum.
Herkese sonra okuyacam deyip duruyorumda nezaman sira gelir bilemiyorum :A ama öncelik hakki senin ve @Tolstoyevski nin dizisinde çünkü ikiside başlamış olduğum diziler olduğu için sonunu getirirm.
Seninki iyiki özet var. İşimi kolaylaştırır yada tek bulunduğum kisimlari okurum :A

Üstten baktım şimdi :D 8 de yokmuşum zaten :)
Keşke gebertseydin :A
Uzun özet koydum aslında konudaki özeti okusan 10 bölümü rahatlıkla anlarsın, hani tek tek okumaya eriniyorsan diye dedim. :A Rolünün yönü biraz değişicek, neden böyle psikopat olmuş onun şok gerçeği ortaya çıkacak ve Kaan'a ile ilgili bir durum da var. :A

Esra'ya değil. Esra ve Çiğdem olur ikisi bisexual çıksın kadınlarada ilgisi varmış meğersek falan destereye o yüzden pek yüz vermiyormuş diye çevir.:A
Diziyi konulu şeye çevir diyorsun bu ne ayoll. :F

Uzun özet koydum aslında konudaki özeti okusan 10 bölümü rahatlıkla anlarsın, hani tek tek okumaya eriniyorsan diye dedim. :A Rolünün yönü biraz değişicek, neden böyle psikopat olmuş onun şok gerçeği ortaya çıkacak ve Kaan'a ile ilgili bir durum da var. :A

Diziyi konulu şeye çevir diyorsun bu ne ayoll. :F

Ne güzel konulu dizi işte. @XanTier 'in konusuz yazısına benzemez.:A

İstemeden de olsa övmüş oluyorsun, ama farkında bile değilsin :A

Nedenmiş? :T: Senin dizinin içeriği orijinal olsa da adı orijinal değil ama :T:
Birincisi TWD ile hiçbir bağlantısı yok, ikincisi bu fantastik dizi fantastik kurgular var diye saçma denmesi büyük cehalet örneği... Üçüncüsü "saçma sapan" ise okuma o zaman, gerçekten okumana gerek yok bu bölümden sonra etiketlemem. :)

Birincisi TWD ile hiçbir bağlantısı yok, ikincisi bu fantastik dizi fantastik kurgular var diye saçma denmesi büyük cehalet örneği... Üçüncüsü "saçma sapan" ise okuma o zaman, gerçekten okumana gerek yok bu bölümden sonra etiketlemem. :)
Sen bu aralar arkadaşlığımızı bitirmeye meraklısın sanırım :T:

İğrenç bence o kısım ama @Çiğdem- 'e lafını yapıştırmışım.:A
Teşekkürler. :) Bu sezon önemli bir rolün var bence bırakmadan okumalısın. :D Spoi vermiş oldum yangın sahnesinden ama neyse. :F

Bence şurda @Çiğdem-'in sana, senin de Çiğdem'e laf gömdüğün kısım çok güzel. :F

"sokak sanati: Özledin mi beni gülüm..
Çiğdem-: Daha yeni sıçan yakalamıştım, aslında bakarsan günde birkaç kez sıçan görebiliyorum yani özletecek kadar olmuyor yoklukları!
sokak sanati: Hahahaha adı üstünde sıçan! Nerede olacağını iyi biliyor hayvancağızlar!"
aaa bunlar gerçekten tehrikeli bir çift oldular ayoll şaka maka :A

bence @sokak sanati ile @dizi kolik isimlerinede birleştirelim :F @mrt-06

@Sokak Dizisi :A :A :A