S.G.A.T.
Emekli
Yeni bir dal. Tutarsa yayın haklarından köşeyi dönersin.Teşekkürler.Diziyi romantik zombi komedisine çevir diyorsun yani.
Yeni bir dal. Tutarsa yayın haklarından köşeyi dönersin.Teşekkürler.Diziyi romantik zombi komedisine çevir diyorsun yani.
Gülse Birsel Yalan Dünya'da yapmıştı aslında.Yeni bir dal. Tutarsa yayın haklarından köşeyi dönersin.Ciddiyim.
fantastik diziyi ergen dizisine çevirme ayollGülse Birsel Yalan Dünya'da yapmıştı aslında.
Böyle de okuyoruz, öyle de okuyoruz. Farklılık olur. Hem de akıllarda kalacak bir şey olur. Böyle fazla aklımda tutacağımı düşünmüyorum.Gülse Birsel Yalan Dünya'da yapmıştı aslında.
ayoll`u müfredattan çıkarsalar cümle kuramıcan gelmiş yorumuma laf ediyon.fantastik diziyi ergen dizisine çevirme ayoll
@sokak sanati aklında kalır bence.Böyle de okuyoruz, öyle de okuyoruz. Farklılık olur. Hem de akıllarda kalacak bir şey olur. Böyle fazla aklımda tutacağımı düşünmüyorum.Zaten boşa konuşuyoruz şu an di mi? En azından kafanda her şey hazır.
ayoll`u müfredattan çıkarsalar cümle kuramıcan gelmiş yorumuma laf ediyon.
Vampire Daires havasında gitse yeterli.fantastik diziyi ergen dizisine çevirme ayoll
zaten okumuyorsun diye geberdin galiba ayoll@sokak sanati aklında kalır bence.Genel olarak kurulu evet.
Vampire Daires havasında gitse yeterli.
@sokak sanati aklında kalır bence.Genel olarak kurulu evet.
Vampire Daires havasında gitse yeterli.
Atacan senaryo gereği diyor ama bence de öyle.zaten okumuyorsun diye geberdin galiba ayoll
zaten okumuyorsun diye geberdin galiba ayoll
Ne kötü düşüncelisiniz dur bakalım öldün mü.Atacan senaryo gereği diyor ama bence de öyle.
@mrt-06 Magazinim de yaptığını bu olayı işleyeceğim sen görürsün.
Ben de romantik komedi yazamam işte sorun orda.@Çiğdem- romantik komedi seviyor zaten bol bol okur yorum yapar.
Shane ilk sezon 6 + 2.sezon 12 bölüm toplamda 18 bölüm oynadı.Ne kötü düşüncelisiniz dur bakalım öldün mü.Sen önce eksik bölümleri tamamla bakıyım.
Ben de romantik komedi yazamam işte sorun orda.
Ne kötü düşüncelisiniz dur bakalım öldün mü.Sen önce eksik bölümleri tamamla bakıyım.
Shane ilk sezon 6 + 2.sezon 12 bölüm toplamda 18 bölüm oynadı.Eğer ölürsem büyük rezillik olur
Öğlen okuyacağım İstanbula geldim sakin kafa ile okurum .
hahah aa eksik bölümlerini tamamla belki hortlarsın ayollNe kötü düşüncelisiniz dur bakalım öldün mü.Sen önce eksik bölümleri tamamla bakıyım.
TWD ile bağlantımız yok zaten ama sen oku ya bu ölme durumunda bir şeyler çıkabilir.Shane ilk sezon 6 + 2.sezon 12 bölüm toplamda 18 bölüm oynadı.Eğer ölürsem büyük rezillik olur
Öğlen okuyacağım İstanbula geldim sakin kafa ile okurum .
Süper kahraman dizisi yazacak ablam.@Çiğdem- 10 tane dizi bitirdi yazma potansiyeli var bence o yazsın.
İnş giresunca olmaz
2014 de fantastik dizinin temellerinide ben atmıştım beyefendiİnş giresunca olmaz
Neyse geçenlerde baktım 2014 yılında biz senle aynı kanalda çalışmışız.2014 de fantastik dizinin temellerinide ben atmıştım beyefendi
kadın eli değince başarım vardı 3 yıl sonra kalemim tekrar çıkıyor sandıktan
@mrt-06
pompy in kanalındaydı sanırım dizim ama ismi loncamıydı bodrummuydu tam hatırlamıyorumNeyse geçenlerde baktım 2014 yılında biz senle aynı kanalda çalışmışız.Lonca tv'de filan program adları filan geçiyor.
Bu yılda dizini @mrt-06 'nın kanalına koyda yine aynı kanalda olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?