TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

Gülse Birsel Yalan Dünya'da yapmıştı aslında. :A
Böyle de okuyoruz, öyle de okuyoruz. Farklılık olur. Hem de akıllarda kalacak bir şey olur. Böyle fazla aklımda tutacağımı düşünmüyorum. :D Zaten boşa konuşuyoruz şu an di mi? En azından kafanda her şey hazır. :D

fantastik diziyi ergen dizisine çevirme ayoll :A :A :A
ayoll`u müfredattan çıkarsalar cümle kuramıcan gelmiş yorumuma laf ediyon. :A

Böyle de okuyoruz, öyle de okuyoruz. Farklılık olur. Hem de akıllarda kalacak bir şey olur. Böyle fazla aklımda tutacağımı düşünmüyorum. :D Zaten boşa konuşuyoruz şu an di mi? En azından kafanda her şey hazır. :D

ayoll`u müfredattan çıkarsalar cümle kuramıcan gelmiş yorumuma laf ediyon. :A
@sokak sanati aklında kalır bence. :A Genel olarak kurulu evet. :D

fantastik diziyi ergen dizisine çevirme ayoll :A :A :A
Vampire Daires havasında gitse yeterli. :A

zaten okumuyorsun diye geberdin galiba ayoll :F :F :F
Atacan senaryo gereği diyor ama bence de öyle. :F

@mrt-06 Magazinim de yaptığını bu olayı işleyeceğim sen görürsün. :A
Ne kötü düşüncelisiniz dur bakalım öldün mü. :F Sen önce eksik bölümleri tamamla bakıyım. :A

@Çiğdem- romantik komedi seviyor zaten bol bol okur yorum yapar.:A
Ben de romantik komedi yazamam işte sorun orda. :F

Ne kötü düşüncelisiniz dur bakalım öldün mü. :F Sen önce eksik bölümleri tamamla bakıyım. :A

Shane ilk sezon 6 + 2.sezon 12 bölüm toplamda 18 bölüm oynadı. :F Eğer ölürsem büyük rezillik olur :A :A

Öğlen okuyacağım İstanbula geldim sakin kafa ile okurum .:A

Shane ilk sezon 6 + 2.sezon 12 bölüm toplamda 18 bölüm oynadı. :F Eğer ölürsem büyük rezillik olur :A :A

Öğlen okuyacağım İstanbula geldim sakin kafa ile okurum .:A

hahah aa eksik bölümlerini tamamla belki hortlarsın ayoll :F atacanın senaryosunda çıkmış candanda umut kesilmez :A :A :A

TWD ile bağlantımız yok zaten ama sen oku ya bu ölme durumunda bir şeyler çıkabilir. :A

Süper kahraman dizisi yazacak ablam. :A
@destere Eylül ekim gibi gelir benle atışır yine o yüzden bu 3'lüyü bozma derim ben @mrt-06 :A :A
@Çiğdem- 10 tane dizi bitirdi yazma potansiyeli var bence o yazsın.:A
güzel bir cw dizisi uyarlayacam foruma aaa tabi @destere m gelince şimdi yine başladın demeyin :A :A :A

2014 de fantastik dizinin temellerinide ben atmıştım beyefendi :F

kadın eli değince başarım vardı 3 yıl sonra kalemim tekrar çıkıyor sandıktan :F :F :F

@mrt-06
Neyse geçenlerde baktım 2014 yılında biz senle aynı kanalda çalışmışız. :F Lonca tv'de filan program adları filan geçiyor. :A

Bu yılda dizini @mrt-06 'nın kanalına koyda yine aynı kanalda olalım. :A

Neyse geçenlerde baktım 2014 yılında biz senle aynı kanalda çalışmışız. :F Lonca tv'de filan program adları filan geçiyor. :A

Bu yılda dizini @mrt-06 'nın kanalına koyda yine aynı kanalda olalım. :A
pompy in kanalındaydı sanırım dizim ama ismi loncamıydı bodrummuydu tam hatırlamıyorum :F