Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Dizi heyecanlı değil ama güzel gidiyor bölüm aslında yarın yükselir :Z

Dizi harika ve konu,senaryo bakımından Bodrum Masalından fazlasıyla iyi. Umarım yarın yükseliş yaşar. 🙂

Birde şu Can öldümü gerçekten başını kaçırdım? @cookies @hayret bi şey @Çiğdem- @Yiğitt
Bodrum Masalını merakla bekliyodun falan, noldu beğenmedin mi? Hiç konuşamadık ondan soruyorum. :D

Bu da güzel gidiyor, ikisinden birini bırakacam da hangisini bırakacam karar veremedim. İlerleyen bölümlere bakalım artık.

Bölümlerin temposu şu final sahnelerinin yarısı kadar olsaydı şimdi yazın en çok izlenilen dizisiydi. :D

İşler çok karışacak.

Bodrum Masalını merakla bekliyodun falan, noldu beğenmedin mi? Hiç konuşamadık ondan soruyorum. :D

Bu da güzel gidiyor, ikisinden birini bırakacam da hangisini bırakacam karar veremedim. İlerleyen bölümlere bakalım artık.

Aynen merakla bekliyordum ama gençler ön planda gelmedi Cahit sahnelerinde slkılmaya başladım Aslı Ateşi sevdim tek oda bence çok az yani Yüksek Sosyete daha iyi şimdilik :A

Sen beğendin mi :D

Bölüm güzeldi ama heycan yoktu :) ama sonu çok heyecanlıydı yarın Reyting şöyle olur
Bodrum masalı 5,75-5,45-5,60
Yüksek sosyete 4,80-5,30-5,10

Aynen merakla bekliyordum ama gençler ön planda gelmedi Cahit sahnelerinde slkılmaya başladım Aslı Ateşi sevdim tek oda bence çok az yani Yüksek Sosyete daha iyi şimdilik :A

Sen beğendin mi :D
Beğendim valla, ben tam gençlik dizisi bekliyordum. Böyle daha iyi, hem şu an taban oluşuyor. Mesela Ateş ile Kelebek'in dostluk kurması başlıyor yani olaylar bağlansın bur asıl tadı o zaman başlar. Sakın bırakma izle biraz daha. :A

Unutma Beni'deki Asuman bu dizide oynuyormuş şimdi gördüm. 😱 Ne kadar güzelleşmiş kırmızılar içinde adeta bir alev parçası olmuş. :A

Bölümü izlemeye başladım, 11. Bölüm sonu güzel bitmişti. Bölüm bitince yorumumu yaparım. :X

Bölümü iki saat önce izledim de yorum yapamadim. :D

Çok iyi bölümdü, sıkmadan izlettirdi. Hele son sahne ayrı güzeldi. Mert ve Cansu birbirini gördü falan yeni bölüm baya olay olacak. :D

Can ölmedi ama nasıl bağlayacaklar merak ediyorum. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,518
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem