Aman boşver ikisine de zaman bulursun.Haddi hesabı olmuyodu gelen bildirimlerin notlar için girmek zorundayım malesef ama bunada şükür![]()
Aman boşver ikisine de zaman bulursun.Haddi hesabı olmuyodu gelen bildirimlerin notlar için girmek zorundayım malesef ama bunada şükür![]()
Oha, maşallah valla.@slhttnmtl Gt1 montumun cebindeydi anaannem yıkamış montu ama kulaklık hala sapa sağlam![]()
ilk defa bt kulaklık almama rağmen süper çıktı bu paraya kablolu alsaydım çoktan ölmüştüOha, maşallah valla.![]()
Cidden valla. Her şartta, her şeye dayanabiliyorlar.ilk defa bt kulaklık almama rağmen süper çıktı bu paraya kablolu alsaydım çoktan ölmüştü![]()
nereye kadar idare edecek çok merak ediyorum baya badireler atlattıCidden valla. Her şartta, her şeye dayanabiliyorlar.![]()
Bi bu kadar daha badire atlatsın hala sapasağlam kalır.nereye kadar idare edecek çok merak ediyorum baya badireler atlattı![]()
Fiyat performans olarak iş görüyor, ama çok fazla takılı kalınca kulaklarda ağrı oluşuyor... yine de fiyat performans bakımından öneririmBunu kullanan var mı? Varsa önerir misiniz?![]()
Ben MI kulaklığını kullanıyorum ama beyaz olanı var ya..uzun.. galiba söyledimdeBunu kullanan var mı? Varsa önerir misiniz?![]()
Ona da baktım ama fiyatı biraz pahalı geldi.Ben MI kulaklığını kullanıyorum ama beyaz olanı var ya..uzun.. galiba söyledimde![]()
![]()
![]()