Aman boşver ikisine de zaman bulursun.Haddi hesabı olmuyodu gelen bildirimlerin notlar için girmek zorundayım malesef ama bunada şükür
Aman boşver ikisine de zaman bulursun.Haddi hesabı olmuyodu gelen bildirimlerin notlar için girmek zorundayım malesef ama bunada şükür
Oha, maşallah valla.@slhttnmtl Gt1 montumun cebindeydi anaannem yıkamış montu ama kulaklık hala sapa sağlam
ilk defa bt kulaklık almama rağmen süper çıktı bu paraya kablolu alsaydım çoktan ölmüştüOha, maşallah valla.
Cidden valla. Her şartta, her şeye dayanabiliyorlar.ilk defa bt kulaklık almama rağmen süper çıktı bu paraya kablolu alsaydım çoktan ölmüştü
nereye kadar idare edecek çok merak ediyorum baya badireler atlattıCidden valla. Her şartta, her şeye dayanabiliyorlar.
Bi bu kadar daha badire atlatsın hala sapasağlam kalır.nereye kadar idare edecek çok merak ediyorum baya badireler atlattı
Fiyat performans olarak iş görüyor, ama çok fazla takılı kalınca kulaklarda ağrı oluşuyor... yine de fiyat performans bakımından öneririmBunu kullanan var mı? Varsa önerir misiniz?
Ben MI kulaklığını kullanıyorum ama beyaz olanı var ya..uzun.. galiba söyledimdeBunu kullanan var mı? Varsa önerir misiniz?
Ona da baktım ama fiyatı biraz pahalı geldi. Yukarıda attığımı sipariş ettim yarım saat önce.Ben MI kulaklığını kullanıyorum ama beyaz olanı var ya..uzun.. galiba söyledimde