Yine korudun destere'yiharunun çok övdün @destere şuna şiddet uygular mısın
Bugün baya övmüşsün beni.
Yine korudun destere'yiharunun çok övdün @destere şuna şiddet uygular mısın
Tamam al senin olsun Rachelcim, ben eskittim zaten, 2. el olarak güle güle kullan :sMerve Aksak benim canım sen kimsin
böyle daha iyi forumda 6 yıl ara vermeden ayakta kalabilip 150 bin mesaj yazabilmek için ''nice yıllara '' deme hisseni öldürmek gerekiyor@xemrexxx kutlu olsun canım. İnsanın pek 'nice 6 yıllara' diyesi gelmiyor ama.
birde teşekürmü bekliyorsun? sen zırt pırt aramıza dalıp dedikodu çıkarmasan şimdiye dek hogathayla sessiz sakin çoluk çocuğa karışmıştık kibrit kutusu büyüklüğündeki evimizi döşüyordukçok teşekkür ediyorum (koriş gibi okuyun)
neyse kız çiğdem neredeyse ben bile unutuyordum sağol cadoloz hogatha pis çirkin şey
gözlemci senin ağzını yırtarım varoş seni
destere insan teşekkür eder sayemde çiğdemle sevişen bir ilişkiniz var hatta arada harunu da aranıza alıp fantezi yapıyonuz
sokak şeysi yine çekememiş beni keremin hediyesine olmamışı basmış
sherlock ve dosi en çok sizin hediyelerinizi sevdim çaktırmayın
sgat lütfen esprisiz hediye olsun
serthatcığım bir 6 yıl daha kalırsam sana da koca bulurum bence sevinmelisin
ay neyse @denizz19 buralardayken kutla da git iskeletor detone ağır total seni.ss neyse böyle bir parti düzenlersin seneye @Çiğdem- bu seneki konu anca @Harunnn60 a yakışır bana daha havalı kutlamalar ggerekli
Yine korudun destere'yiYok siz gizliden anlaştınız artık ciddi ciiddi düşünüyorum
Hahah Aaa @Harunnn60 eskiden benim övmeme sadece takılırdı şimdi @destere i kim övüyorsa karşısında @xemrexxx e bilebirde teşekürmü bekliyorsun? sen zırt pırt aramıza dalıp dedikodu çıkarmasan şimdiye dek hogathayla sessiz sakin çoluk çocuğa karışmıştık kibrit kutusu büyüklüğündeki evimizi döşüyorduk
Emre kendi elleriyle yıkar
Hahaha Aaa orası doğru kendine bir su almaya eriniyor ama bu ecünnü için yaparEmre kendi elleriyle yıkar
Emre kendi elleriyle yıkar
ayol bu cadoloz ne anlar asil kadından kendisi gibi paçoz sanıyor her kadınıHahaha Aaa orası doğru kendine bir su almaya eriniyor ama bu ecünnü için yapar
Bildirimlere daha bakmadım @destere doğum günü hediyesini vermişsindir umarımayol bu cadoloz ne anlar asil kadından kendisi gibi paçoz sanıyor her kadını
kız due bildirimleri bitireyi kutlarımBildirimlere daha bakmadım @destere doğum günü hediyesini vermişsindir umarım
Aaa sen de yeni geldin demek tam sana yakalandıkkız due bildirimleri bitireyi kutlarım
Yine korudun destere'yiYok siz gizliden anlaştınız artık ciddi ciiddi düşünüyorum
rahmetliler hakkımda ne iyi şeyler yazmışbirde teşekürmü bekliyorsun? sen zırt pırt aramıza dalıp dedikodu çıkarmasan şimdiye dek hogathayla sessiz sakin çoluk çocuğa karışmıştık kibrit kutusu büyüklüğündeki evimizi döşüyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?