xemrexxx Forumda 6.Yılını Kutluyor !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
resim-111646AG.jpg

Evet forumun en eğlenceli olmazsa olmaz üyelerinden @xemrexxx 6.yılını kutluyor öncelikle forum adına kutluyorum kendisini :bhr::bhr::bhr:

Forumda onun varlığı çok önemli , bu yıl hafta içleri olamıyor ve forumun durgunuk döneminin oluşmasında bence başrol oynayan etkenlerden biriside bu , Forumun Korişi tabikide eğlence ondan sorulur .

Nero ve Koriş gibiyiz bizde forumda onunla :Z:Z:Z
s-aa12f92afae9147052c9899e503b1969ef6151c7.webp

Ve kendine örnek aldığı sultanlar genelde değil hepsi kadın sultanlardır :A
meryem-uzerli-1.jpg

104743.jpg

Yıldız Tilbe ile benimsendi ondan bir şarkı gelsin :Z:Z:Z

Ve Mustim adettir :A

@destere @Forumdash @gözlemci @Yiğitt @Harunnn60 @eskici @MasacRE- @vadikızı @xBUGRAx
Tüm forum halkı :Z:Z:Z

biz seninle aynı yıl üye olmuşuz :D 6.yılın kutlu olsun teyzemm nice yıllara inşallah
hediyeni yarın vereceğim

Kızz Koriş şey yani @xemrexxx tebrik ederim seni :A :A İnşallah bi daha ki kutlamada yani senin forumu bırakma yıl dönümünde o günü kutlama günü olarak kutlarız :A :A

Neyse hadi tebrik edeyim de forsun kaçmasın :A :A

6 yıldır bu topaç @xemrexxx nin kahrını çekiyoruz bizi kutlaman lazımdı @Çiğdem- :) yanlış kişiyi kutluyorsun hatandan bir an önce dön hogatha :)

Tebrikler @xemrexxx
Dosi'nin forumdaki yaşının iki katısın :A
Bir ara eski yazılara denk geldimde eski muhabbetimiz ve şuankinin arasında dağlar kadar fark var :F
Bu forumda değer verdiğim kişiler arasında sende varsın ve sende karşlığını hisettiriyorsun. Yalnız bırakmadığın içinde teşekkürler :bhr:

Sana iki hediyem var.
Ilki Sevgili Yıldız ablamızdan seni çekemeyenlere gelsin :

İkinci hediyemde son zamanlarda en fazla dinlediğim şarkısı:

@xemrexxx hadi yine iyisin kutluyorum seni :A burada nice yıllar geçirmeni dileyip sana Queen Merve'mizi hediye ediyorum. :bhr:

tumblr_p4jqrbJO9K1rw9xr5o6_250.gif

@xemrexxx hadi yine iyisin kutluyorum seni :A burada nice yıllar geçirmeni dileyip sana Queen Merve'mizi hediye ediyorum. :bhr:

tumblr_p4jqrbJO9K1rw9xr5o6_250.gif
Kızz Koriş şey yani @xemrexxx tebrik ederim seni :A :A İnşallah bi daha ki kutlamada yani senin forumu bırakma yıl dönümünde o günü kutlama günü olarak kutlarız :A :A

Neyse hadi tebrik edeyim de forsun kaçmasın :A :A
Benim konumda prim sağlayacağına burada kendi konusunda övsün kendisini
:A :A :A

@xemrexxx iyice yaşlanmış, 6 yıl nedir? :A

Neyse tebrik ediyorum ve sana olmamış atacağımız nice yıllar diliyorum. :A

Sana hadsizlere karşı savaşan, Suzi ve Ünal Kaplan'ı hediye ediyorum:

lODkVX.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481