biz seninle aynı yıl üye olmuşuz 6.yılın kutlu olsun teyzemm nice yıllara inşallah
hediyeni yarın vereceğim
Kızz Koriş şey yani @xemrexxx tebrik ederim seni İnşallah bi daha ki kutlamada yani senin forumu bırakma yıl dönümünde o günü kutlama günü olarak kutlarız
Neyse hadi tebrik edeyim de forsun kaçmasın
Hahahah Aaaa senide kutlarım tabi cnm @xemrexxx sanada teşekkür etmeli
@xemrexxx hadi yine iyisin kutluyorum seni burada nice yıllar geçirmeni dileyip sana Queen Merve'mizi hediye ediyorum.
@xemrexxx iyice yaşlanmış, 6 yıl nedir?
Neyse tebrik ediyorum ve sana olmamış atacağımız nice yıllar diliyorum.
Sana hadsizlere karşı savaşan, Suzi ve Ünal Kaplan'ı hediye ediyorum:
Tebrikler @xemrexxx
aksama hediye de veririm
Nice daha 6 yıllara diycem ama dilim varmıyor Forumun başına gelmiş en kötü şeysin sen neyse tebriks tatlım
çok teşekkür ediyorum (koriş gibi okuyun )
maşallah herkeslere saydırmışsın yine ağzına sağlık bana uygun bi aday göster artık 6 yıl çok uzun bi zamançok teşekkür ediyorum (koriş gibi okuyun )
neyse kız çiğdem neredeyse ben bile unutuyordum sağol cadoloz hogatha pis çirkin şey
gözlemci senin ağzını yırtarım varoş seni
destere insan teşekkür eder sayemde çiğdemle sevişen bir ilişkiniz var hatta arada harunu da aranıza alıp fantezi yapıyonuz
sokak şeysi yine çekememiş beni keremin hediyesine olmamışı basmış
sherlock ve dosi en çok sizin hediyelerinizi sevdim çaktırmayın
sgat lütfen esprisiz hediye olsun
serthatcığım bir 6 yıl daha kalırsam sana da koca bulurum bence sevinmelisin
ay neyse @denizz19 buralardayken kutla da git iskeletor detone ağır total seni.ss neyse böyle bir parti düzenlersin seneye @Çiğdem- bu seneki konu anca @Harunnn60 a yakışır bana daha havalı kutlamalar ggerekli
Hakkaten niye diss attı bu @sokak sanatiçok teşekkür ediyorum (koriş gibi okuyun )
neyse kız çiğdem neredeyse ben bile unutuyordum sağol cadoloz hogatha pis çirkin şey
destere insan teşekkür eder sayemde çiğdemle sevişen bir ilişkiniz var hatta arada harunu da aranıza alıp fantezi yapıyonuz
ay neyse @denizz19 buralardayken kutla da git iskeletor detone ağır total seni.ss neyse böyle bir parti düzenlersin seneye @Çiğdem- bu seneki konu anca @Harunnn60 a yakışır bana daha havalı kutlamalar ggerekli
Beni alıntılamayı unutmuşsun bildirimde gelmedi, neyseki gördüm ince mesajıçok teşekkür ediyorum (koriş gibi okuyun )
siz 3 cadoloza yağmurlu havada su vermemeli benceBeni alıntılamayı unutmuşsun bildirimde gelmedi, neyseki gördüm ince mesajı
Tamam çaktırmam
Bizde seni seviyoruzsiz 3 cadoloza yağmurlu havada su vermemeli bence
Aaa gerçekten buraya ergen olarak gelip burada büyüdük resmençok teşekkür ediyorum (koriş gibi okuyun )
kız nasıl değişiklik yok harunla destere birbirinin gözünü oyacak bıraksanAaa gerçekten buraya ergen olarak gelip burada büyüdük resmen
Ama ben foruma geldim sürec 2014 oldu için ordan örnek vereyim 2014 sohbetlerimizin şuankılardan farkı yok değişmediğiniz için de ayrıca teşekkürler @Harunnn60 @destere @xemrexxx
Hahaha Aaa 2014 mesajlarına bakıyorum bazen Çığlık dizisinde @destere sen ben sohbet ediyoruz ve @Harunnn60 yine sizden rahatsız bize sitem ediyor Hhahaha bir ara örnekler veririm 2014-2018 e şimdikinin aynısı sohbetlerimizkız nasıl değişiklik yok harunla destere birbirinin gözünü oyacak bıraksan
eee tabi şimdi harun egoda aleyna tilkiyi sollayınca kendini bişi sandı normaldirHahaha Aaa 2014 mesajlarına bakıyorum bazen Çığlık dizisinde @destere sen ben sohbet ediyoruz ve @Harunnn60 yine sizden rahatsız bize sitem ediyor Hhahaha bir ara örnekler veririm 2014-2018 e şimdikinin aynısı sohbetlerimiz
Hahahah Aaa tilki kız @Harunnn60 a kurban olsun be azıvık Harundan huy kapsa keşkeeee tabi şimdi harun egoda aleyna tilkiyi sollayınca kendini bişi sandı normaldir
harunun çok övdün @destere şuna şiddet uygular mısınHahahah Aaa tilki kız @Harunnn60 a kurban olsun be azıvık Harundan huy kapsa keşke
Aaa birazda onu övelim Hem sen benim kutlama konumda prim sağlarkan iyi oluyorduharunun çok övdün @destere şuna şiddet uygular mısın