xemrexxx Forumda 6.Yılını Kutluyor !

@xemrexxx Teyzemm geldim hediyelerle tekrar 6.yılın kutlu olsun emrem iyiki tanıdın seni iyiki forumdaki neşe kaynağımsın benim totoşum benim teyzesinin kuzusu:D
Meryemimiz:love1:

Safiye sultanımız :D

Korişin sevdiğim sahnelerinden biri Nihanla atışmaları:Fçok komikler yaa

Tebrikler Emrecik bize yıllar yılı bu eziyeti yaşattığın için teşekkürler :A neyse Tebrikler seviliyor musun eh yani :A

çok teşekkür ediyorum (koriş gibi okuyun :A )

neyse kız çiğdem neredeyse ben bile unutuyordum sağol cadoloz hogatha pis çirkin şey:A

gözlemci senin ağzını yırtarım varoş seni:A

destere insan teşekkür eder sayemde çiğdemle sevişen bir ilişkiniz var hatta arada harunu da aranıza alıp fantezi yapıyonuz:A

sokak şeysi yine çekememiş beni keremin hediyesine olmamışı basmış :A

sherlock ve dosi en çok sizin hediyelerinizi sevdim çaktırmayın:bhr:

sgat lütfen esprisiz hediye olsun :A

serthatcığım bir 6 yıl daha kalırsam sana da koca bulurum bence sevinmelisin:A

ay neyse @denizz19 buralardayken kutla da git iskeletor detone ağır total seni.ss neyse böyle bir parti düzenlersin seneye @Çiğdem- bu seneki konu anca @Harunnn60 a yakışır bana daha havalı kutlamalar ggerekli:A
birde teşekürmü bekliyorsun? sen zırt pırt aramıza dalıp dedikodu çıkarmasan şimdiye dek hogathayla sessiz sakin çoluk çocuğa karışmıştık kibrit kutusu büyüklüğündeki evimizi döşüyorduk :)

Her ne kadar çoğu zaman sinir bozsan da forumun demirbaşlarından birisin. Hatta sensiz bir forumu hayal edemiyorum umarım biraz daha aktif olursun. :A @xemrexxx

Yine de büyüklük benden kalsın diyerek sana Merve Aksak ve cheesecake'ini hediye ediyorum güle güle kullan. :A

Desktop1.jpg

Yine korudun destere'yi :A Yok siz gizliden anlaştınız artık ciddi ciiddi düşünüyorum :A

Bugün baya övmüşsün beni. :A

birde teşekürmü bekliyorsun? sen zırt pırt aramıza dalıp dedikodu çıkarmasan şimdiye dek hogathayla sessiz sakin çoluk çocuğa karışmıştık kibrit kutusu büyüklüğündeki evimizi döşüyorduk :)
Hahah Aaa @Harunnn60 eskiden benim övmeme sadece takılırdı şimdi @destere i kim övüyorsa karşısında @xemrexxx e bile :A :A :A

6 yıldır bu topaç @xemrexxx nin kahrını çekiyoruz bizi kutlaman lazımdı @Çiğdem- :) yanlış kişiyi kutluyorsun hatandan bir an önce dön hogatha :)

foruma ilk girdiğimizde daha tıfıl bir ergendik bu karpuz kafalı @xemrexxx topacı yüzünden saçlarımız ağardı 6 yılda ihtiyarladık resmen:) , şimdi artık kırlar konusunda @MEnes le @Bully den bir farkımız kalmadı :)

Arada bizi zorluyorsun, yıpratıyorsun ama tebrikler diyelim. :F Şer ittifaklarını dağıtıp geçtiğin günler hatrına susalım bugün yoksa @destere 'ye son 1 aydır torpil geçmen gözümden kaçmıyor. :A @Çiğdem-

@xemrexxx
giphy.gif

Yine korudun destere'yi :A Yok siz gizliden anlaştınız artık ciddi ciiddi düşünüyorum :A

Bugün baya övmüşsün beni. :A

rahmetliler hakkımda ne iyi şeyler yazmış :A :A @Çiğdem- @kerem @Yiğitt @dizi kolik @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Bully @Dosi @serhatt @cookies @vadikızı @ozmoturk