vışşhhhahah okadarda değil bu aşamada ben geri çekiliyorum
yanlız sümbül olursam kesin zirveyi alırım bak diziye 100 den fazla oyuncu geldi geçti ancak başından beri kalıcı olan 4 isim var onlardan biri de sümbülSavunma şu şümbülü
vışşhhhahah okadarda değil bu aşamada ben geri çekiliyorum
yanlız sümbül olursam kesin zirveyi alırım bak diziye 100 den fazla oyuncu geldi geçti ancak başından beri kalıcı olan 4 isim var onlardan biri de sümbülSavunma şu şümbülü
Admin seni yakında susturacak az kaldı beklevışşhhneyse ben çenemle savaşırım yine
yanlız sümbül olursam kesin zirveyi alırım bak diziye 100 den fazla oyuncu geldi geçti ancak başından beri kalıcı olan 4 isim var onlardan biri de sümbül
😱 yok artık neyse ki ceza pointim yok şu anAdmin seni yakında susturacak az kaldı bekle
Açığını kolluyo ben verdirecem sana o açığı😱 yok artık neyse ki ceza pointim yok şu an
o açıktan seni aşağı atarım olum adam olAçığını kolluyo ben verdirecem sana o açığı
amann sık dişini destereden sonra senide kaybetmeyelim destere gelince daha güçlü şekilde geri döneriz😱 yok artık neyse ki ceza pointim yok şu an
Tehdit ve ağır tahrik hemen şikayet ediyorum senio açıktan seni aşağı atarım olum adam ol
😱Tehdit ve ağır tahrik hemen şikayet ediyorum seni
çenemizle forumu ele geçiririzamann sık dişini destereden sonra senide kaybetmeyelim destere gelince daha güçlü şekilde geri döneriz
@destere nin yerine bu sümbül banlansaydı destere candıramann sık dişini destereden sonra senide kaybetmeyelim destere gelince daha güçlü şekilde geri döneriz
çene diyipte yanı yamana atmayın kadınların silahı çenesi erkeklerin o tabancalarında daha tehrikelidir her zaman😱
çenemizle forumu ele geçiririz
kdınların çenesi ile erkeklerin silahını birleştir bir desterenin toto gücü etmezçene diyipte yanı yamana atmayın kadınların silahı çenesi erkeklerin o tabancalarında daha tehrikelidir her zaman
hahaha susss susss komsuları uyandırıcam yine senin yüzündenkdınların çenesi ile erkeklerin silahını birleştir bir desterenin toto gücü etmez
aaa ne istiyorsun çocuktan sende cnm kendi halinde takılıyor çocukcağız@destere nin yerine bu sümbül banlansaydı destere candır
aralıksız konusabiliyorum mesalaçene diyipte yanı yamana atmayın kadınların silahı çenesi erkeklerin o tabancalarında daha tehrikelidir her zaman
Çiğdem sende de bir çene potansiyeli var gibi
yok kim olursa olsun bir erkekle oakdar uzun süre konusamam bizim kızlarla arkadaşlarım ve kız kuzenlerim 2 saatten aşağı brakamıyoruz telefonu rekorumuz şuan 2 saat ama geliştirebilirizhahaha susss susss komsuları uyandırıcam yine senin yüzünden
aaa ne istiyorsun çocuktan sende cnm kendi halinde takılıyor çocukcağız
aralıksız konusabiliyorum mesalatelefonda 2 saat konusuyoruz
Sevgilinle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?