Benim için ondan çok daha önde geliyosun merak etmeAbeee ben hem bal hem kaymağım, çekemeyenler antenlerini taksın abeee.
Sen diyebilirsin Meloş
Benim için ondan çok daha önde geliyosun merak etmeAbeee ben hem bal hem kaymağım, çekemeyenler antenlerini taksın abeee.
Tamam bu yolda seni yalanuz bırakmıcukZaten after/before yapmak için sürekli çekinmeye başladım. Tam ergene bağladım.
Arkadaşlarına toz kondurtmaz daUzun kolludan kastım kolları kıvırmak zaten. Kısa değil ama kolları kıvırık giyiyorum.Erkek adam kısa kollu giymez, kollarını kıvırır demişlerdi
Ne zaman kısa kollu gömlek görsem o muhabbet aklıma geliyor, ben de giymiyorum
Valla pek de giymiyolar, sözlerine de sadıklar valla
Yok o kız tatlı biri, senin gibi değil
Sen istesen de öyle rol yapamazsın
Yine duygu şoklaması yaşattın bana.Benim için ondan çok daha önde geliyosun merak etme
Sen diyebilirsin Meloş
Üst sınıf olduğu için saygımı bozmuyorumTamam bu yolda seni yalanuz bırakmıcukyarın before yap 3 sonra afterıı
Arkadaşlarına toz kondurtmaz dasen de sadıksın onlara demek
Neyse yarın resmini attığın zaman iyice tanımış olurum seniYine duygu şoklaması yaşattın bana.Teşekkürler.
Kellemin altını atacaz herhalde.Üst sınıf olduğu için saygımı bozmuyorum
Haklılar bence birazcık çünkü
Neyse yarın resmini attığın zaman iyice tanımış olurum seni
Laaa 20k klubu için tebriklerÜst sınıf olduğu için saygımı bozmuyorum
Haklılar bence birazcık çünkü
Neyse yarın resmini attığın zaman iyice tanımış olurum seni
Kellenin altı çok umurumdaydı. Zamanında @takas ın tipim nasıl ss'li konusunda yaptığı gibi çenendeki kılları gösterme bizeKellemin altını atacaz herhalde.
Biliyorum bu fotoyu.Kellenin altı çok umurumdaydı. Zamanında @takas ın tipim nasıl ss'li konusunda yaptığı gibi çenendeki kılları gösterme bize
https://fav10.net/forum/threads/tipim-nasil-ssli-favori-sözlük.184463/page-12#post-1240579
Ben kıl görmek istiyorum. Eğer çenendeki yoksa kafandakini göster......Biliyorum bu fotoyu.Kellemi görmen için 4 yıl bekledin ikinci defa görmek için de 4 yıl geçmesi lazım.
Gömleği göstermek için çekiyorum sadece. Ayrıca bende kıl yok.
Benim yüzümde yahut boğaz, göğüs bölgemde kıl yok illa fantazi arıyorsan takma sakal takmam lazım.Ben kıl görmek istiyorum. Eğer çenendeki yoksa kafandakini göster......
Yok kanke uzun ama katlıyorum giyerken.Kısa kollu mu bu gömlek @mrt-06 😱
İyi bari.Benim yüzümde yahut boğaz, göğüs bölgemde kıl yok illa fantazi arıyorsan takma sakal takmam lazım.
Yok kanke uzun ama katlıyorum giyerken.
Ay ne buluyorsunuz şu kareli piknik örtülerinde anlamıyorum.Seni tabii ki.
Oha aynısının benzeri bende varmış şimdi fotoyu atınca fark ettim. Fotosunu çektim.
Tam da sarı almak istiyodumİyi bari.Kısa kollu gömlekler bence bir an önce kaldırılmalı raflardan.
Rengi bordo di mi yanlış görmüyorum. Bordo bu yıl erkek rengiydi ya çok gördüm her yerde. Şimdi bir de sarı çıkmış kadın erkek herkes de sarı modası var.
Aslında dolabıma baktım da 3 tane kısa kollu gömlek var fakat giymiyorum pek, genelde katlaması daha cool oluyor.İyi bari.Kısa kollu gömlekler bence bir an önce kaldırılmalı raflardan.
Rengi bordo di mi yanlış görmüyorum. Bordo bu yıl erkek rengiydi ya çok gördüm her yerde. Şimdi bir de sarı çıkmış kadın erkek herkes de sarı modası var.
Haha ben onları bilmem Paint'ten kafa çizerim olmadı.
Forumdash'ın dediği Snapchat filtrelerinden kullanabilirsin. Şöyle sakallı olanları, yüzünü çok kapatmasınBenim yüzümde yahut boğaz, göğüs bölgemde kıl yok illa fantazi arıyorsan takma sakal takmam lazım.
Yok kanke uzun ama katlıyorum giyerken.
Bu hediye gelmişti kanke geri mi verseydim. .ssAy ne buluyorsunuz şu kareli piknik örtülerinde anlamıyorum.
Paintten Bradd Pitt'in kafasını mı eklesem.Forumdash'ın dediği Snapchat filtrelerinden kullanabilirsin. Şöyle sakallı olanları, yüzünü çok kapatmasın
Kesinlikle ama çekmez bu Mert insanı. @mrt-06
Ay hiç sorma, o kadar yıldır zevksiz bir kankem varmış da tanıyamadım felan oldum yanee?Kahroldu kız kısa kollu sanınca güzel renkli gömleği
Al al ama sarının modası çabuk geçiyor, çok alma.Tam da sarı almak istiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?