Tam çekemedim ama gerçekten güzel gömlek.Hadi hala bekliyorum
Çekmeye bile üşendim birde üstüme mi giyip çekinseydim ölme eşeğim ölme.Çuval da koysan üstte bi anlam ifade etmiyor. Niye içi boş o gömleğin, içini doldur
Tam çekemedim ama gerçekten güzel gömlek.Hadi hala bekliyorum
Çekmeye bile üşendim birde üstüme mi giyip çekinseydim ölme eşeğim ölme.Çuval da koysan üstte bi anlam ifade etmiyor. Niye içi boş o gömleğin, içini doldur
Sevdim.Tam çekemedim ama gerçekten güzel gömlek.Çoğunlukla bunla mavi gömleğimi giyerim.Buyur;
Çekmeye bile üşendim birde üstüme mi giyip çekinseydim ölme eşeğim ölme.
Zevklerimiz aynı. 😳Sevdim.Benim de en sevdiğim renk pempe, kırmızı ve mavidir gömleklerimde
Öldür o eşeğiTam çekemedim ama gerçekten güzel gömlek.Çoğunlukla bunla mavi gömleğimi giyerim.Buyur;
Çekmeye bile üşendim birde üstüme mi giyip çekinseydim ölme eşeğim ölme.
Sanırım öyle.Zevklerimiz aynı. 😳
Yarın yapabilirim onu. Şimdi imkanı yok masadan kalkıp su içmeye eriniyorum. Ki susuzluktan ölüyorum şuan.
Niye güldürdü attın o zaman.Sanırım öyle.
Bu arada konuyu hiç okumadım
Yeni zevk sahibi olmuşsun demekTeşekkürler
Az önce dolabımı düzenledim. Vallahi yok.
Hem ben kısa kollu gömlek sevmiyorum. Hepsi uzun kollu gömleklerimin, o yüzden kısa kolluları imha ettim hep
Ölmezsek sağ kalırsak yarın up yapıcamYarın yapabilirim onu. Şimdi imkanı yok masadan kalkıp su içmeye eriniyorum. Ki susuzluktan ölüyorum şuan.
Niye güldürdü attın o zaman.
Hem öyle...Yeni zevk sahibi olmuşsun demek
Gömleği görünce güldümYarın yapabilirim onu. Şimdi imkanı yok masadan kalkıp su içmeye eriniyorum. Ki susuzluktan ölüyorum şuan.
Niye güldürdü attın o zaman.
Redbull kalp çarpıntısı yapıyor bende. Spora yeni başladım kaslı halimle 3 ay sonra atsaydım daha iyi.Yeni zevk sahibi olmuşsun demek
Ölmezsek sağ kalırsak yarın up yapıcamşimdiden söylim 10 teneke redbull iç bahane bulama
Güzel bir şey yazmıştım okusaydın iyidi.Hem öyle...
Hem de bizim arkadaşlar kısa kollu gömlek giyen gaydir muhabbeti yapmışlardı bir kere benim giydiğim bir gün, o yüzden de soğumuştum biraz
Gömleği görünce güldüm,
Hala okumadım.
Güzel bir tabir ama.Okudum, güzel yazmışsın. Bana Meloş demişsin
Diyen tek kişi deilsin. Bir de kız var okuldan o da öyle diyorGüzel bir tabir ama.
Ölmezsek sağ kalırsak yarın up yapıcamşimdiden söylim 10 teneke redbull iç bahane bulama
Çok teşekkür ederim ^^ ^^tebrikler @XanTier başarıların daim olsun
Düşünsene o kız benmişim.Diyen tek kişi deilsin. Bir de kız var okuldan o da öyle diyor
Uzun kollu giyip kolları sıvayan neymiş diye sorsaydın yaHem öyle...
Hem de bizim arkadaşlar kısa kollu gömlek giyen gaydir muhabbeti yapmışlardı bir kere benim giydiğim bir gün, o yüzden de soğumuştum biraz
Gömleği görünce güldüm,
Hala okumadım.
Ben sıvıyorum çoğu kez. .ss Kimmiş o geri kafalı ya.Uzun kollu giyip kolları sıvayan neymiş diye sorsaydın yaeğer arkadaşların şöyle biley giyerse tercihinde terfi mi atlamişlar sor
y
Daha iyi ya after/before yaparsınRedbull kalp çarpıntısı yapıyor bende. Spora yeni başladım kaslı halimle 3 ay sonra atsaydım daha iyi.
Güzel bir şey yazmıştım okusaydın iyidi.
O arkadaşı kesin gizliBen sıvıyorum çoğu kez. .ss Kimmiş o geri kafalı ya.@XanTier
Uzun kolludan kastım kolları kıvırmak zaten. Kısa değil ama kolları kıvırık giyiyorum.Uzun kollu giyip kolları sıvayan neymiş diye sorsaydın yaeğer arkadaşların şöyle biley giyerse tercihinde terfi mi atlamişlar sor
y
Yok o kız tatlı biri, senin gibi değilDüşünsene o kız benmişim.Sana fena ters köşe olurdu.
Abeee ben hem bal hem kaymağım, çekemeyenler antenlerini taksın abeee.Uzun kolludan kastım kolları kıvırmak zaten. Kısa değil ama kolları kıvırık giyiyorum.Erkek adam kısa kollu giymez, kollarını kıvırır demişlerdi
Ne zaman kısa kollu gömlek görsem o muhabbet aklıma geliyor, ben de giymiyorum
Valla pek de giymiyolar, sözlerine de sadıklar valla
Yok o kız tatlı biri, senin gibi değil
Sen istesen de öyle rol yapamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?