Aaa detaylı yorumuma geçmeden önce @Forumdash Flashtan dolayı ya bu karakteri sevip filme hemen başlayacak ya da filme başlayası varsada bakmayacak :F :F :F

Yine Flashlık bir sahne :A :A :A
Harika bir sahneydi dimi. :F
Kapaktakı köpek destereye benziyor :F :F :F

Bu karakteri yeni tanıdım Flash gibi ve dediğim gibi ikiside 2014 Başlangıçlar @Forumdash :A :A :A
Yemin ederim benim aklımda da köpeği destere'ye benzetmiştim :F :F
@Forumdash
Hahha sohbetlere bak :F :F :F @Forumdash

Aaa dövüşlerde sonunda Razer gözlüklü çocuğa yer verdiler o açıdan iyiydi yanı karakterin işlenmesi güzeldi :A Ama karakteri biraz fazla fırlama yapmışlar aslında cool takılan az konuşan bir karakterdi şu adam varkan keşke böyle yazılsaydı senaryo :(
20110110135434.jpg
Evet çocuk genç baya hatta ergen gibi. Jean ondan daha büyük duruyor. :F Nasıl sevgili olacaklar merak ediyorum açıkçası. :A

Bu adam harcandı resmen.:( Normalde takım lideri bu ama kurt pençeli öne geçti. :F

Çizgi romanda böyle. :D
Cyclops-X-Men-Scott-Summers-Costume.jpg
@Harunnn60 da diyor asıl ekip lideri bizim adamdı ve kurt pençeli kulis ile liderliği ele geçirdi herkesin beynini yıkadı :A :A :A @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Gençliği hiç benzemiyordu buna:A Bunun gözü yeşil, kücüklüğünün siyahtı galiba:F Jean'de öyle. Gençliği yeşil buyuklugu siyah :F @Harunnn60
Saçları da hafif turuncu gibi neyse ki son filmde kızıl yapmışlar :F

Şimşek kadında şimşek atarken ıhh diye bir ses çıkarıyor çığlık atar gibi :F Saç şeklide çok ergen :F @Çiğdem

Gençliği hiç benzemiyordu buna:A Bunun gözü yeşil, kücüklüğünün siyahtı galiba:F Jean'de öyle. Gençliği yeşil buyuklugu siyah :F @Harunnn60
Genc razer gözlüklüye bol bol aksiyon sahnesi veriyorlar karakter aynı ama büyük adama o sahneleri vermediler kurt pençeli adam resmen kıskanclığının kanıtı :A :A :A @Harunnn60

• Güldürdün
Son filmde beğeneceksin çiğdem bence. :A bir ağırlık vermişler karaktere. saçları da halle berry'nin stiline benziyor :A @Forumdash beğenir bence kesin son filmde ama seni bilmiyorum :F
Ben bu mısırlı adamdan dolayı zaten bu filmi izlemek istiyorum tekrar demiştim sana ve şimdide tekrar heves ettim yarın bir bakacam tekrar :Z :Z :Z

Ve hep diyorum yanı 2000 de çıkan seri 2016 da devam serisi çekiyor 2019 da yine yanı Örümcek Adamlar Btamanlar Supermanlar kaç kere bitti tekrar başladı X men aynı seriyi hiç bitirmeden 20 yıla yakın götümeleri ve kadroda da hala aynı oyuncularda olanlarda var büyük başarı :bhr::bhr::bhr: @Forumdash

Saçları da hafif turuncu gibi neyse ki son filmde kızıl yapmışlar :F

Şimşek kadında şimşek atarken ıhh diye bir ses çıkarıyor çığlık atar gibi :F Saç şeklide çok ergen :F @Çiğdem
Ben onu baya afro filan sanıyordum ama Suriyeli çıktı :F

Genc razer gözlüklüye bol bol aksiyon sahnesi veriyorlar karakter aynı ama büyük adama o sahneleri vermediler kurt pençeli adam resmen kıskanclığının kanıtı :A :A :A @Harunnn60

Wolverin varken Lazer gözlü oğlan bi hiç kabul et şunu:A

Son filmde beğeneceksin çiğdem bence. :A bir ağırlık vermişler karaktere. saçları da halle berry'nin stiline benziyor :A @Forumdash beğenir bence kesin son filmde ama seni bilmiyorum :F
Şivesi düzeldiyse olabilir:X
Quiksilver bir harika ya. :F @Çiğdem Destere için köpek benzetmesi komik olmuş zamanında benimde aklıma geldi. :A

Aaa önemli değil @Forumdash 1 yıl pehlettin beni ama gönlümü aldın :A
Abilik işte uğraşmak istedim 😛 :A

Ben onu baya afro filan sanıyordum ama Suriyeli çıktı :F

Wolverin varken Lazer gözlü oğlan bi hiç kabul et şunu:A

Şivesi düzeldiyse olabilir:X

Abilik işte uğraşmak istedim 😛 :A
Mısırlı ama dediğin doğru arap bence de .:A

X-Meni de fetthetin @Forumdash bee .:A Bir 5 sene sonra disney'in x-meni vs fox'un x-meni kıyaslaması yapar myıız senle.? :A

• Harika
Ben bu mısırlı adamdan dolayı zaten bu filmi izlemek istiyorum tekrar demiştim sana ve şimdide tekrar heves ettim yarın bir bakacam tekrar :Z :Z :Z

Ve hep diyorum yanı 2000 de çıkan seri 2016 da devam serisi çekiyor 2019 da yine yanı Örümcek Adamlar Btamanlar Supermanlar kaç kere bitti tekrar başladı X men aynı seriyi hiç bitirmeden 20 yıla yakın götümeleri ve kadroda da hala aynı oyuncularda olanlarda var büyük başarı :bhr::bhr::bhr: @Forumdash
Aaa tabi cnm. :D Ben 2008 de filan başladım düşün ne kadar başarı. :D 20 yıl kolay mı.

Siz 2000'leri daha iyi bilirsiniz cidden düşünsene taaa o zamandan buraya gelmiş.

Evet o yuzden güzel olmuş. Şimdi senin Tobey 40 yaşında herif. Onun oynaması abes olurdu. Bu seride geçmişi de izledikleri için güzel yani.

Yoksa @Harunnn60 nun Jean'i şuan ne haldedir:A Buruş buruş:F

Mısırlı ama dediğin doğru arap bence de .:A

X-Meni de fetthetin @Forumdash bee .:A Bir 5 sene sonra disney'in x-meni vs fox'un x-meni kıyaslaması yapar myıız senle.? :A
Kadro değişmesin :( Ufak tefek değişiklik olursa bişey demem de Prof, Magneto ve Wolverin değişirse külahları değişiriz:A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Evet o yuzden güzel olmuş. Şimdi senin Tobey 40 yaşında herif. Onun oynaması abes olurdu. Bu seride geçmişi de izledikleri için güzel yani.

Yoksa @Harunnn60 nun Jean'i şuan ne haldedir:A Buruş buruş:F
Razerli 57 , jean 57 , storm 58 olması lazım filme göre gidersek. :A Oha. :A

Ayrıca jean niye buruş buruş oluyormuş. 🙄 illa sinilendirecen beni..