Windows 10 Yorumları

Tesekkürler gördüm linki ben beklemeyi tercih ediyorum suan eger uzun sürerse verdigin linkteki anlatim gibi yaparim :)
@beyazsoy
 
An itibariyle Windows 10'a geçiş yaptım. Daha birkaç dakika olduğundan pek bir şey söyleyemem ama görsel olarak ciddi bir yenilenme söz konusu. Tasarımsal olarak başarılı gözüküyor. Yükseltme işlemi de sorunsuz oldu. Microsoft Edge'yi de denemeye yeni başladım. :)
 
Ben Dreamspark'tan almıştım Win 8.1'i. Bana gelmedi rezerve. Eski bilgisayarı da satmadan önce Win7 Serialini almayı unuttuğum için kaldık dımdızlak. :( Olsa direk geçecem.
 
Biraz daha izlenim yazayım. :)

Fotoğraf düzenleme özelliğine bayıldım. Siteye resim eklerken, avatar yaparken falan da inanılmaz işe yarayacak. Adobe'un 2434738734 saatte açılan, ikide bir key isteyen programlarından büyük ölçüde kurtulduk. :)

Müzik uygulaması da fena değil.

Arama özelliği çok iyi. Windows 8.1'in en kötü özelliklerindendi inanılmaz hantal bir arama sisteminin olması.

Hız, donanımla uyumluluk falan çok iyi gibi geldi. USB ile kopyaladığım dosyalar 20 mb/s ile atılıyordu Windows 8.1'de Windows 10'da direkt 35 mblara çıktı.

To be continued.. :)
 
Yoldan gelip, 3 gb indirmeyi indirip, 5 dakika önce yüklemeyi tamamladığım işletim sistemi. :)

8 sevenlerden biri olarak, ilk bakış olarak 10'u başarılı buldum. Yükseltme işlemi çok kısa sürdü veya ben ciddi ciddi saat saymayı bilmiyorum. :D

Ana sayfam açıldığında ilk dikkatimi çeken, alttaki açılır-kapanır yerimin siyah olmasının dışında o harika simgelerin görünüşü oldu, dosya simgelerinde ufak bir değişim var sanırsam, dosyalarım değişmiş.

Edge'yi denemeye koyuldum ilk iş, ilk açılıştan mıdır bilmiyorum ama edge gerçekten söylenilen kadar başarılı.

Başlat menüsüne gelelim, ben şahsen w8'in kini beğenenlerdenim, biraz daha incelemem gerekiyor umarım severim, büyük bir sistem etkeni benim için.

Herhangi bir driver sorunu gözlemlemedim, program uyumsuzlukları vs için biraz daha incelemem gerekiyor sistemi.

Performans anlamında, göstergelerde biraz yükselme var, beklediğim birşeydi aslında, henüz oturmadı, 1-2 restarttan sonra bakmak gerek.


Genel olarak Windows10 2015 şartlarını sonuna kadar görsel olarak zorlamış, performans olarak da bu başarıyı sürdürürse başarı kaçınılmaz.
 
Benim şu an en büyük sıkıntım bilgisayarın çok yavaş açılması. Bazen anlamsızca birkaç dakika beklettiği oluyor. Pek çok kişide de varmış bu problem. Çözümünü araştırmadım ama. :)
 
w10'un varsayılanı olarak gelen müzik ve film player'ını inceleyen oldu mu? Ayarlarından mıdır bilmiyorum ama sanki kaliteli gibi geldi.

Çok hantal tabi. :(
 
Windows 10'a geçipte bilgisayarı günde en az 1 kere kitlenen var mı?


Az önce bildiğin sadece youtube,twitch açıktı buraya yorum atıyordum bilgisayar kitlendi, sadece dııt sesi kaldı ortada. Sadece kapatıp acabiliyorum.


Böyle giderse geri dönüceğim 8.1'e korkuyorum bir anda gidiyor felan.
 
Windows 10'a geçipte bilgisayarı günde en az 1 kere kitlenen var mı?


Az önce bildiğin sadece youtube,twitch açıktı buraya yorum atıyordum bilgisayar kitlendi, sadece dııt sesi kaldı ortada. Sadece kapatıp acabiliyorum.


Böyle giderse geri dönüceğim 8.1'e korkuyorum bir anda gidiyor felan.
Yok sadece açılışta kilitleniyor bazen...
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,694
Mesajlar
3,717,481
Üyeler
8,458
Son Üye
axorynp