legolas9900
Favori Üye
Ben geçmedim de geçen bir pc inceledim. 7 ve 8'i birleştirmiş gibilerBana da sonunda rezerve geldi ama geçsem mi emin değilim babamın bilgisayarında geçtik 8.1 daha iyi gibi duruyor görsel açıdan.
@Amoureux @RüzgarGülü @yatutarsa siz ne yaptınız geçtiniz mi 10'a?![]()
Geçme en iyisi ben de geçmiycem.Ben geçmedim de geçen bir pc inceledim. 7 ve 8'i birleştirmiş gibiler![]()
Zaten benim geçmem imkansızGeçme en iyisi ben de geçmiycem.
Ama W8 için desteği kesecek diyollar, tıpkı XP'ye yaptıkları gibi ama XP hala %12 kullanıma sahip. 😉
Sitede 7'nin bir sürümü de geçebiliyor diye okumuştum. 😉Zaten benim geçmem imkansız
Kesmezler hemen..
Geçer de ben pc'yi tek kullanmıyorum o yüzden 7'de kalmamız şartSitede 7'nin bir sürümü de geçebiliyor diye okumuştum. 😉
Müziği fena değil de filmi sorunlu. Çift tıklayınca tam ekran olmuyor, sene 2015w10'un varsayılanı olarak gelen müzik ve film player'ını inceleyen oldu mu? Ayarlarından mıdır bilmiyorum ama sanki kaliteli gibi geldi.
Çok hantal tabi.![]()
Yok sadece açılışta kilitleniyor bazen...Windows 10'a geçipte bilgisayarı günde en az 1 kere kitlenen var mı?
Az önce bildiğin sadece youtube,twitch açıktı buraya yorum atıyordum bilgisayar kitlendi, sadece dııt sesi kaldı ortada. Sadece kapatıp acabiliyorum.
Böyle giderse geri dönüceğim 8.1'e korkuyorum bir anda gidiyor felan.
Bende açılış acayip hızlıda, korkutucu şekilde kitleniyor bilgisayar.Yok sadece açılışta kilitleniyor bazen...