nasıl yorum yapmamış @xemrexxx ayol kendi konundan haberin yok yiğit çoktan kapmış adamı hahahah
nasıl yorum yapmamış @xemrexxx ayol kendi konundan haberin yok yiğit çoktan kapmış adamı hahahah
Sen anlamak istediğin açıdan bakmışsın.
@Çiğdem- adamın vücudu 2 insan kadar demiş kafası haliyle küçük kalıyor demiş ee ben ne dedim adamın kafası vücuduna oranla küçük dedim aynı şey.Sen anlamak istediğin açıdan bakmışsın.@Çiğdem- adamımın ısırmalık vücuduna vurgu yapmış. William'ım öylesine geniş hatlı ve ince bir çalışma yapmış ki kafasını küçük görmen çok normal, insan vücudundan gözlerini alamıyor demek istemiş.
Ay üff Atacan'cım abartma.@Çiğdem- adamın vücudu 2 insan kadar demiş kafası haliyle küçük kalıyor demiş ee ben ne dedim adamın kafası vücuduna oranla küçük dedim aynı şey.Kanke biraz adamın suratına baksan dediğimi anlayacaksın.
Kıskançlıktan değil objektiflikten desek daha doğru olur.Ay üff Atacan'cım abartma.Bunlar hep kıskançlıkdan.Adamın her yerini tüm detaylarıyla aklıma kazıdım ben sen canını sıkma.
Ay üff Atacan'cım abartma.Bunlar hep kıskançlıkdan.Adamın her yerini tüm detaylarıyla aklıma kazıdım ben sen canını sıkma.
adamın kızı artık adama talip olan kızına da bakarKıskançlıktan değil objektiflikten desek daha doğru olur.Aman fazla da kazıma yoksa standartların yükselir kimseyi beğenmezsin artık. 😱 Ve kafası vücuduna oranla normal olan erkekleri de beğenmezsin tabii ki. .ss
@Çiğdem- den daha istekli olduğun için aklımıza sen geliyon
Kıskançlıktan değil objektiflikten desek daha doğru olur.Aman fazla da kazıma yoksa standartların yükselir kimseyi beğenmezsin artık. 😱 Ve kafası vücuduna oranla normal olan erkekleri de beğenmezsin tabii ki. .ss
hahahah ayoll tamam bende kabul ettim @mrt-06 ama ben yine adamın vucudunu överek toparlama yapıyorum sen adamın karizmasını çizmek için belirtiyorsun aynı şeyi söylesekte amaçlarımız farklı benceAy üff Atacan'cım abartma.Bunlar hep kıskançlıkdan.Adamın her yerini tüm detaylarıyla aklıma kazıdım ben sen canını sıkma.
ay dün gece hangisini gördün rüyanda napıyordunuzhahahah ayoll tamam bende kabul ettim @mrt-06 ama ben yine adamın vucudunu överek toparlama yapıyorum sen adamın karizmasını çizmek için belirtiyorsun aynı şeyi söylesekte amaçlarımız farklı bence
sanane bizim hayaimizden beeeresmen kızcağız @Çiğdem- ve @dizikolik in hayalini yaşıyor @Yiğitt @destere @*YıldırıM* ın da hayali olabilir
hayallerin hep pis senin be aynen şöylesanane bizim hayaimizden beee
Ay gece gece sen ne yapmak istiyorsun Emre?Ay ben bu yakışıklıyı nasıl tanıyamıyorum hayret.Ay herkesi, her şeyi geçtim. Şu an herkesi unuttum. Tek gerçek sensin Williammmmmm.
Ay şimdi bu erkekse diğerleri ne diyesi geliyor insanınAy süpermiş ya. Gece gece bir tuhaf oldum.
Yalnız vücuda bakar mısın abi ya. Yok böyle bir şey.Tamam daha fazla ağzımı açmayacağım. +18'e de kaymak istemiyorum. Çoluğa çocuğa madara olucaz sonra.Ay şaka maka tam ısırmalık değil mi?Kızlar siz de yorum yapın be azıcık.@Almila @Çiğdem- @vadikızı @Nisa
Ben bu adamı hangi dizide görmüştüm?Hangi dizilerde oynamış bu.@xemrexxx
Ya da film de olabilir..
Kalite kontrol için @dizi kolik ve @Çiğdem-'i etiketleyecektim Esra zaten yorumlamış.
Bence kartlaşmış iyice.
ayy vlla şöyle bir baktım diğerlerinede ama en iyisi bencede bu gibi görünüyor @dizi kolik
uyku falan kalmadı gerçekten gözlerim japon modtan fal taşı moduna dönü verdi
@Yiğitt ten şok hamle parlak oğlanı beroşla eşleştirmiş
@Çiğdem- adamın vücudu 2 insan kadar demiş kafası haliyle küçük kalıyor demiş ee ben ne dedim adamın kafası vücuduna oranla küçük dedim aynı şey.Kanke biraz adamın suratına baksan dediğimi anlayacaksın.
Ay üff Atacan'cım abartma.Bunlar hep kıskançlıkdan.Adamın her yerini tüm detaylarıyla aklıma kazıdım ben sen canını sıkma.
Rahmetsiz cadolozlar çiğdem ve dizi kolik bir ara futbola başlamışlardı bu herif içinhahahah ayoll tamam bende kabul ettim @mrt-06 ama ben yine adamın vucudunu överek toparlama yapıyorum sen adamın karizmasını çizmek için belirtiyorsun aynı şeyi söylesekte amaçlarımız farklı bence
Hangi mevkide oynuyormuş ?Rahmetsiz cadolozlar çiğdem ve dizi kolik bir ara futbola başlamışlardı bu herif için@serhatt @Alos @Angelica @Cervantes @cookies @12.Adam @Yakamoz-Asi @Zeyno @Emre Ozansoy
Haksız da değillermiş.Rahmetsiz cadolozlar çiğdem ve dizi kolik bir ara futbola başlamışlardı bu herif için@serhatt @Alos @Angelica @Cervantes @cookies @12.Adam @Yakamoz-Asi @Zeyno @Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?