William Levy Resimleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,507
Puanı
1,061
1980 doğumlu, Kübalı oyuncu ve model.
indir.jpg
william-levy-william-levy-gutierrez-28556231-337-506.jpg
images (1).jpg
images.jpg
071811_william_levy_012_110718122559.jpg
william-levy.jpg
william_levy4.jpg
levy.jpg

@Çiğdem- @Yiğitt :A :A :A
@destere @*YıldırıM* @vadikızı @cookies @dizi kolik @mrt-06 @GunesinOglu @Harunnn60

Ay gece gece sen ne yapmak istiyorsun Emre? :A Ay ben bu yakışıklıyı nasıl tanıyamıyorum hayret. :( Ay herkesi, her şeyi geçtim. Şu an herkesi unuttum. Tek gerçek sensin Williammmmmm. :J:love1::Z

Ay şimdi bu erkekse diğerleri ne diyesi geliyor insanın :A Ay süpermiş ya. Gece gece bir tuhaf oldum. :F

Yalnız vücuda bakar mısın abi ya. Yok böyle bir şey. :J Tamam daha fazla ağzımı açmayacağım. +18'e de kaymak istemiyorum. Çoluğa çocuğa madara olucaz sonra. :A Ay şaka maka tam ısırmalık değil mi? :J Kızlar siz de yorum yapın be azıcık.:F @Almila @Çiğdem- @vadikızı @Nisa

Ay gece gece sen ne yapmak istiyorsun Emre? :A Ay ben bu yakışıklıyı nasıl tanıyamıyorum hayret. :( Ay herkesi, her şeyi geçtim. Şu an herkesi unuttum. Tek gerçek sensin Williammmmmm. :J:love1::Z

Ay şimdi bu erkekse diğerleri ne diyesi geliyor insanın :A Ay süpermiş ya. Gece gece bir tuhaf oldum. :F

Yalnız vücuda bakar mısın abi ya. Yok böyle bir şey. :J Tamam daha fazla ağzımı açmayacağım. +18'e de kaymak istemiyorum. Çoluğa çocuğa madara olucaz sonra. :A Ay şaka maka tam ısırmalık değil mi? :J Kızlar siz de yorum yapın be azıcık.:F @Almila @Çiğdem- @vadikızı @Nisa
bu daha başlangıç bu gece uyuymıcanız :A yarın gece de @destere uyuyamayacak ona göre konular geliyor:A

bu daha başlangıç bu gece uyuymıcanız :A yarın gece de @destere uyuyamayacak ona göre konular geliyor:A
Ay Emre, senin yüzünden kitap okumayı bıraktım anlamsız anlamsız gülüyorum. Gece gece yapılır mıydı bu şimdi. :F Neyse sen böyle konularla gel, gerekirse nefes almayı bırakırız o hiç önemli değil. :A Bak tanımadığımız neler çıkıyor yabancı bültenden. 😱:J

Hangi dizi ve filmlerde oynamışsa araştırıp hepsini izleyeceğim. :A Ay yok yani böyle bir şey ya. Bu erkek mi arkadaşlar ya? :J Aaa cidden hayatı ben baştan bir yeniden sorgulamaya başlasam iyi olacak. :ozur:

Ay uzun bir aradan sonra kaslı erkek sevdamı coşturdun Emre gece gece. :F

canım bu oğlan kim bende tanımıyorum ne diyim ben şimdi
@Çiğdem- gel kız gel bu tam senlik hee:F

canım bu oğlan kim bende tanımıyorum ne diyim ben şimdi
@Çiğdem- gel kız gel bu tam senlik hee:F
Ay kızım torunun ya da yeğeninmiş gibi yorum yapmaz mısın lütfen. :bağır: Şurda ısırmalık bir adam var :J insan hiç mi içerlenmez? :ppp: Ben kötü oldum ya. :( Aaa cidden tüm hevesim kaçtı, moraller alt üst pert oldum be. :T:

Bunları görmek iyi de, ekrandan değil. :(

Ay kızım torunun ya da yeğeninmiş gibi yorum yapmaz mısın lütfen. :bağır: Şurda ısırmalık bir adam var :J insan hiç mi içerlenmez? :ppp: Ben kötü oldum ya. :( Aaa cidden tüm hevesim kaçtı, moraller alt üst pert oldum be. :T:

Bunları görmek iyi de, ekrandan değil. :(

:F:F:F:Fayy birşey derimde @Çiğdem- in diline düşerim şimdii
çok yakışıklı bee aynen ısırmalık aboo

hahaha ayy vlla bende neden uyku tutmadı diyorum ayolll adamın kokusunu aldım resmen normalde yatıcaktım bir foruma göz atayım dedim içimden bir ses meğer şenlenmiş buralar
:A:A:A

iyi vucut erkekte cidden büyük avantaj insanın içi titriyor bakarken :A:A:A

hahaha ayy vlla bende neden uyku tutmadı diyorum ayolll adamın kokusunu aldım resmen normalde yatıcaktım bir foruma göz atayım dedim içimden bir ses meğer şenlenmiş buralar
:A:A:A

iyi vucut erkekte cidden büyük avantaj insanın içi titriyor bakarken :A:A:A
Ay kızımmm... :J Ben eridim, bitim, tükendim, yandım gittim buralarda. :love1: Sen ne diyorsun ya? 🙄 Aaa bu erkek kızım erkek. 😱 Ay cidden erkek ama he. Tam ısırmalık. :J

Ay kızımmm... :J Ben eridim, bitim, tükendim, yandım gittim buralarda. :love1: Sen ne diyorsun ya? 🙄 Aaa bu erkek kızım erkek. 😱 Ay cidden erkek ama he. Tam ısırmalık. :J
hahaha ayoll ısırmışsın zaten ısıracağın kadar kocaman bir yarık oluşmu adamı yiyecekmişsin resmen baksana :F:F:F
071811_william_levy_012_110718122559-jpg.46734

ayy vlla şöyle bir baktım diğerlerinede ama en iyisi bencede bu gibi görünüyor @dizi kolik
uyku falan kalmadı gerçekten gözlerim japon modtan fal taşı moduna dönü verdi:F

ayy vlla şöyle bir baktım diğerlerinede ama en iyisi bencede bu gibi görünüyor @dizi kolik
uyku falan kalmadı gerçekten gözlerim japon modtan fal taşı moduna dönü verdi:F
Canımcım şimdi William'dan bahsediyoruz yani. :noworry: İlk bakışta aşık oldum be :J bu zamana kadar gördüğüm tüm erkekleri unutturdu, sen düşün. :F