William Levy Resimleri

Ay bu neymiş böyle vücuda bak aynı gaymak gibi :love: Şu kilotlu fotosunda müthiş çıkmış. Yerim lan bunu :bhr:

@Bully @mrt-06 bir lokmalık lan bu çok tatlı. :bhr:

@Çiğdem- bunu da vermem sana. :Z

O değil de bu yakışıklıları görünce niye aklınıza ben geliyorum. :bhr:
nasıl yorum yapmamış @xemrexxx ayol kendi konundan haberin yok yiğit çoktan kapmış adamı hahahah :F:F:F

Eeee tamam işte ben de bunu diyorum. :F @dizi kolik bak Çiko da beni doğruladı. :A
Sen anlamak istediğin açıdan bakmışsın. :A @Çiğdem- adamımın ısırmalık vücuduna vurgu yapmış. William'ım öylesine geniş hatlı ve ince bir çalışma yapmış ki kafasını küçük görmen çok normal, insan vücudundan gözlerini alamıyor demek istemiş. :J

Sen anlamak istediğin açıdan bakmışsın. :A @Çiğdem- adamımın ısırmalık vücuduna vurgu yapmış. William'ım öylesine geniş hatlı ve ince bir çalışma yapmış ki kafasını küçük görmen çok normal, insan vücudundan gözlerini alamıyor demek istemiş. :J
@Çiğdem- adamın vücudu 2 insan kadar demiş kafası haliyle küçük kalıyor demiş ee ben ne dedim adamın kafası vücuduna oranla küçük dedim aynı şey. :A Kanke biraz adamın suratına baksan dediğimi anlayacaksın. :A

@Çiğdem- adamın vücudu 2 insan kadar demiş kafası haliyle küçük kalıyor demiş ee ben ne dedim adamın kafası vücuduna oranla küçük dedim aynı şey. :A Kanke biraz adamın suratına baksan dediğimi anlayacaksın. :A
Ay üff Atacan'cım abartma. :A Bunlar hep kıskançlıkdan. :A Adamın her yerini tüm detaylarıyla aklıma kazıdım ben sen canını sıkma. :J

Ay üff Atacan'cım abartma. :A Bunlar hep kıskançlıkdan. :A Adamın her yerini tüm detaylarıyla aklıma kazıdım ben sen canını sıkma. :J
Kıskançlıktan değil objektiflikten desek daha doğru olur. :A Aman fazla da kazıma yoksa standartların yükselir kimseyi beğenmezsin artık. 😱 Ve kafası vücuduna oranla normal olan erkekleri de beğenmezsin tabii ki. .ss

Kıskançlıktan değil objektiflikten desek daha doğru olur. :A Aman fazla da kazıma yoksa standartların yükselir kimseyi beğenmezsin artık. 😱 Ve kafası vücuduna oranla normal olan erkekleri de beğenmezsin tabii ki. .ss
adamın kızı artık adama talip olan kızına da bakar :A @Çiğdem- @Yiğitt @*YıldırıM* :A
12141519_979585425431130_1590178820363801866_n.jpg

Ay bu neymiş böyle vücuda bak aynı gaymak gibi :love: Şu kilotlu fotosunda müthiş çıkmış. Yerim lan bunu :bhr:

@Bully @mrt-06 bir lokmalık lan bu çok tatlı. :bhr:

@Çiğdem- bunu da vermem sana. :Z

O değil de bu yakışıklıları görünce niye aklınıza ben geliyorum. :bhr:
@Çiğdem- den daha istekli olduğun için aklımıza sen geliyon :A

hahahah ayoll tamam bende kabul ettim @mrt-06 ama ben yine adamın vucudunu överek toparlama yapıyorum sen adamın karizmasını çizmek için belirtiyorsun aynı şeyi söylesekte amaçlarımız farklı bence :F:F:F

Ay gece gece sen ne yapmak istiyorsun Emre? :A Ay ben bu yakışıklıyı nasıl tanıyamıyorum hayret. :( Ay herkesi, her şeyi geçtim. Şu an herkesi unuttum. Tek gerçek sensin Williammmmmm. :J:love1::Z

Ay şimdi bu erkekse diğerleri ne diyesi geliyor insanın :A Ay süpermiş ya. Gece gece bir tuhaf oldum. :F

Yalnız vücuda bakar mısın abi ya. Yok böyle bir şey. :J Tamam daha fazla ağzımı açmayacağım. +18'e de kaymak istemiyorum. Çoluğa çocuğa madara olucaz sonra. :A Ay şaka maka tam ısırmalık değil mi? :J Kızlar siz de yorum yapın be azıcık.:F @Almila @Çiğdem- @vadikızı @Nisa

Ben bu adamı hangi dizide görmüştüm? (b) Hangi dizilerde oynamış bu. :D @xemrexxx
Ya da film de olabilir..

Kalite kontrol için @dizi kolik ve @Çiğdem-'i etiketleyecektim Esra zaten yorumlamış. :A

canım bu oğlan kim bende tanımıyorum ne diyim ben şimdi
@Çiğdem- gel kız gel bu tam senlik hee:F

Bence kartlaşmış iyice. :kiki:

ayy vlla şöyle bir baktım diğerlerinede ama en iyisi bencede bu gibi görünüyor @dizi kolik
uyku falan kalmadı gerçekten gözlerim japon modtan fal taşı moduna dönü verdi:F

Herif harbi iyiymiş. :D Benim bildiğim @Yiğitt buna ölür biter :A
@Yiğitt ten şok hamle parlak oğlanı beroşla eşleştirmiş:A böylece @sokak sanati nin üzüntüsünü de durduracakmış:A

hahahah ayoll tamam bende kabul ettim @mrt-06 ama ben yine adamın vucudunu överek toparlama yapıyorum sen adamın karizmasını çizmek için belirtiyorsun aynı şeyi söylesekte amaçlarımız farklı bence :F:F:F
Rahmetsiz cadolozlar çiğdem ve dizi kolik bir ara futbola başlamışlardı bu herif için :A @serhatt @Alos @Angelica @Cervantes @cookies @12.Adam @Yakamoz-Asi @Zeyno @Emre Ozansoy