William Levy Resimleri

Canımcım şimdi William'dan bahsediyoruz yani. :noworry: İlk bakışta aşık oldum be :J bu zamana kadar gördüğüm tüm erkekleri unutturdu, sen düşün. :F
ben forumdan gider gitmez @xemrexxx in ayy gitmemi bekliyormuş gibi teadüfmü bilemedim sende hemen damlamışsın buraya bu işte senin parmağın varsa pis kokular alıyorum
:A:A:A

Herif harbi iyiymiş. :D Benim bildiğim @Yiğitt buna ölür biter :A

Ben de onu etiketleyecektim unuttum forumcak adamın fanı olduk @Yiğitt artık baygınlık geçirir görünce. :F
Bunu görünce Barış'ı, Burak'ı falan bir kenara atmazsa neyim ben sporcu biri olarak öyle hemcinslerimi kolay kolay övmem bu herif cidden iyi kem gözlere gelmez, nazar değmez umarım. :A :A

Bunu görünce Barış'ı, Burak'ı falan bir kenara atmazsa neyim ben sporcu biri olarak öyle hemcinslerimi kolay kolay övmem bu herif cidden iyi kem gözlere gelmez, nazar değmez umarım. :A :A
Adamı öve öve bitirdik zaten uğursuz insanlarız inşallah bir şey olmaz adama. :F

@xemrexxx bu adam Sahil Güvenlik dizisinde oynamış olabilir mi sanki şimdi öyle anımsadım ama o eski diziydi sanırım. :(

3 n'li 60 sen çok fenasın biliyorsun değil mi? :A Ben de çok fenayım ama. :J Bil istedim. :noworry:

Ay Melek işte adı gibi içinde bir şey yok garibimin. :A Ama bizim var. :J
ayol saflık onunki şu durumda gerçek melek bile olsa yanı niyeti yine bozar :F:F:F

ayy gerçi o bizim yaşımızdayken nasıldı bilen gören yok mahallenin erkekleri korkusundan dısarıya adım atabiliyormuydu araştırmak lazım bence :A:A:A

Yoo bunlar çok çökmüyor, 50 yaşındayken bile 30 duruyorlar. :A İçini ne karıştırıyorsun sen?dışı beni içi seni yakar. :J

ayol saflık onunki şu durumda gerçek melek bile olsa yanı niyeti yine bozar :F:F:F

ayy gerçi o bizim yaşımızdayken nasıldı bilen gören yok mahallenin erkekleri korkusundan dısarıya adım atabiliyormuydu araştırmak lazım bence :A:A:A
hazırsanız son kişiyle geceyi kapatıcam:A

Nasıl da içleri gitti adama 😱 Ellerine bir geçirseler neler yapacaklar kim bilir cadılar. ss Bir durulun artık ama ayıp oluyor. :T:
Ayıp yatakta olur. :A Elimize geçse diye bir tahmin de bulunup ileriye gidersem şu saatte kötü olur, dizi kolik'e yakışmaz. :A :T: