Mariano Di Vaio Resimleri

Umarım bir gün ekrana gerek kalmaz ne diyim. :A

Ayrıca az iç güzelliğe bakın ya bu adamın mesela 10 yıl sonra suratına bakılmaz. :F
Yoo bunlar çok çökmüyor, 50 yaşındayken bile 30 duruyorlar. :A İçini ne karıştırıyorsun sen?dışı beni içi seni yakar. :J

@legolas9900 açıyordu ama o bölüme @Çiğdem- el atınca bırakmak zorunda kaldı sanırım. :A Çiğdem açılmasın böyle konular diyordu. :A
Aynen ya biraz da bizim gözümüz gönlümüz açılsın. :A

@legolas9900 bir ara açıyordun sen öyle konular benim uykularım kaçıyordu hatta. :A
ben gerçekten azarlamıştım onu bir ara yaaa neden hep kadın mankenler açılıyor bir daha görmücem erkek manken açın birazda bizde varız burada demiştim en son
:F:F:F

ben gerçekten azarlamıştım onu bir ara yaaa neden hep kadın mankenler açılıyor bir daha görmücem erkek manken açın birazda bizde varız burada demiştim en son
:F:F:F
Siz bu gece alacağınızı aldınız yarın sıra bizde. :A

Yoo bunlar çok çökmüyor, 50 yaşındayken bile 30 duruyorlar. :A İçini ne karıştırıyorsun sen?dışı beni içi seni yakar. :J
Hepsi öyle değil bir Brad çökmedi diye genelleme yapmayalım ne çökenler var. :A

Peki şöyle düşün çok güzel bir tablo var evinde her gün bakıyorsun her bakışında için gidiyor ne güzel diyorsun sonra 1 yıl geçiyor 2 yıl geçiyor sonra o tablo senin için anlamsız gelmeye başlıyor basit bir boya parçası gibi duruyor artık gözünde. İşte insan görsellikten etkilenir evet ama o fazla uzun sürmez asıl olan kalben etkilenmek. :D

Ne yazdım ben böyle. :A

Hepsi öyle değil bir Brad çökmedi diye genelleme yapmayalım ne çökenler var. :A

Peki şöyle düşün çok güzel bir tablo var evinde her gün bakıyorsun her bakışında için gidiyor ne güzel diyorsun sonra 1 yıl geçiyor 2 yıl geçiyor sonra o tablo senin için anlamsız gelmeye başlıyor basit bir boya parçası gibi duruyor artık gözünde. İşte insan görsellikten etkilenir evet ama o fazla uzun sürmez asıl olan kalben etkilenmek. :D

Ne yazdım ben böyle. :A
Ay kalpten kimseye hayır geldiği yok. Gördük. :ppp: Artık görsele bakıcez. :J :A

tumblr_mg4glo3nbn1rkfanfo1_1280-jpg.46751

Bu resimde Güneşin Kızlarındaki çocuğa benzettim.(b)

Çılgın @xemrexxx parlak erkeklerle forumu çoşturuyor :A

Hay maşallah hepsi taş gibi bunlar türkiyede olsalardı dizileri rekor kırardı +10 garanti :A