Mariano Di Vaio Resimleri

Yap bakalım bende dizilerde beğendiğim oyunculara bakayım gerçi tam diyorum aha bir tane buldum bir bakıyorum @cevaa açmış onu şaka gibi resmen. 😱 :F

Bende öyle dedim zaten. :F:F
Mesajlara bakamadım. :A
Ay sende mi? [emoji14]pp: Şu tipsize nasıl benzetiyorsunuz anlamıyorum. 😕Ben şok ben iptal. 😱
Kanke yapma ya bildiğin Gürbey mobil olmasam ikisini yan yana koyup fotosunu atardım tıpa tıp aynı hatta belki Gürbey'in kaşları daha kalındır o kadar. :A

Mesajlara bakamadım. :A

Kanke yapma ya bildiğin Gürbey mobil olmasam ikisini yan yana koyup fotosunu atardım tıpa tıp aynı hatta belki Gürbey'in kaşları daha kalındır o kadar. :A
Ay hiç olmadı, yakıştırıamadım. :bağır: O tipsiz o iticiyle bence uzaktan alakası yok.:X Mariano'yu ona benzetip prim yaptırmayın şimdi Gürbey şeysine. :ppp::A

Ay bu gece uyku yok bana. :T::F

Bu çocuk geçtiğimiz günlerde evlenmiş twitter'da kızlar ağlaşıyordu. Yani evlenmeseydi kendileriyle mi evleneceklerini sanıyordu ki saflar. :)

Ay kaç sen kaç. :T: Yok bir şey. :A William ve Mariano beni benden aldı. :J Ama içerlendim biraz da. :T: Bunlara böyle ekran karşısından bakmak ne kadar kötü bir duygu biliyor musun sen? :ozur:
Umarım bir gün ekrana gerek kalmaz ne diyim. :A

Ayrıca az iç güzelliğe bakın ya bu adamın mesela 10 yıl sonra suratına bakılmaz. :F